sremska mitrovica auto servis andjelic fiat,alfa lancia
begec italo moto group,sinisa
glusci mislim da je torino
ovo je za one koji su iz srema a imaju vozila iz fiat grupacije
svi su i servisi i auto otpadi tj.moze se naci dosta i polovnih delova
A najjace od svega sto gazda vozi BMW....i kaze ipak je to auto...
Da li neko zna nekog majstora na Novom Beogradu ili Zemunu koji vari branik. Naime 5-6 cm mi je napukao, pa bih hteo da ga zavarim da ne nastavi da se cepa.
Hvala.
Ja sam radio branike nekoliko puta kod Ace u Zemunu, Geteova ili Šajkaška, nisam siguran. Sređivanje branika je oko 20-30€, ali ja sam svaki put farbao ceo branik pa je izlazilo na oko 100€.
Evo ti broj: Branik Servis 063/8062730
Jos jedna pohvala za Gorana na Altini.Svaka mu cast-neverovatan je dijagnosticar.Ja sam se uputila cak iz Subotice put Beograda da popravim mog Stila.Bilo mi je dosta zavlacenja po ovdasnjim servisima a da pri tome problem nisu resavali vec su samo komplikovali postojecu situaciju.Pozvala sam Gorana u cetvrtak,(mislim da je vec i preko telefona postavio dijagnozu),primio me je vec u subotu i za pola sata resio problem (ocistio leptir gasa i resetovao komp.)Auto se preporodio.Cena prava sitnica-1500 din. a u Subotici su hteli da mi promene "protokomer"(cinjenica-Stilo nema protokomer vec MAP senzor ali ovo je deo koji su hteli da mi zamene u OVLASCENOM servisu :-) za bednih 15000 (a pri tome problem ne bi nestao).Od sad znam gde cu dalje servisirati mog ljubimca.Bravo Gorane!!!!!
pa 500 je ciscenje a 1000 kacenje na komp. ali kad sam bila spremna da platim 15000 mozes zamisliti koji je to pozitivan bio za mene kad mi je rekao cenu
dodajem servis Imola na pozitivnu listu, bio danas jako korektno odradjen posao po jako dobroj ceni profi i stvarno super ljudi
nalaze se kod koshutnjaka, vlasnik je radio u AMAGu ovlashcenom servisu za alfe i stvarno se razume, btw hvala killazu na preporuci
btw, po preporuci oteram Stila u TIM na vidikovcu. Svi filteri, ulje, spaner, roler i kais, svecice, i neki prekidac na zadnjim vratima 25000din. kad sam doso da preuzmem auto kao treba jos da se ociste dizne, da se remontuje anlaser i da se zameni lezaj kompresora klime. pa sto niste uradili, posto sam reko da se uradi komplet sve sto treba, pa kao trt mrt... nece me vise gledati, 100%
Jos jedan plus za servis Imola i majstor Boru. Odvezao sam auto na pregled, oko sat remena smo proveli u garazi, objasnio mi je neke stvari, rekao sta bi valjalo da se uradi i nije hteo da uzme ni dinar.
Ako ovako nastavi, cini mi se da sam nasao majstora za Stila.
Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
...kad sam doso da preuzmem auto kao treba jos da se ociste dizne, da se remontuje anlaser i da se zameni lezaj kompresora klime. pa sto niste uradili, posto sam reko da se uradi komplet sve sto treba, pa kao trt mrt... nece me vise gledati, 100%
Oni ne rade klime...ne rade remont alnasera...tako da to nisu ni mogli da ti urade...ni tebi, ni bilo kome drugom...
I ja sam radio remont alnasera, ali u servisu koji se nalazi do njih...
A, ciscenje dizni nije problem, radio sam i na Bravi i na Stilu... Ne znam sto tebi to nisu uradili...jer ne znam kako i sta ste se dogovorili, jer kad dolazis da zakazes, odmah se pravi spisak sta sve zelis...
Takodje, moras imati u vidu da dolazis prvi put, i ne znaju kakva si ''musterija''...
Kad ja oteram auto, promene sve sto smo se dogovorili, ako slucajno iskrsne jos nesto krupno, nazovu na fon da pitaju sta cemo raditi...a, za eventualne sitnije stvari koje iskrsnu i ne pitaju me, vec odmah menjaju, jer me znaju, i znaju da necu praviti problem...i znaju da zelim da mi na autu sve bude ispravno...
Takodje, moras imati u vidu da dolazis prvi put, i ne znaju kakva si ''musterija''...
u pavu si, prvi i poslednji. idi kod mene u radnju onako bezveze da uradis bilo sta pa da vidis kakav je odnos prema muterijama koji dolaze prvi, drugi ili ne znam koji put. ako ja kazem uradi servis ne znam sta mu fali ocekujem tip top auto a jos ne pitam za cenu. cuj ne rade remont... to nije onda kompletna usluga. to se lepo skine pa se odnese tamogde rade a jos ako je tu pored tim bolje a meni se sve naplati. hebem ti servis de ja moram da kazem majtoru sta da mi uradi sta ako ja gresi pa ne treba da se radi ono sto sma reko da se radi??? pre bih reko da je neprofesionalizam u pitanju ili da im je lova usla u usi pa ih bole djoka. ali nema veze, doci ce oni kod mene na kanal...
Comment