Šoferka i osiguranje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vracarac
    CBC Senator XXL
    • 04.11.2007
    • 364
    • Beograd
    • Opel Astra G

Re: Šoferka i osiguranje

Pa bas zato. Ti kad odes da reg. svoj auto, oni ce morati da ti pregledaju ponovo stakla ako misle da ih osiguraju. Ako ti kazu da nece da ti osiguraju - eto ti taman zameni onda, posto ti osiguranje i dalje vazi i ne mogu ti nista. Ako ti je samo zbog toga.

Ako tebi smeta, idi odmah do njih i vidi da ti zamene.
    Opel Astra G 1.8 16V - Opel club Srbija

Comment

• mupe
      CBC Senator XXL
      • 05.10.2006
      • 822
      • bg
      • Laguna 3 GT 2.0T 205

^^ Ma ja sam mislio da oni imaju varijantu i da plate krpljenje umesto zamene, pa sam zato pitao... Ništa, videću da ovih dana odem do njih (delta generali, inače), pokažem im štetu i pitam šta da radimo. Padalo mi je čak na pamet i ovo što kaže Cherokee, da malo udarim naprslinu da krene dalje...

@Cherokee - Skupa je jer ima UV zaštitu. Mislim da je zbog senzora samo nešto skuplja montaža, pošto oni nisu deo šajbe. Obične (bez UV) nisu mnogo skupe. Zbog nje sam doplatio veću grupu osiguranja, jer ono predviđeno za Lagunu nije pokrivalo cenu...

Comment

• notorni
        CBC Početnik
        • 23.09.2009
        • 7
        • Beograd

Ja sam kao i ti ocekivao probleme prilikom aktiviranja polise stakala medjutim za malu zvezdu od 1.5 cm na suvozacevoj strani bez ikakvog pogovora sam dobio papir za zamenu soferke kod DDOR a neki su mi pricali da ce da me zavlace itd. Auto je nova Croma soferka je 26000 i nesto a stakla su pokrivena do 30000

Comment

Working...
        X