Tempra?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • goshkealfa
    CBC Član
    • 20.10.2006
    • 91
    • Pozarevac

Thanks Bagu!!! Tacno tako - ma da je "vreme" drugacije i da vozim samo ja, trazio bih Cromu ali ovako, zadovoljavam se sa Temprom 1.6. Jedini parametar koji je bitan je da je stvarno u dobrom stanju sto je nemoguca misija ne samo za taj auto nego uopste za polovne automobile u ovom cenovnom rangu.
    Hajde, sto se ne javi neko sa takvom ponudom...?!
    Kada je u pitanju Twingo, nasao sam par kom ali `96.-`97. god. i nisam pametan... pozz
    Ne postoji toliko jednostavan posao da se ne moze lose uraditi!

Comment

• Topuz
      CBC Član
      • 04.12.2007
      • 59
      • Beograd

Ja bih svakako izmedju ta dva izabrao Tempru, iako mi se ni jedan ni drugi ne dopadaju. Dete nekih poznanika koji su imali Twinga je taj auto zvalo svinja, i bas je lepo ubolo
      Pojma nemam kakvi su mehanicki, ali meni je Yugo prelep u odnosu na Twingo.
      A zasto ne razmatras i Tipo, po meni je lepsi od Tempre, a u sustini ista stvar...

Comment

• goshkealfa
        CBC Član
        • 20.10.2006
        • 91
        • Pozarevac

Sve je stvar ukusa - meni se kod Twinga svidja neki vid originalnosti i koncepcijski je jako cudan auto... Sto se tice Tempre, za tu varijantu je ok ali ne znam zasto, Tipo mi se ne svidja a to su maltene isti automobili. pozz
        Ne postoji toliko jednostavan posao da se ne moze lose uraditi!

Comment

• Dzoni_mkv
          CBC Senator XXL
          • 29.04.2007
          • 875
          • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Da ne zapocinjemo novu temu, radi se o istom problemu odnosno mukama koje imam. Vectru sam prodao posto sam imao jedan izlet u kanal ali nazalost i u drvo i auto je takav prodat. Elem, posto nisam trenutno u mogucnosti da izdvojim vise od 3000 Eur za auto, izbor mi nije veliki, nasao sam neki Clio (rezervna varijanta), Vectru A (koju sam imao pre ove bivse tako da mi i nije nesto primamljiva), gomilu Omegi A, BMW kockica (sve matori izvozani krsevi) ali i Tempru.

Konkretno ovu http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=42888

Pitanja: Kakav je ovaj motor od 2000 kubika? Ovaj ima digitalnu tablu i ostele drangulije, kvari li se to cesto i kakva je situacija sa delovima?? Ako neko zna nesto vise o ovom konretnom primerku neka napise pomoc dobro dosla. Sta da radim imam averziju prema FIAT vozilima, ali necu da biram auto po predrasudama. Bitan mi je auto u dobrom stanju, normalno odrzavan. Nadam se da ne trazim mnogo.
          You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• Vlada_nbgd
            CBC Senator XXL
            • 11.09.2005
            • 1066
            • Novi Beograd/Topcider
            • ford focus sport pack

Bas sam pre neki dan zvao za ovu tempru,raspitivao sam se za ortaka.Po prici vlasnika auto je ok,uvezen je 2000god,a kod njega je zadnje 2-3 godine.Navodno je sa njom presao oko 35tkm,a kajsevi su menjani pre 45tkm.Menjao je dosta stvari,auspuh,hladnjak,prednje kocnice...ima brc plin atestiran sa svim papirima od ugradnje ali plin nije ugradjivao sadasnji vlasnik nego predhodni.Po njegovim recima auto besprekorno funkcionise i na plin i na bezin.Potrosnja plina u bgd-u po guzvama itd po njemu je max 15l.Takodje kaze i da je enterijer besprekoran i da od ulaganja ima samo nosac motora ali i to ce da sredi.Ne zna da li je auto udaran kaze da kod njega nije i da na kolima nema vidnih tragova farbanja i zafarbavanja,takodje nama ni rdje...
            Valjda sam ti pomogao koliko toliko...pozz
            FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• Dzoni_mkv
              CBC Senator XXL
              • 29.04.2007
              • 875

HVALA. Ako je tako kontaktiracu vlasnika jer sam ionako planirao da dodjem za vikend da pogledam tu Tempru i jednog Clia. Ako je samo nosac motora to je nebitna stvar. Auto da nije negde mazan i zakacen za ovih 17 godina nema sile, e samo je bitno da nije odvaljivan. Ako je kacen pa dobro uradjen sta ima veze to nije ni bitno.

Mene brine jedino tabla (naravno ako za ostalo nemam da brinem) koje sam vidjao u raspadnutom stanju i obicno nijedna ispravna na tim generacijama fiatovih vozila.

Comment

• BaneT
                CBC Senator XXL
                • 09.12.2005
                • 562
                • Beograd

a na koju foru je mogao da bude uvežen 2000 god? Tad je auto imao 9 godina. Jel bilo tad ograničenja u uvozu? Mislim da jeste

Comment

• Vlada_nbgd
                  CBC Senator XXL
                  • 11.09.2005
                  • 1066
                  • Novi Beograd/Topcider
                  • ford focus sport pack

@Dzoni

Slazem se,bito na auto nije odvaljen bio,a to dal je malo zakacinjan nema veze...btw i ta tabla se ja mislim da srediti za male pare...

@Bane

Ne mogu ni ja da se setim koji su kriterijumi bili,ali znam da je bio neki uvoz oko 2000-2001 par mojih ortaka je uvezlo kola i to starija 88,89...

Comment

• Bane_Saabijach
                    CBC Veteran
                    • 08.08.2007
                    • 108
                    • Veliki Popovich

Originally posted by Bane Telekom
                    a na koju foru je mogao da bude uvežen 2000 god? Tad je auto imao 9 godina. Jel bilo tad ograničenja u uvozu? Mislim da jeste
                    Valjda preregistracija Crnogoraca. Mislim da je bila posle oktobra 2000.

Comment

• Dzoni_mkv
                      CBC Senator XXL
                      • 29.04.2007
                      • 875

Isao sam da vidim ovaj auto, ukratko lose. Auto jeste i udaran i farban, ljusti se (tacno pre mnogo godina nije kod sadasnjeg vlasnika, ali mi je krivo sto pise da je limarijski extra kada nije tako). Eneterijer nije los ali nije ni extra kako pise. Motor sta znam nije musav, lepo radi, ali ima problema sa detonacijama posto je kuciste filtera puklo pa je lepljeno a ima i onu prokletu klapnu. Znaci ne vredi definitivno tih para. Do voznje nisam ni stigao jer nije prosao ove osnovne stvari. Eto, ako neko jos naleti na ovaj auto da zna o cemu se radi.
                      Potraga se nastavlja, naci dobar auto za 3000 E nema sile. Znaci vec polako sizim.

Comment

• Vlada_nbgd
                        CBC Senator XXL
                        • 11.09.2005
                        • 1066
                        • Novi Beograd/Topcider
                        • ford focus sport pack

E jbg,a i ja sam naivan nisam skoro kupovao kola pa sam skroz zaboravio da su svi automobili preko telefona extra...
                        Srecno u daljoj potrazi

Comment

Working...
                        X