Da, Skoda nema kurblu, ali ovaj njen protivkandidat je ima, a ostalo i nije bas basic paket opreme. I puno audija a4 sam video bez podizaca nazad. Mislim da je sramota za Audi ovo!
Mrtva trka. Seat vs VW?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by bakaraOctavia je limuzina sa 4 vrata, mislim da je samo octavia mk1 bila u HB verziji sa 5 vrata.
Sto se tice opreme, pre mazde sam imao fabiu u elegance opremi, i znam da je to odlicno opremljen model. (nema samo kozu i navigaciju)
Originally posted by bakaraOriginally posted by gti16vSve Octavie imaju 5 vrata
Ocigledno brkas pojmove, pa ne bi bilo lose da pogledas u saobracajnu neke limuzine.
Comment
-
-
Originally posted by iwcham1979Zamalo se danas ne isposvadjasmo ja i otac. On zapeo za Audi, ja ga ubedjujem da je Skoda bolja.
Pa bolji ja Audi naravno, ali mislim da jes koda razumnije resenje. . .
I takodje da taj model sto si naveo da je spustena cena na 16500 ili 16200, zaboravio sam vec, odlican, i mislim da ces bolji tesko naci, spusti na 16+500za registraciju iii osnovni servis. . . iiii nove gume iiiiii prodje 3-4godine, pa ponovo dilema
Comment
-
-
Prica, prica, al nemam kome! Matori zapeo Audi pa Audi! Moze to 1000000 da predje, ko lutka je za Skodu. Sutra u Auto komerc da se vidi da nije vec presao 10000000, pa u Suboticu. Tedo da ga pustim sam da ide, ali, ne mogu, s obzirom da bi sa mojom profesorskom platom sad vozio peglicu da nije caleta :x
Comment
-
-
Vidim da se cudne rasprave vode ovde. Nikada Skoda i Seat nece imati kvalitet VW i AUDI jer je to po prirodi nemoguce. Nikada VW ne bi ugrozio Golfa ili bilo kojeg Audija. Pa sama razlika u cenama govori da se mnogo vise novca ulaze u nemacke modele nego u Ceske a narocito Spanske. Mislim da je tvoja rasprava sa caletom bespotrebna, naravno ovaj put je cale u pravu.
Comment
-
-
Originally posted by Rocky BalboaNikada Skoda i Seat nece imati kvalitet VW i AUDI jer je to po prirodi nemoguce. Nikada VW ne bi ugrozio Golfa ili bilo kojeg Audija.
Sto se tice kvaliteta...nadam se da znas da se motori i vecina delova proizvode na istom mestu za sve brandove u vag grupi.
Lako je proveriti recimo po brojevima motora...pozdrav
Comment
-
-
Naravno. Motori i trapovi su isti. Platforme automobila su iste sem za Audi tako da sto se tog dela tice tu nema razlike ali kvalitet zavrsne obrade, plastike i ostalih stvari se vidno razlikuje. Slazem se ja da je njima prioritet zarada ali imidz golfa je i za njih pre veliki da bi ga ugrozili.
U svakom slucaju moje misljenje je da u koliko zeli da kupi polovan automobil za priblizno istu cenu da uvek izabere nemacki auto jos bolje ako moze da priusti sebi Audi jer je on korak ispred svih vagena.
Na kraju kada bude prodavao taj automobil imace primetnu razliku u ceni.
Comment
-
-
Kako hoce. Ja sam mu rekao svoje. Nisu svi veverice sto kupuju nove Octavie. Ovaj auto bi imao jos 14 meseci garanciju, presao je samo 20k km, bukvalno ko nov, Elegance, neki dobar alarm ugradjen u ovl. servisu. 16200e plus 500 za prenos bi bio. A ovde 17000e, nekih 130k km plus veliki servis verovatno, pa zeder pa alarm. Da se uvatis za glavu.
Comment
-
-
Evo sad mi javio otac rezultate iz Autokomerca. Audi A4 presao 150k km, zadnji servis u ovlascenom servisu je bio juna 2006g. Znaci ljudi, CETVORE oci ko kupuje polovni auto. Sreca sto znam coveka u Autokomercu. Do sada bi u Bg dao 15000din. samo za provere km! Ovo je katastrofa, znaci. Jos 20 da proverim, potpisujem da bi svi bili vracani.
Sutra po Octaviu!
Comment
-
-
Reci starom da je demokratija u kuci ukinuta !
Ne misli valjda on u svojim ozbiljnim godinama da je neko toliki "lero" pa da prodaje takvog "idealnog" Audija, vama na lijepe oci, za te pare, ako ga u isto vrijeme moze prodati skuplje nekome ko je siguran da je taj auto zaista toliko presao...
Ja mislim da bi se ta Octavia trebala moci "skinuti" koju stoju, ipak u oglasu pise dobiven u nasljedstvo, a vec je i relativno dugo prodaje... Da je bila zaista jeftina, vec bi je neko uzeo...
Comment
-
Comment