Ruzan mi je extra. A kad na slici vidis da je plastikaner, kako li je tek uzivo. Ehej, nisu to male pare. A i trebace verenicki prsten da mu se kupi. Ne zelim ni da sanjam kako dajem 15000e za 2002g ovo! Za te pare se uzima recimo A4. S ovim se gubi 100e dnevno.
Hyundai Santa Fe
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
80000km za 4 godine !? to mora da je varijanta 'vozila baba u nemackoj, do pijace, i nedeljom do crkve'. zasto bi iko ko ima imalo pameti kupio dizela i prelazio 2000km mesecno? kad to prelomis u glavi, onda ces stvarno sagledati sta u stvari kupujes za cenu novog auta neze srednje klase. mislim, ako vozis grad-put i ponekad sneg, kupi novu imprecu ili forestera."dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Comment
-
-
Postavljeno je direktno pitanje santa fe a ne sta kupiti tako da su svi ostali komentari isuvisni. po meni ovde ide katanacSamo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
ljudi vi ste se izgleda istripovali, ja sam pitao za totalno drugi auto 2004god a ovo je covek okacio oglas neki tamo 2002god za 15000e ..
ovaj je 2004to god i ima 70000km na satu i to pravih nema sta, auto je ocuvan maksimalno, vredi te pare sigurno e sad sta ce biti javljam mene nije interesovalo sta moze za te pare, znam i sam, nego kakav je auto jer je on u kombinaciji mogucoj izleteo ..
Comment
-
-
mishio: za koje pare ti nude to? nov je oko 38000 sa tom opremom. Iznutra skroz prihvatljivo deluje, ako ga porediš sa novom hondom cr-v i tojotom rav4 tu su negde mada po meni se generalno honda tu najviše potrudila za enterijer ali opet kažem i hyundai je skroz ok u nekim stvarima čak i bolji.
Što se tiče pouzdanosti sigurno je ok i sigurno sledećih par godina neće zahtevati ništa veće sem promene ulja u menjaču, eventualno nešto oko trapa.
U prevodu, ako ga dobijaš za neke dobre pare uzimaj, naravno prethodno proveri da nije bio u havariji.
Comment
-
-
mojih 5 centi o autu, vozim zadnjih 7 meseci Hyundai Tucsona, 2.0 sa 136 konja. Auto je uradjen stvarno dobro u svakom pogledu, unutrasnjost lepo dizajnirana i koristeni kvalitetni materijali, jeste plastika ali nije fuseraj. Osecaj u voznji je dobar, lepo auto lezi za tu kategoriju, ima malo problema da prenese snagu na put ali boze moj niko ne kupuje takav auto da bi ga vozio kao ja.
U svakom slucaju ako je slican Tucsonu uzimas vrlo dobar auto. Jos samo da napomen da A4 unutra ne moze da pridje Tucsonu po komforu,a da ne pricam o precenjenosti istog.
Comment
-
-
[quote] Inace, mozda sa ovim gubis 100 evra dnevno, ali sa A4 gubis 15 000 evra za 5 minuta, koliko je inace potrebno da se ukrade.
Ja sam iz pasivnih krajeva, tako da me to oko kradje ne dotice. Naranim svinje, namirim krave, dok vuci ne pocnu da zavijaju. Parkiram u garazu da nebi okretali auto na krov da vide jel musko il zensko....
Comment
-
-
Mislili su tako svojevremo i moji poznanici, imali novu Astru, pa su jednog dana dosli u grad, prosetali se par sati, a Astre nigde.....
Nemoj mi reci da i garazu vozis sa sobom?Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
Comment