Naravno da je udobniji kada ima veće međuosovinsko rastojanje, veći klirens i leži kao lađa. Ali zato enterijer tuksona je bukvalno kao lada u poređenju sa audijem tako da je glupo porediti to.
Jesi siguran u to da Hyundai ima vece medjuosovinsko rastojanje, ajde proguglaj malo.
Ko i na svakom automatiku, provjeri redovnost odrzavanja, mjenjaca posebno, filter ulja u mjenjacu posebno... Ako je to radjeno u rokovima kako fabrika propisuje, to bi trebao biti OK auto, uz sve ostale provjere koje polovnjaci zahtijevaju...
hvala svima na savetima, uzeli smo auto. Za sada nemam reci, iznenadjenje totalno, jedino sto nema od opreme sto bas fali je tempomat (cruise control) ostalo je sve ful
dimenzije guma su 225/70/16 , e sad pise na vratima da sve duvam na 2.0 bar (30PSI) a trenutno su sve na 2.5bar, pa me zanima na koliko da duvam sad, nekako mi to 2.0 mnogo malo..
U zdravlju da te sluzi! Dobra je to masina. Znam ljude koji su ih kupovali nove pre par godina i retko ko da se zali. Izuzetno udobna sprava, se suvise stabilna (ali dzip nije trkalica) i ne bode oci (sem sto je ipak SUV).
A sto se tice raznih "gear" emisija i njihovih testova - da li ste primetili da svi kada testiraju auto uzimaju kao da ce ga voziti trkac, non-stop do ivice mogucnosti. Vecina obicnih vozaca 99% zamerki koje oni nadju ni ne primeti. Tako - zavisi sta kome treba, kada kupujete sportski auto vredi se konsultovati sa njima ali za koje vreme SUV prolazi cunjeve - koga je briga?
Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...
hvala puno ! za sada je vrh ! caletu je jedino bilo bitno da to moze da se vozi normalno 160kmh po autoputu, sinoc smo isli za mitrovicu i nazad, opusteno 180kmh smo isli na 3.5k rpm ..
Comment