Mali problem(a mozda i veci!),potreban savet!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

Re: Mali problem(a mozda i veci!),potreban savet!

ne ides kod sudije za prekrsaje jer prekrsaj (saobracajni) nisi ni napravio. ides u trgovinski sud i da slezem se sa tobom da bi lepse bilo da ne dodje do toga ali kako stvari stoje... ti neces da se zameras ljudima a oni tebe zahebavaju. prvo, taj sto je sad kod njega auto je jajara sto je znao sta ce se desiti pa opet se pravi blesav a rodjak... jos ako je sa zenske strane, uuuuu...
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• doorsy
      CBC Senator
      • 31.10.2007
      • 248
      • Beograd

Haha jeste,otkud znas
      Ma cuti,to je cela storija oko tog auta,kako me je odma na pocetku sjebao,roknuo vecu cifru nego sto taj dreš vredi-ok,sijaset stvari mi o njemu nije rekao da ne valja,visio po majstorima,kad sam ga vracao vrati mi istu cifru u dinar koju sam ja njemu dao za njega neregistrovanog i sjebanog,a za to sto sam ga sredio i registrovao nema veze...ma katastrofa...jbg,bio mlad i glup

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

mnogo si mi bre mekan, ja bi napravio show... novine da pisu . sad ako popustis jahace te ceo zivot. nemoj si vrana, zauzmi stav i ne popustaj i nabij mu sve na nos a rodjaku njegovu... znas vec

Comment

• doorsy
          CBC Senator
          • 31.10.2007
          • 248
          • Beograd

ZNAM jbg druze izgleda da sam pogresno vaspitan... dok ne poludim,ko Mirko u "Maratoncima"

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

nisi ti pogresno vaspitan, naprotiv. jednostavno, sa bitnagama i prevarantima tako treba inace ode sve u krasni. ti si samo naivan i verujes ljudima tj mislis da ako ti cinis dobro da ce ti se dobro vratiti, sto je sasvim ok i tako bi trebalo da bude ali nije tako. ljudi su pokvareni i samo gledaju kako ce da te iskoriste. pricam ti iz licnog iskustva jer sam i ja takav. dva puta sam se ucio na svojim greskama a treci put sam prelomio i saseko to u korenu. ne smes da dozvolis da te bilo ko vuce za nos i da te voza jer ko sto rekoh ako im jednom to dozvols stalno ce to raditi. generalno, 2000din nije neka para da sad ti ne mozes da je platis i zavrsis sa tim ali sto kaze 206, odkud znas da se to opet nece desiti. reci ce covek, extra , platio je sad, sto ne bi platio opet, ko ga hebe... princip je u pitanju i ne popustaj. ili, ako vec oces da izgladis stvar tj da sve prodje u dobrim medjuljudskim odnosima.pozovi lika i reci mu da se nadjete da napravite kupoprodajni ugovor, ponudi mu cak da ga ti platis, prezali 1000din. i kad te stave pred svrsen cin, u ovom slucaju poziv iz trgovinskog suda, ti reci izvinte ali ja sam auto prodao i to dokazes primerkom ugovora na kome stoje licni podaci obe strane overene licnim potpisom i pecatom agencije koja je sacinila ugovor.

Comment

• deki-ascona
              Bio nam je drug! RIP
              • 10.04.2007
              • 2118
              • NI , Trosharina

Kad zverko pocne ovako crno da gleda na stvari onda se covek stvarno zamisli, moglo je da se desi da bude "hit and run", pa da vlasnik popushi prijavu za ubistvo koje je picinio neko drugi.... ja bih uzeo taj auto nazad kod sebe.
              Originally posted by Valent Vudriga
              ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
              Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

nije to tako jednostavno, nadam se da ce dora da vidi ovo pisanije pa da isprica svoju pricu u vezi auta koji je bio na njegovo ime a vlasnik nije teo da plati kaznu sto je vozio neregistrovan.

