Uzas.... Jel bar lici na nesto to sto je uradio ili treba jos da se radi?
Autolimari (-) iskustva ili ti crna lista
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Rekli ste da ste chuli nesto loshe o AC Fandjo, ali niste sigurni shta.
Ok, od pre neki dan imam iskustva sa Fandjom.
A sada velikim slovima:
KOD FANDJA NI U LUDILU!!!
Odnesem kod choveka da mi izlepi spojler, znachi lepljenje i gitovanje bez farbanja i spricgitovanja. Ochekujem da ce lepo to da izravna, josh mu dam i srafove koje je trebalo da ugradi u spojler, tachnije 3 komada. Kod preuzimanja saznajem da je ugradio samo jedan shraf, kao epoxi nemoze da uhvati ostala dva (totalna glupost), a i shraf koji je uspeo da ugradi stavio je ukrivo, bolje da ga nije stavljao ako je tako mislio da ga stavlja. Dalje, on je tako dobro izgitovao povrshine, da se krivine vide sa poprilichne razdaljine, kvalitet obrade 0 (chitaj "NULA"). Na nekim mestima je uzi, na nekim mestima je shiri, pa tenji pa deblji, pa ima i neke bregove, da ne pricham o ogrebotinama, koje nisu bile na spojleru kada sam ga predao.
Cena je posebna pricha, mogu reci da 60 evra uopste nije malo za to kako je on uradio.
Jos jednom:
KOD FANDJA NI U LUDILU!!!---------------------------------------------------
Peugeot 406 '98 1800cc 16v LPG conversion
---------------------------------------------------
Comment
-
-
Meni su u AC Stojanovic za "izvlacenje karoserije" na Puntu trazili 300 evra :O plus 75 evra za farbanje svakog dela sa kog spadne farba. Auto je inace imao sudar, pa novi far nije lepo mogao da legne i oni su predlozili da me oderu. A majstori u Delti su rekli da nema potrebe da se izvlaci karoserija, vec da je lim dobro namesten.
Ja licno u taj servis nikada ne bih otisao da ga nije preporucio Goran, vlasnik Fiat servisa " Goran" u Zemunu, tako da cu dobro da razmislim da li cu ponovo da odem kod njega kad mi je dao takvu preporuku. Verovatno necu.
Comment
-
-
nije limarija nego izduvna grana
covek je iz kragujevca, ko me poznaje moze da ukapira o kome pricam
dakle 2 nedelje sam cekao da mi zavrshi izduvnu granu (4 u 1) i nije zavrshio
u toku te 2 nedelje jedno 4 do 5 puta je obecavao bice tad (probijao je rokove) dok na kraju nije hteo da mi se javi na telefon, zvao sam ga cak i kuci
kada sam popizdeo poslao mi je sms da ga je bilo sramota da se javi posto nije zavrshio...
nemam reci...
mislim, bar da se javio pa da je rekao e nisam zavrshio, kad ce biti, pa tad i tad ja se nadam
nista, ladno me je ignorisao...Mail in function again
Comment
-
-
evo ja da dodam moje iskustvo sa autokomercom:
Pre tacno dve nedelje sam auto ostavio u autokomercu da se ofarba zadnji branik, prednje levo krilo i da naruce novi retrovizor, rekli su mi da ce retrovizor stici za 3-5 dana i da ce tog dana kada stigne da ofarbaju sve kompletno. proslo je dve nedelje i stigao je retrovizor i jutros sam otisao tamo da uzmem racun da odnesem u osiguravajuce drustvo, al ne lezi vraze daju mi POGRESNI RACUN, i ja u zurbi to nisam ni video i to sam saznao tek kada sam otisao u O.D., zatim sam se vratio tamo da bi mi oni rekli da im treba pola sata da naprave racun, i tu sam cekao oko 45 minuta da mi to daju, kada je covek koji mi je davao racun primetio da na racunu nesto nije u redu, i onda sam cekao jos 35 minuta da to isprave... tako da izbegavajte autokomerc ako su vam zivci dragi.
Comment
-
-
Imao sam lep auto?..
Jugo45, 1990. godiste, najobicniji?..kupio ga pre dve godine od prvog vlasnika, komsije iz zgrade??prva farba, presao manje od 70000 km, nigde truo?.nisam ga ja vozio, vozili ga (I voze) ostali clanovi porodice, ja imam svoja kola koja oni ne diraju, al od kad je kod nas, taj auto je dobio svu potrebnu negu I paznju kako bi sto bolje sluzio?dobro ulje, gume I muziku, vise mu I ne treba?I plin sam mu ugradio sam, sve zarad ekonomije?. I tako, solidan autic, onoliko koliko jugo moze da bude dobar?.
I tako, jednog dana ga osiguram kasko kod Dunava?.jeftino, oko 3000 dinara I to na 12 rata, a sve pokriva?.i jednog dana sestra zakaci suvozacka vrata I malo iza njih, nista strasno?.nismo ni prijavili stetu? za neki mesec keva zakaci identicno drugu stranu, doduse malo vise, al opet nista posebno strasno?I ajde da opravimo to, kad je vec auto kasko osiguran?.gde cu, sta cu, posto drugi placaju, ne moram da vodim racuna o tome, pa mogu da idem I u veliki I skup servis?.i tu uradim veliku gresku, zato sto izabrah NISAUTO, firmu sa dugogodisnjom tradicijom, lepo I izgleda, profi deluju?.
