Fiat-Lancia Servisi - pozitivna i negativna iskustva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vlada_nbgd
    CBC Senator XXL
    • 11.09.2005
    • 1066
    • Novi Beograd/Topcider
    • ford focus sport pack

Meni je bogunovic pre 2 godine trazio 3000din za zamenu sajle kvacila na tempri,pri tom nisu hteli da mi pomognu da doguram auto do radionice,a bio je max 100m od njih,i naravno u tom trenutku servis je zvrjao prazan...Onda sam sacekao ove iz maree,ljudi dosli za pola sata i sa sve dolaskom i sajlom uzeli 1000din..
    FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• Manfred
      CBC Senator XXL
      • 04.08.2007
      • 905
      • Beograd

prvo nemoj da se lepish za ap sport, kit komerc prodaje iste delove kao i oni a jeftiniji je...

drugo nadji bolji servis...

u zarkovu pored lakija postoji i servis abarth, za koji sam chuo isto sve najbolje.

Comment

• Durango
        CBC Senator XXL
        • 01.02.2006
        • 590
        • Zemun, Srbija

Re: durango

Originally posted by kojot
        Durango zasto jel petljaju nesto ako im ostavis auto???? Imas losa iskustva??? Pa kada b provalio da us nesto zajebali demolirao bi im garazu .
        Vlajku Bogunovicu (vlasniku servisa) ne treba verovati ni kada spava. To je retko kvaran covek, a ni majstori mu nisu nista bolji. Znam 4-oro ljudi koji su bili zaposleni kod njega i znam da su svasta radili. Izvacarili su brdo ljudi. Uvek su imali problema sa nezadovoljnim musterijama. Cudi me da mu neko do sada nije zapalio servis, ali sreca njegova da ne radi BMW jer bi do sada visio na nekoj banderi 100%!
        Ili idi u neki drugi servis ili budi sve vreme pored auta dok ti budu radili.
        MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• pedro
          CBC Član
          • 04.06.2007
          • 27
          • beograd

Ja servisiram auto u Abarthu na Zarkovu i bas sam zadovoljan.Momci rade dobro i imaju dobre cene,nisu deraci.Neke sitnije stvari nece ni da naplate.
          Marea se dosta iskvarila u poslednje vreme,majstori te konstatuju jedino kad je Beli (gazda) tamo jer moraju.Inace ovako,mozes da cekas nekoliko sati i niko te nece konstatovati.

Comment

• fenixKG
            CBC Član
            • 05.02.2008
            • 21
            • Kragujevac

Imam i ja jednog "dobrog majstora" u KG-u. Samo treba da odete do njega i da prezalite silne pare. Necu da imenujem "postovanog", bice dovoljno da kazem da je u Erdogliji. Strasan majstor! Odete kod njega, pozalite se, on vas prosledi dalje i nabedi da skinete sajlu za vucu i pored toga sto vam svetli lampica za ulje u motoru. Cak cete ispasti i glupi i smesni ako ga ne poslusate. Predjete 2 km do narednog majstora i ceo motor ode u ..... Javite se ponovo tom majstoru i ispricate mu sta se dogodilo zahvaljujuci njegovim nabedjivanjima i on ce vam reci: "Da sam ti rekao da skocis u bunar, ti bi skocio." Ironicno, nema sta! Sad mu nije nista
            Njegovo "znanje" me sad kosta oko 800e. Prepoznacete ga, jedan od trojice majstora u Erdogliji

Comment

• POTR
              CBC Veteran
              • 11.01.2008
              • 129
              • Beograd

Ovo sa majstorom iz Kg. mi deluje cudno? Kao on ti napravi haos,uzme 800eur. i ko te j..,nastavi dalje da radi

Comment

• mikele
                CBC Početnik
                • 07.01.2008
                • 2
                • Novi Beograd

negativno: crko mi servo na puntu 2 pre 2-3 godine. auto mota ko kad je ugasen. Odem do delte, kazu to mora sve da se menja, lupe neku cenu sacuvaj boze, valjda oko 35000 ili vise din.

pozitivno:Goran, (jos je bio u zemunu i nije bila tolka guzva kod njega) popravi servo isti dan, i naplati nesto malo cini mi se oko 2000.

Pre neki dan drugar me vozio na Altinu da uzmem auto(curilo nesto ulje). Na putu do tamo primetimo da su dva srafa na prednjem tocku olabavljena. Oba srafa ojedena, navoja skoro nema. Kad smo stigli pita ortak Gorana jel ima mozda srafove. Ovaj kaze evo ti ovi za alu felne i da mu dva komada, ortak da plati Goran kaze ne treba nista, vozi...

Comment

• solaris
                  CBC Član
                  • 28.01.2008
                  • 11
                  • Beograd

Fiat servis Goran - Altina

Veliki servis Fiat Punto II, 1.9 JTD:
                  - Zupcasti kais u kompletu sa 2 spanera,
                  - jos jedan kais (ne znam koji),
                  - ulje u motoru,
                  - filteri vazduha, ulja, goriva i klime,
                  - ruke,
                  = 19.000 DIN

Od toga, ruke su 5.000, ostalo su delovi.
                  Nije lose, dobar majstor, istog dana gotovo, zakazivanje 1-2 nedelje unapred.