Comment

• doorsy
                  CBC Senator
                  • 31.10.2007
                  • 248
                  • Beograd

E to bi bilo dobro da Dora napise,al nema ga...Evo i novih informacija...juce sam se cuo sa tim covekom kod koga je auto i mnogo me je obradovao! Naime,kroz pricu da i dalje nema pare ni za kaznu ni za prenos ni za registraciju(rece da ce mozda naci do sledece nedelje),nabaci mi i da je imao prijavu da obija kola oko Ekonomskog fakulteta,sto nadam se nije,mada deluje kao problematican,te su ga tu isproveravali,kao i njegovo(moje) vozilo te su utvrdili da nema ovlascenje,al on je to kaze sredio,castio pandure ili sta ti ja znam vec...a onda rece da je imao i sudar pa iskocili neki iz ovih drugih kola da ga peglaju a on izvadio noz pa recnuo malo jednog,na sta je reagovala policija,odvela ga u stanicu i tad jos i utvrdili da auto nije ni registrovan!
                  Sad se vec cimam da mi ne napravi neku situaciju kod kuce posto je spomenuo onako bez veze da "zna gde ja zivim"...

Comment

• 206
                    Admin od ispočetka :)
                    • 09.12.2004
                    • 9548
                    • Beograd
                    • 206

Pa lepo si se uvalio. Sad lepo u policiju, pa njima ispricas kakav problem imas, da negde ostane makar nekakav pisani trag da si nekome prijavio da auto vise nije u tvom vlasnistvu...
                    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• ale944
                      CBC Senator XXL
                      • 20.03.2006
                      • 1457
                      • Beograd

Sad se vec cimam da mi ne napravi neku situaciju kod kuce posto je spomenuo onako bez veze da "zna gde ja zivim"...
                      pa kako ne bi znao , kad u saobracajnoj pise tvoja adresa ...mislim da se ne tripujes da se sad nesto specijalno raspitivao gde zivis
                      http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• Williams
                        CBC Senator XXL
                        • 07.02.2006
                        • 556
                        • Beograd- Cerak

Jel nema veze ako je datum kupoprodajnog ugovora kasniji od datuma napravljenog prekrsaja? Pravno gledano opet je doorsy duzan parking servisu, jer se auto vodio na njega u trenutku izdavanja kazne.

Ima jedna prica iz 80tih o nekom kecu sto je menjao vlasnike, gde su svi vozili na ovlascenje. Covek na koga se vodio auto je kontaktirao tadasnjeg vlasnika, sa pricom kako se pokajao sto je ikad prodao taj auto, kako je bio dobar i da bi dao nekog Pezoa u zamenu (koji je verovatno bio 2x vredniji). Kad su se nasli da pogledaju kola, vlasnik uzima keca da ga provoza i odvozi ga pravo u njegovu garazu koju zakljucava i kaze dovidjenja. Srecom, zbog svedoka, sud je presudio u korist ovog mucenika sa ovlascenjem.

Comment

• zverko
                          CBC Senator XXL
                          • 19.08.2005
                          • 7085
                          • BGD
                          • Audi A4

matori pravac murija i ispricaj pricu... obavezno a drugo kod nekog advokata po pravni savet. al te poteralo hebo teee, ne verujem. pa to je, srbija bato. samo pstenog coveka voza ko gde i kako stigne a uglavnom takav covek ne razmiljslja puno o polsedicam jer ko veli zasto bi meni neko napakostio kad ja nikom nista nazao nisam ucinuo. i to je to... u zatvor idu naivni a ne lopovi i kriminalci.

Comment

• somi_kac
                            CBC Senator XXL
                            • 03.04.2009
                            • 796
                            • Kać

Sto da uzimas ceo auto, idi tamo, otvori auto, odguraj ga malo dalje, povadi mu sedista ili tako nesto i vrati. Ako nece da da pare, prodas sedista i pokrijes kaznu.
                            Mislim da pandure posebno ne interesuje sto se dva (po njima) "debila" nisu dogovorila oko prodaje auta! Ljudi su tako "zauzeti" da ne mogu da rese pokusaj ubistva dve godine!

