Savet za Yuga

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • low rider
    CBC Senator XXL
    • 03.04.2006
    • 613
    • Beograd

Ha ovakav narazndzasti kupe je vozio moj profesor iz fizike u osnovnoj, i kad god nagazi lezeci ispred skole zakuca glavom o krov, sportski amorti , auto skroz razdrndan, boja odlicna jer se slagala sa rdjom, aupuh mu trajao do sleceg pakovanja petardi u loncu . Hah kako vraca secanja.

Comment

• mb12
      CBC Senator XXL
      • 06.11.2006
      • 640
      • Vrbas
      • Mazda 626 2.0 TD

Originally posted by deki-ascona
      JoMan je samo trazio savet u vezi Yuga, a pokrenuo je lavinu!
      Sigurno ste uplasili coveka.
      Ja bi na njegovom mestu kupio jugica i svima vam zatvorio usta
      Hehe..... nek nam "zapusi" usta Yugom...nekom 55-icom, 88,89,90 ili eventualno 91 godishte..... imace chime.....NOT

Comment

• JoMan
        CBC Član
        • 25.04.2008
        • 42
        • BG

Samo vas gledam

Pratim temu sve vreme ali verovali ili ne, prvi komentar koji je dao overspeed mi je za sada najvise pomogao. Nekako taj auto nikada nisam ni uzimao u obzir (Maruti).

E sada, uzeo sam u razmatranje sve od automobila koje ste naveli i kako je meni jeftina voznja po Beogradu svrha ovoga automobila koji cu voziti nekoliko meseci, plafon godinu i po, ipak se nekako uvek vratim na taj Maruti. Za sada trazim dobar primerak i po svemu sudeci na dobrom sam putu.

Normalno je da uslede komentari tipa "sta ce ti tako mali auto", "sta ce ti tako slab auto"... Ipak, auto kao sto ste sami rekli kupujem ja i neophodno je dobro proceniti ZAHTEVE, ZELJE i OCEKIVANJA. Mogu slobodno da kazem da sam u tome vema strucan jer mi je to profesija Naravno, neophodno je bilo napraviti i kompromise razne ali ako neko zna sta je visekriterijumsko odlucivanje, shvatice da sam sve to stavio na papir da bih dosao do ovakve odluke

Inace neko vreme sam vozio bubu 1200 koja je bila u toliko losem stanju da je vukla kao da ima 500 kubika (sto zbog svoje mase sto zbog veeeoma zastarelih tehnologija raznih sklopova i podsklopova). Tako da sumnjam da ce ovaj maruti da ide losije.

Toliko od mene. Naravno i dalje cu pratiti temu jer dok ja nadjem Marutija (ili nesto drugo dobro ako naidje) mozda jos neko naidje sa konstruktivnim idejama!

Hvala puno svima!

Pozdrav

Comment

• bojanTI
          CBC Senator XXL
          • 04.01.2006
          • 870
          • Pancevo

NAravno da treba sam da odlucis, sve ovo sto mi pricamo jesu neka iskustva i predlozi, ali pomalo se i salimo ponekad.
          Maruti je OK kupovina, samo bih ti predlozio da se ne zainatis i tako propustis bilo koji od gore pomenutih, pa i nekoh drugih automobila, jer vrlo su male sanse za taj novac naci nesto dobro, prosto ne sme se sebi dati taj luksuz da se zainatis i trazis samo jedan konkretan model.
          Koji god da kupis ja ti zelim srecu pre svega u kupovini, a onda i dalje u eksploataciji istog! =]
          In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• JoMan
            CBC Član
            • 25.04.2008
            • 42
            • BG

Hvala. A vec sam napisao da svakako nisam zapeo za marutija. Ako neshto dobro naidje svakako necu propustiti

Comment

• low rider
              CBC Senator XXL
              • 03.04.2006
              • 613
              • Beograd

Ako ces ga voziti samo nekoliko meseci, zaista ne vidim razlog da ulazis preduboko u analizu modela auta koji ces kupiti. Tebi treba najodrzavaniji auto za te pare, da ne napravi rupu u novcaniku za kratak rok, a posle sta te briga.