Comment

• solaris
                    CBC Član
                    • 28.01.2008
                    • 11
                    • Beograd

...Da dodam...
                    Radio sam kod pomenutog Gorana skoro i homokineticki zglob i jos neke sitnice (grejac motora i selna na menjacu). Takodje sve gotovo istog dana, ovaj put bez zakazivanja, jer je bilo hitno - poceo vec dosta da lupa.

Sve to, delovi + ruke (2.500) kostalo je 8.000 DIN.
                    Opet da dodam, korektno, nema sta.

Comment

• sasha015
                      CBC Veteran
                      • 29.02.2008
                      • 153
                      • LOznica
                      • Hyundai i-20

POzdrav svima iz Loznice.....Moje 6godisnje iskustvo sa servisima u bg....Ninic je prvi servis u kome sam servisirao tipa 1.4ccm,95 god.,cim sam ga uzeo 2001.Stvarno su ok i korektni.Mozda malo skuplji,ali usluga na nivou.Svracao sam kod njih s vremena na vreme do 2003,kada sam presao u MAREA TRADE koji su dosta jeftiniji i iskustva su mi pozitivna i sa njima.Kod Ninica sam zadnji put bio krajem 2005.Imao sam sudar u Ruzveltovoj,kasno kocenje na semaforu...btw,cim je policija zavrsila uvidjaj i sklonili auto na trotoar,prvo sam nazvao Ninic servis.Ljudi su mi sve organizovali,od slep sluzbe do auto limara i kontrole auta na kraju..Moje je bilo samo da platim.Sve pohvale.Bogunovic....Svracao par puta za informacije i na tome ostalo....Sada auto uglavnom servisiram u LO jer sam mu promenio toliko delova da su se majstori ispraksali

Comment

• Famozni
                        CBC Početnik
                        • 25.02.2008
                        • 2
                        • Beograd

Majstor za servo i klime No1

Pošto vidim da svi imate više-manje i dobrih i loših iskustva,ja se javljam da kažem par ličnih pozitivnih iskustva.Imao sam isto iskustvo prošle godine kao mikele sa city servo uređajem na Fiat Puntu II.U Delti su mi isto lupili cifru da sam odmah hteo da prodam auto...Od druga sam čuo za Vecu na autokomandi i oterao kola kod njega.Prvo što me je čovek umirio i rekao da ima caka koju je on provalio i koju niko u gradu ne radi te da se ništa ne sekiram.Vratio sam se po auto popodne istog dana i auto je bio savršen.Cifra je naspram Delte i još nekih "filozofa bila zanemarljiva!!!Usput mi je pregledao komplet instalaciju i rad klime jer pored serva kaže da se specijalizovao za njih.To leto sam dočekao spreman i sa klimom tako da je majstor za svaku pohvalu! Da ne napominjem da smo posle toga ostvarili redovnu saradnju te mi je sada skoro pre desetak dana radio Fiat Brava čiji sam vlasnik tek tri meseca, kada mi je crkao step motor.Ja se pojedoh živ jer nigde nisam našao kućište ler gasa za plastičnu usisnu granu a Veca mi kaže:"Šta se sekiraš namontiraću ti metalnu pa ako ikada išta crkne možeš pojedinačno promeniti."Tako i bi! Sada imam metalnu usisnu i mnogo opcija i za gas i dr....Da nepominjem da je cifra isto bila veoma prihvatljiva! Prednost je što uvek ima polovnih delova i za fiat-lanchia-alfa program jer uvek ima neki auto za "kobasice".
                        Topla preporuka za majstor Vecu...

Comment

Da li neko zna nekog majstora na Novom Beogradu ili Zemunu koji vari branik. Naime 5-6 cm mi je napukao, pa bih hteo da ga zavarim da ne nastavi da se cepa.
                          Hvala.

Comment

• mishio
                            CBC Senator XXL
                            • 29.05.2007
                            • 1204

u zemunu imas dobrog plasticara, Ruska 38, evo broj 062/223-025

Comment

• reaper_HGT
                              CBC Senator XXL
                              • 05.09.2007
                              • 888
                              • Beograd

ljudi jel radi goran variatore?

Comment

• Brale
                                CBC Početnik
                                • 11.03.2008
                                • 1
                                • Beograd

Evo, ja sam bio kod Gorana u Altini po upravo preporukama sa foruma i relativno sam zadovoljan. Rad, cena ok, brzo zavrsili ...sve sto dobri majstori treba da poseduju je ok. I opet ću ići, ali ću im onda ovo naglasiti.
                                Senku mi je bacila ogrebotina na tek ofarbanom (metalik farba je u pitanju) krilu koju sam primetio tek kući. Posto nisam tip koji se vraća da se svađa alalio sam. Nije neka ogrebotina ali auto je limarijski perfektan pa mi krivo. Ovo nema veze sa Goranom, covek je vrlo ok tip. Majstori su mlađi momci, grebanje su sigurno odmah primetili ali su precutali gazdi, sto opet mogu da razumem, ali nije profesionalno. Ono sto su uradili dobro onda se ponisti. Ugled kod musterije se tesko stice ali lako izgubi

Comment

Working...
                                X