I, da naveo sam da "Parking Servis" nema pravnu osnovu da ti naplati kaznu! Ako im se isplati da se ganjaju preko suda sa tobom za par hiljada dinara, e onda stvarno... Cuo sam negde, da ako dugujes (ostetis u bilo kom smislu) nekoj firmi ili si je pokrao za manje od 14.000 dinara (pa i Parking Servisu), ne pokrece se sudski postupak. To je neki limit. Izvinjavam se za off, ali pricao mi jedan advokat to, jer zna lika koji upada po parfimerijama i krade parfeme do 14.000 i hvataju ga ali ne mogu mu nista. Covek od toga zivi!
                            O ovome sa "Parking Servisom" i naplacivanjem su mi pricali ljudi iz SUP-a, advokati, cak i njihovi sluzbenici. Jednom dolazi lik, slika auto, pise kaznu, ja prilazim tek ce on: "Ne brini decko nista ne moras da platis, ionako ovo niko ne placa, samo oni koji se boje"!
                            OPEL Astra 1.6i
                            OPEL Kadett 1.6
                            ŠKODA Favorit

Comment

• Vlada_nbgd
                              CBC Senator XXL
                              • 11.09.2005
                              • 1066
                              • Novi Beograd/Topcider
                              • ford focus sport pack

Somi ako nemas sta da napises onda ne kuckaj bezveze...savetujes coveku da vadi sedista iz kola nekog problematicnog tipa da bi platio kaznu...da nije tuzno bilo bi smesno...
                              Btw i ta prica sa kaznama ti je suplja,dok ne izmiris sve kazne za parking nema registrovanja kola...

I da rezimiramo:

To je neki limit. Izvinjavam se za off, ali pricao mi jedan advokat to, jer zna lika koji upada po parfimerijama i krade parfeme do 14.000 i hvataju ga ali ne mogu mu nista. Covek od toga zivi!
                              Super,eto resenja za sve clanove koji kubure sa kintom!
                              Sutra trk u maxi,capite par hiljadarki iz kase,isplezite se svima i cao!
                              Bolju kombinaciju nisi mogao da smislis

Salu na stranu,jedini koristan savet je da covek ode u policiju(recimo ljermontovu) i objasni im sta se desava...
                              FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• somi_kac
                                CBC Senator XXL
                                • 03.04.2009
                                • 796
                                • Kać

Originally posted by Vlada_nbgd
                                Somi ako nemas sta da napises onda ne kuckaj bezveze...savetujes coveku da vadi sedista iz kola nekog problematicnog tipa da bi platio kaznu...da nije tuzno bilo bi smesno...
                                Btw i ta prica sa kaznama ti je suplja,dok ne izmiris sve kazne za parking nema registrovanja kola...
                                Jeste seljacka fora, ali to nije auto od tog tipa, nego njegov, tako pise u papirima. Sto se toga sa registracijom tice, ja problema nisam imao. Vucem par kazni od "Parking Servisa" proslog leta a u martu sam registrovao auto. Ujedno ako je kod vas u Beogradu tako kao sto ti kazes (posto kod nas nije) on ga ne koristi, pa taj lik ne moze da ga registruje!

Ovo za parfeme je ozbiljno, lik svaki dan ide u drugi grad i "operise". Mesecni prihodi su mu i do 300.000 mesecno! Naravno, ako ga uhvate, mora da vrati robu. Samo krade i koristi rupu u zakonu!Cuo sam da u jednoj robnoj kuci u Subotici ima njegova slika!
                                OPEL Astra 1.6i
                                OPEL Kadett 1.6
                                ŠKODA Favorit

Comment

Working...
                                X