Fiat-Lancia Servisi - pozitivna i negativna iskustva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Valentina
    CBC Član
    • 11.12.2008
    • 11
    • Novi Sad

Samo da dodam...Toplo preporucujem i ja kako i mnogi majstora Gorana

Comment

• jecapereca
      CBC Početnik
      • 17.12.2008
      • 2
      • bgd

Bila kod Lakija, i mogu samo da kazem sve pohvale. Posle nocne more sa marea trade-om, pravo osvezenje Sve preporuke za sada imaju od mene

Comment

• DovlaK
        CBC Senator XXL
        • 24.07.2008
        • 560
        • Beograd

Originally posted by jecapereca
        za marea trade mogu da kazem sve najgore, a iz jednog posta gde su nekome rekli da su dizne okrenute naopako, potvrdila sam svoju teoriju da svim prodaju istu pricu, posto su i mom bratu to rekli pre par meseci. menjaju sta im padne na pamet, cak i kad im naglasis da nesto ne diraju,a pola stvari koje kazem ne urade. rade samo ako im stojis nad glavom. kad bih pisala sve probleme koje sam imala sa njima bio bi post preko cele strane! sta da vam kazem kad je poslednji put majstor rekao da mali hladnjak kosta 11000!!! i kad sam pitala gazdu koliko on inace kosta, kaze mi u ap sportu je 4000, ja okrenem ap sport i kazu mi 3000!!! to je nakon niza problema koje sam imala sa njima bila kap koja je prelila casu, tako da tamo vise necu krociti. za 4 godine, nijednom nisam izasla zadovoljna iz servisa, a otisla sam na preporuku, iako su sve sitne popravke bile u pitanju, svaki put sam morala da se vratim bar jos jednom!!! sada sam resila da vidim kako radi laki, posto ne mogu da cekam kod gorana po nedelju dana za neku sitnicu
        Četiri godine ti je trebalo da se odlučiš za drugog majstora??? Ja sam posle drugog puta (servis koji sam opisao par postova iznad) odustao i prešao kod drugog. Doduše kod tog drugog sam bio samo jednom i ići ću sve dok budem bio zadovoljan. Čim me zavrne nešto, idem kod trećeg. Za moje pare da me drndaju, vraćaju po 3 puta, lažu-mažu ne dolazi u obzir. To naročito ne dolazi u obzir jer ja ne izlazim iz kola i nemam 7 dana da se ganjam s njima (govorim o ovim prvim) da mi poprave neku glupost koju sam na kraju sam popravio za 3 sata.
        Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• Spooky_karaburma
          CBC Veteran
          • 07.03.2007
          • 175
          • Beograd,Karaburma

da ne otvaram novu temu,dali neko zna nekog ko ima prenosivu dijagnostiku za Fiat Punta 1.4GT?
          BlindmanMotorsport

Comment

• loodilo
            CBC Senator
            • 04.08.2008
            • 236
            • Beograd, Mirijevo

Prenosivu u smislu da dođe kod tebe i donese dijagnostiku? Stao punto? juju...

Comment

• boki1982
              Banovan
              • 16.03.2008
              • 273
              • Beograd
              • Fiat stilo JTD

pa ipak ti je najbolje da te neko oslepa u servis u kom odrzavas auto

Comment

• Spooky_karaburma
                CBC Veteran
                • 07.03.2007
                • 175
                • Beograd,Karaburma

pa prvo trazim najlakse resenje

stoji mi ispred zgrade,nece da upali,vergla ali nece da sastavi,konkretno ne baca varnicu
                BlindmanMotorsport

Comment

• loodilo
                  CBC Senator
                  • 04.08.2008
                  • 236
                  • Beograd, Mirijevo

uh jbm li mu sunce njegovo neposlušno! imaš PP od mene...

Comment

• BaneT
                    CBC Senator XXL
                    • 09.12.2005
                    • 562
                    • Beograd

Re:

Originally posted by Spooky_karaburma
                    da ne otvaram novu temu,dali neko zna nekog ko ima prenosivu dijagnostiku za Fiat Punta 1.4GT?

Svetli li ti lampica CODE ključa?

Comment

• milanlaki
                      CBC Član
                      • 28.01.2008
                      • 48
                      • zemun

Re: Fiat-Lancia Servisi - pozitivna i negativna iskustva

Da vidimo, sta smo ono imali...

1. Goran - Altina
                      2. Tim - Vidikovac
                      3. Ostali...

Posle malo cekanja i malo biranja uzeh i ja jednog Fiata. Punto 1.3 multijet. Mislio sam da cu prvi servis (u Srbiji naravno) odraditi u Marei jer su mi u komsiluku, ali posle ovakvih komentara ne verujem. Druga opcija mi je bio Ricambi, postoji samo jedan komentar za njih i nije bas dobar. Koliko sam shvatio (za Ricambi) ulje, filtere i ostale sitnice bi mogao da radim kod njih, a neke ozbiljnije zahvate da zakazujem kod Gorana (ih to zakazivanje ).
                      Dajte jos neki komentar za Ricambi.

Pozdrav

Comment

• chikavili
                        CBC Senator XXL
                        • 11.02.2008
                        • 732

Ih, pa ulje, filtere i te sitnice radim sam, koji ce mi servis
                        Doduse, treba ti garaza sa kanalom

Comment

• STILISTA
                          CBC Veteran
                          • 17.12.2007
                          • 182
                          • BEOGRAD

Originally posted by chikavili
                          slazem se sa Villijem a isto tako treba reci da villiju nije stran takav posao,
                          do juce je radio na necemu slozenijem od Fiat automobila

Comment

• milanlaki
                            CBC Član
                            • 28.01.2008
                            • 48
                            • zemun

Garaza sta to ono bese? Ja jedva nadjem mesto da parkiram u krugu od 100m od zgrade

Salim se malo, mozda bi se snasao kod nekog drugara, ali nisam to nikad radio pa...a i sto bi kad menjaju za dz, ako kupis kod njih

Comment

• chikavili
                              CBC Senator XXL
                              • 11.02.2008
                              • 732

E ako je za dz, onda ok .
                              Mislim moja poenta je da ne treba za svaku sitnicu trcati u servis. Svako sigurno zna bar nekoga ko ume da odradi te sitne stvari.
                              Naravno ni u tome ne treba preterivati - mene je burazer ubedio da sami menjamo gumice balans stangle, pa sam griz'o sam sebe za pedu sto sam pristao. 5 ipo sati smo se natezali sa gumicama i jedva uspeli!

@stilista: imas pravo, malo slozenije

Comment

• mikisxy
                                CBC Senator
                                • 25.09.2008
                                • 238
                                • beograd

na 8000 do 10000km dati 10ak evra da ti urade servis i pride prekontrolisu vozilo?pa to je 1evro na 1000km.ja licno uvek castim kolege kolom i grickalicama jer mi je smor da radim sebi.

Comment

Working...
                                X