Dakle svaki iz oglasa koji deluje da odgovara opisu negovanog auta bez velikih ulaganja zasluzuje posetu. KOnkretno na taj vremeski rok na jugu/i ostalima nema sta skupo da se pokvari, ono sto je skupo da se radi je limarija, generalna popravka motora, zamena amortizera, od skupljih je i zamena seta kvacila, zupcastog i to je to.
              Ali ti nista od toga ne treba da radis za tako kratak rok, ako kupis odrzavan auto.
              Neki od jeftinijih iz skorasnjih oglasa, a mozda nisu krsh:
              http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=52738
              http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=53145 (mada ovaj ne obecava)
              http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=53374

p.s. koje ti je zanimanje

Comment

• JoMan
                CBC Član
                • 25.04.2008
                • 42
                • BG

Ovog marutija sam gledao i na zalost u veoma je losem stanju. Ostala dva predloga su veoma konstruktivna! Uzecu ih svakako u razmatranje. Inace, u pitanju je menadzment kvalitetom

Comment

• mb12
                  CBC Senator XXL
                  • 06.11.2006
                  • 640
                  • Vrbas
                  • Mazda 626 2.0 TD

Originally posted by bojanTI
                  NAravno da treba sam da odlucis, sve ovo sto mi pricamo jesu neka iskustva i predlozi, ali pomalo se i salimo ponekad.
                  Maruti je OK kupovina, samo bih ti predlozio da se ne zainatis i tako propustis bilo koji od gore pomenutih, pa i nekoh drugih automobila, jer vrlo su male sanse za taj novac naci nesto dobro, prosto ne sme se sebi dati taj luksuz da se zainatis i trazis samo jedan konkretan model.
                  Koji god da kupis ja ti zelim srecu pre svega u kupovini, a onda i dalje u eksploataciji istog! =]
                  Vala, svaka ti je ka' Njegosheva .....sve napisano i ja "potpisujem"...pogotovo deo u vezi shale

Comment

• bojanTI
                    CBC Senator XXL
                    • 04.01.2006
                    • 870
                    • Pancevo

Nasao sam ti auto... Imas PM...
                    In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• mb12
                      CBC Senator XXL
                      • 06.11.2006
                      • 640
                      • Vrbas
                      • Mazda 626 2.0 TD

JoMan! Jesi li pazario išta vredno pažnje? Daj neki raport!

Comment

• JoMan
                        CBC Član
                        • 25.04.2008
                        • 42
                        • BG

Nisam jos. Imam sada neku frku par dana pa cu onda dalje da pogledam ono sto sam planirao. Jedan koji je nasao bojanTI i jedan koji sam ja nasao. Trebalo bi da ce nesto biti. Ipak nesto je izletelo pa sada nikako ne mogu jos par dana.

Comment

• Alekre
                          CBC Senator XXL
                          • 12.09.2005
                          • 780
                          • Smederevo

Probaj, mozes solidnu Ladusku da nadjes za te pare. Nesto od 2101 do 2107. Imas zilav, robustan, komforan i udoban auto. Odrzavanje bagatela takodje. Ispravna ne trosi preko 7.5l. Evo moji imaju 2102 vec 27 godina. Pragove, patos i koseve nikada nismo radili
                          Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• deki-ascona
                            Bio nam je drug! RIP
                            • 10.04.2007
                            • 2118
                            • NI , Trosharina

A takodje i najbolji menjac koji sam ikad uhvatio: kratak hod , precizan. Mislio sam na 2107, a verovatno sve lade imaju takav.
                            Originally posted by Valent Vudriga
                            ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                            Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• Alekre
                              CBC Senator XXL
                              • 12.09.2005
                              • 780
                              • Smederevo

Hehe, istina. Kod Samare je nesto drugacije. Inace na tom menjacu samo menjas ulje, kad stignes... Moji nisu imali nikakve kvarove na njemu posle 27 godina i 335 000 ispod tockova.

Evo ti dobre 2105ice za 1000 eura i jos da mu smaknes nesto i milina da se vozis.
                              http://polovniautomobili.com/auto_oglas ... p?id=52088

Mozes brate i prikolicu da zakacis bez problema za dalje relacije je sposobna imas gepek unutra je velika...

Evo ti ove 1200cc znaci reg. jeftina potrosnja mala ima TNG
                              http://polovniautomobili.com/auto_oglas ... p?id=51553

Po meni kompletniji auto od Marutija, a da je poredim sa Yugom mi ne pada na pamet.
                              Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• dimitrix
                                CBC Član
                                • 26.04.2008
                                • 24
                                • PIZDICI

Daj poslusaj me uzmi pezo 205 1000 puta je bolje auto a neznatno skuplji barem u BIH dajda je kod mene ga vozio i bio je zadovoljan usput auto je udobniji od juge koji ima moja tetka koja je imala sa njim konstantno probleme. .A vjeruj mi neces se pokajati.Pogotovo zimi kada je hladno neces ici pjeske na posao.

Comment

Working...
                                X