Fiat-Lancia Servisi - pozitivna i negativna iskustva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • milancegt
    CBC Član
    • 29.03.2010
    • 14
    • novi sad

Re: Fiat-Lancia Servisi - pozitivna i negativna iskustva

Evo i moja neka iskustva....
    Sto se tice Stojanova zaobilaziti u sirokommmmm luku.Uverio sam se i sa prethodnim fiatom a i sa 147....ne korektni,ne profesionalni,bezobrazni,lazu za termine nevidjeno,skupi kao sam djavo,nalaze se u tri lepe...(nezgodno ako treba da ostavis auto),za limarske radove 0000.....
    Pozitivno iskustvo sam imao sa Fiat-ino servisom i sa njihovom radnjom...U radnji radi neki momak vec 7 i vise godina izuzetno ljubazan a bogami i vlada materijom...a u servisu ima jedan majstor(ostali su se menjali)isto poprilicno strucan i korektan....

Comment

• dekiv68
      CBC Senator
      • 06.03.2010
      • 230
      • Borča

Re: Fiat-Lancia Servisi - pozitivna i negativna iskustva

Izgleda da su svi "ovlašćeni" poput Stojanova, Delte i sl. skupi, inertni i isključivo specijalizovani za redovan servis (dranje) u garantnom roku

Comment

• Bingodalton
        CBC Senator XXL
        • 12.11.2012
        • 316
        • Novi Sad
        • GP 1.9 JTDM Sporting

Da li neko ima preporuku za Fiat servis za zamenu seta kvacila i zamajca?

Comment

• sErGiO
          Moderator
          • 30.01.2007
          • 2769
          • Neko selo pored Beogr
          • Alfa Romeo 156SW

Ima li još neki servis za Fiat-Lancia automobile osim Gorana sa Altine? Moje iskustvo sa Tomom iz Resnika je bilo većinom pozitivno dok nisam poslednji put odvezao 166 da zamene ulje u motoru, menjaču i antifriz gde su me prvo iznapušavali što sam uzeo benzinca a ne dizela, pa su onda podigli auto na dizalicu tako da su iskrivili plastičnu sajtnu (na svu sreću nije bilo štete), pa su onda hteli da me puste iz servisa a da nisu ispustili vazduh iz sistema nakon zamene antifriza. Kad je jedan od majstora dobacio da mora i to da se odradi onda su krenuli da turiraju auto do blokade, mislio sam da će klipovi napolje da izlete. Sve to vreme su mi pričali da taj motor troši ulje i da nisam treba da ga kupujem, kao da ih je neko pitao za mišljenje. Moram da napomenem da Toma nije lično prisustvovao ovom događaju i da se to tako ne radi kada je on tu ali deo servisa su i njegovi pomoćnici koji se nisu baš pokazali. Prestao sam da idem tamo i vratio se održavanju Alfe kod Deše kod koga sam prestao da idem kada sam počeo da vozim Fiata.

Comment

• alexa05
            CBC Senator XXL
            • 23.07.2006
            • 1769
            • Smederevo
            • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Sta da ti kazem kad i ja iz Smedereva povremeno zapucam kod Gorana...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
            EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• mugos
              CBC Senator XXL
              • 18.09.2007
              • 555
              • BG/sada Novi Beograd

Originally posted by perhan View Post
              Ja sam cuo za tog Gorana iz Zemuna da je odlican dijagnosticar i dobar majstor, ali sam samo jednom bio kod njega upravo zbog te guzve i nacina zakazivanja. Nekad je zauzeto i 2 nedelje unapred i ima samo jednu garazu sa naravno jednom dizalicom.
              Ja za sad odrzavam auto u Ninicu, bili su OK do sad, samo slozio bih se sa komentarom Red Beast-a za azurnost i brzinu, moglo bi to dosta brze!
              Skoro sam dobio telefon od jos jednog lika u Zemunu, rekli mi da je mag za Fiate, zove se Nesha i ima servis negde iza Kilera u Zemunu, pa sledeci put kad mi bude nesto trebalo, videcu da oteram auto kod njega i da podelim utiske , naravno.
              Evo njegovog broja: 606740, mob. 0631921833.
              Auto servis Goran je jako dobar. Bio sam kod njega i radio za grande punto 1,3 MJ veliki servis (40.000).
              Kada mi je otišao senzor položaja volana tražio je 24000 dinara i zbog toga sam prešao kod drugog majstora,
              Vece, firma auto verde, sada je na Ledinama, inače senzor mi je naplatio sa rukama 150 evra i garancija godinu dana.
              Sada mi je Veca odradio i veliki servis za Seata, tako da mi on održava oba auta.
              Moja preporuka, telefon 064/274-2646. Dobar je i Goran ali mi je malo skup.
              Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.

Comment

Working...
              X