Nov auto do 10.000eur - KOJI??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Da li neko moze da prokomentarise da li je bolje kupiti sledece:

i10 zbog 8500eur(osnivni model) i garancije 5 god

ili

Z10 za 9400eur i full opremom, garancija 2god

Comment

• jaksa
      CBC Senator XXL
      • 23.10.2004
      • 701
      • Novi Beograd, SC

Z10
      Auto vise klase nego i10.
      Sa z10 se moze uporediti Getz a nikako i10.

Svako ko misli da mu je manji auto dovoljan, nadje se u situaciji da mu je kupljeni auto mali.

Comment

A Getz vs Z10 ne racunajuci opremu vec osnovne stvari, kvalitet izrade i slicno... ?

Da naglasim, mene privlaci ovih 5 god garancije na Hyundai ali, naravno, ne bih da uzmem losiji auto, dzaba garancija tada..

Comment

• bojanTI
          CBC Senator XXL
          • 04.01.2006
          • 870
          • Pancevo

Sad i ti malo preterujes! Da Uzimas polovan pa i da te razumem, ali ni tada ne bi smeo da se toliko cimas oko toga sbbkbb! Opusti se i kupi srcem, sedi u jedan, posle u drugi, koji ti vise lezi taj uzmi! Realno nema tu neke razlike, kvalitet, nekvalitet, ovo, ono, nemoj se opterecivati.
          Slazem se, 5 godina naspram 2 godine svakako da je razlika, ali ni to opet ne mora nista da znaci! Onda sa druge strane Z10 ces prodati kasnije mnogo lakse i po vecoj ceni nego Getz, zapravo verujem da je tako, ne mogu biti siguran!
          Opusti se malo i kupi sta ti se ucini kao bolje i sa srecom da se izvozas, sto kaze moja pokojna baba, u zdravlje da ga pocepas!
          In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• bax76
            CBC Senator XXL
            • 07.11.2006
            • 605
            • BG

Getz je sigurno bolji auto. Mada ne bi moglo da se kaze da je u svakom segmentu otkinuo Punta. Recimo tezi je dosta od Punta, pa nema sanse da bolje idu sa pocetnom motorizacijom.

Ja bi sada pre kupio getza ali pod uslovom da je benzinac od 98ks, a on je oko 10.400 eura. Kada sam ja kupovao z10 razlika je bila 8600 na prema 11500 koliko je tada bio Getz, sada je to dosta manje.

Comment

Taman sam se odlucio za Hyundai i10. Odmerio sve potrebe, realne i nerealne. I odlucio, bice Hyundai i10 koji dosta opreme.

Kad se pojavi ponuda, zena vlasnica prodaje Yaris 1.0, '00 ili '01 godiste za oko 6500eur. Puna oprema, presao oko 70.000km.

Da li sam se bezveze ubacio u ovu novu dilemu ili ne?

Comment

• bax76
                CBC Senator XXL
                • 07.11.2006
                • 605
                • BG

Po meni ovo nije dilema, taman bio Toyota 100 puta, menjace se uskoro amortizeri, gume, auspuh, mozda su dizne zapusene, mozda je kvacilo oslabilo, itd.itd

7,8 godina znaci, za dve godine ima 10 godina....

Comment

Tako slicno i ja razmisljam ali rekoh ipak da proverim jer neki govore "Toyota je Toyota" a neki "Novo je Novo" pa se covek zbuni

Comment

• jaksa
                    CBC Senator XXL
                    • 23.10.2004
                    • 701
                    • Novi Beograd, SC

Yaris:

Nista specijalno.

Comment

Hvala Jakso!

Definitivno je dobro voditi se onom "Novo je novo", pogotovo u ovom slucaju.
                      Hyundai uopste nije automobil za bacanje, planiram da kupim osnovnu verziju za 8400 eur, koja dolazi sa povecom opremom, mozda i najboljom osnovnom opremom u ponudi kod nas..

Takodje planiram da ga osiguram kasko i protiv kradje pa cu da vidim kako i gde je najbolje..

Comment

Working...
                      X