Savet za Yuga

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nidza
    CBC Senator XXL
    • 16.04.2008
    • 496
    • nbgd

Moja 45ica je prešla oko 200 hiljada kad sam je prodao. Šta je bilo u prvih 100, pojma nemam, ja sam je kupio 2001. sa 70tak hiljada milja na cajgeru. Limarija joj je bila katastrofa, ali taj auto je bez većih problema i bilo kakvih ozbiljnih ulaganja trajao svo vreme dok je bio kod mene. Po kupovini mu je pukla glavudža i to sam zamenio, nakon toga samo menjanje ulja i filtra. Jednom je mislim zamenjen i lanac, diskovi i pločice par puta. Ne mogu da se setim šta još, sajla ručne jedno 2 put, 2 kompleta guma...

Zapravo, sem limarije, do svih jajona autić, ja sam ga obožavao (ekscentri, brezoni, distancijali, monroe gas-matic, a fabričke felne sa 155/70R13). To je carski setup za taj auto, ležao je ko pegla, kočio u PM, iako nije imao servo (Ferodo i Lucas isključivo).

Sipaj samo dobro ('ebiga malo skuplje) ulje i auto će da traje. 45ica i plin, mislim da može biti dobitna ekonomska kombinacija.

Ne znam što ljudi ne preporučuju juga, od mene imaš svaku preporuku, samo generalno obrati pažnju da je školjka što bolja i enterijer, sve ostalo nije previše skupo da se sredi - dobiješ od mene i preporuku za odličnog majstora, kad ga kupiš.

Ja sam siguran da nikad tako pouzdan auto nikad ponovo neću kupiti. Taj automobil jednostavno nikad nije stao niti me izdao za sve te godine koliko je bio kod mene. Da mogu da biram auto kojim bih krenuo na kraj sveta sad, to bi bio baš taj jugić.
    Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.

Comment

• Darth Nihilus
      CBC Senator XXL
      • 13.04.2005
      • 417
      • Srbija, Paracin

Jel si razmišljao o kecu? Veći od Yuga, jeftin za održavanje. Imao sam par komada i sit se navozao. Mislim da nema boljeg auta za male pare.
      Do not underestimate the power of the Dark Side

Comment

Working...
      X