E ovako,kupujemo kola,pa da se malo konsultujem i sa vama.Dakle,kriterijumi su sledeci:cena do 7000 evra,pozeljno je i manje,troskovi eksploatacije sto nizi,delovi dostupni i ne preterano skupi(vazi i za limarijske),da auto bude pregledan(pogotovo u nazad,posto treba i zensko da ga vozi),broj vrata 3 ili 5,klima i abs obavezni.Za sada su u opticaju Fiat Bravo JTD GT(nasao par komada u oglasima 120 000 km i vise i jedan u komsiluku koji je presao oko 80 hiljada,ali jos ne znam jel na prodaju),Nissan Almera(nasao u oglasima 1.5 sa fabrickim plinom u fullu,oko 100 000 km),Toyota Corolla(2000 god,1.4 motor sa 110 000km,full) i mozda neki Peugeot 206 ili Clio.Fiat je do 6000 evra,Corolla 6300,a Almera oko 7000.Takodje,zanima me to sa fabrickim plinom,jel to bolja varijanta od naknadne ugradnje ili ne?Ima li jos neki predlog mozda?Kevi se svideo 206 i nasli smo neki 1.4 hdi,bele boje u v6 za 6900,ali ja bas i nisam za to.Meni je favorit Bravo,po mogucstvu taj iz komsiluka.Vase misljenje molim..
pozz
pozz
Comment