Epilog: sa Dunavom nisam imao nikakvih problema, ali u NISAUTU su mi kola ostala nedelju dana, popravka jednih vrata je bila 14915 dinara, a drugih nesto preko 15000 dinara??boja promasena, njihovo objasnjenje: `Boja vam je mnogo matirala,bice to isto kad ova izbledi` ( ovo objasnjenje ni moj trogodisnji sestric ne bi prihvatio)?.zadnja guma mi malo ofarbana,auspuh takodje, kederi prljavi, cela kola izuzetno strokava?..a sad kad pogledam razlicite boje sa strane u odnosu na ostatak auta, ne znam da li da se smejem ili placem..
NISAUTO ? skupi, nemarni I odugovlace?.a pun servis, ljudi stalno dolaze?da li sam ja izuzetak ili su oni coravi, ali ja tamo nikad vise necu otici?cak ni da reklamiram ovaj ocaj od rada, izgubicu samo vreme, a sumnjam da cu nesto da dobijem..
I tako, sad mi je lakse sto sam napisao ovu sagu, mozda ce Nislijama koristiti...
Comment
-
-
Najgori od najgorih .
Servis OPEL CATALOV novi sad .
Ni u snu ne navracajte kod tih prevaranata i neznalica .
Sve je lose i mehanika i elektrika i limarija .
Kradu delove fusere na sve strane deru sa cenom .
Ne prihvataju garanciju. Skracuju garantni rok .
Servis OPEL CIRKOM ZRENJANIN .
posebne lopuze sve lepo upakovano a prevare su uzasne .
Fals delovi cene navodno povoljne a kad se otkrije prevara
nema sanse da priznaju gresku a o garanciji ni slova "G".
VITRO GRUP CITROEN ne daj boze da im padnete saka .
Tojota na zrenjaninskom putu visoko sofisticirani prevaranti
kad kupujete auto obecanja o jeftinim delovima i servisima
a u praksi horor . Nista od preciznosti , osim cene vrh skupoce
a rokovi kad stigne stigne . " poslali su nam delove , carine se
zvali smo vas ??? niste bili dostupni pa smo ih vratili ???i slicno .
Comment
-
-
auto servis DRAGAN na B.kosi katastrofa
bio mi udaren jugic ispravljali su vezni lim i haubu odradili su ocaj a cena prava sitnica oko 400e
umesto srafova aupuh su pricvrscivali zicama...ne dao Bog nikome tamo da ode a da ne pricam da je rok pomeran 3 puta i to svaki put za po dan...strasnoMozda jesi brzi,ali nisi ludji !
Comment
-
-
Pomoz Bog brate Djujiću tek sada sam video za ovog Dragana i moram i ja
da mu dam jos jedan veliki minus,drugaru je na BMW-u radio vrata krilo -peglao , u pitanju je češanje .Cena rada je bila oko 300evra što je možda 50-100evra više od realne ali nije to najgore najgora je njegova aljkavost i nepoštovanje tuđeg novca i vremena.Znači morali smo malo da ga vraćamo dokle god nije uradio kako treba.Po mom mišljenju gore dole 50 evra nije problem ali posao mora dobro da se odradi jer nema nijednog majstora koji
ti neće reći da će to što radi izgledati kao iz fabrike.Ako je tako to mora da bude tako ,tu sam osetljiv i u stanju sam 100 puta da vraćam auto na doradu
i idem do kraja i prilično sam zadrt po tim pitanjima.
Comment
-
-
AUTO BATA
Mirijevo kod okretnice autobusa......
Boze mili,,,,cuda velikoga, zimus me jedan majmun zakuca na autoputu od pozadi i poce da pizdi nemoj policiju tek polozio vozacki, a kupio golfa 2 84 god i divlja sa 155/13 gumama bez kocnica....ajd vidim cg table ja bosanske a udes u srbiji, od osiguranje ne bi vidio dinara nikad, ili bi mi se smucilo da jurim,
kaze on imam ja limara, extra i sl, ajd rekoh ja, pozovem policiju urade zapisnik cisto reda radi, i odemo do toga bate,,,,radionica odlicna, panter, komora, alat, cikica onako ozbiljan,,,,,e onda poce prica radio avione kamione spejs shatlove, sputnjika i sl...
Ja ga pitam jel mozes ti meni ovo da dovedes u stanje kaok je bilo(zadnji lijevi cosak ispod fara i branik....on poce ja radio ovo ja ono ima da bude kao da nikad bilo nista nije,,,,ja kazem nemoj da mi krkas kilo gita, on poce ja ne radim sa gitom, samo spric git nabacijem, lim ispravljam do savrsentva i sl,,,,,,,
ja koji me klinac ubijedi da ostavim kola....
pitam kad ce biti, kaze u ponedjeljak dovezi kola u petk apreuzimash,,,a bila subota...ajd kazem ja....
u ponedjeljak ostavim kola,,,,,u petak odem kaze u ponedjeljak,,,u ponedjeljak odem kaze za koji dan,,,,zivkam telefonom i u sledeci petak odlazim on pipnuo nije nista.....jos 4 dana zivkam kaze radi se bice,,,,ja opet odem u sledeci petak,,,,kad poslije 25 dana imam sta i da vidim,,,,lim ispravljen u pm, sve izlomljeno, vareno krpljeno, nije kilo vec 2 kila gita nakrkao da sve popuni, i izvio mi cijeli kraj auta napolje, branik mi izvitoperio ka vani i siri branik jedno 5 cm od kola......
puko sam, jos poceo da mi udara filozofiju.....kaze imas udruzenje za zastitu potrosaca pa se zali,,,e kadd je torekao......
otreso sam ga od batina, jes da sam uvijek smiren i da rijetko potezem za tim sredstvom nisam mogao da izdrzim,,,,zimsko doba ja 25 dana putujem svaki dan u sremsku mitrovicu autobusom, ustajem u 3 ujutro da bi tamo bio u 7, vracam se kuci oko 7 navece,,,,,a majmuna boli ****,,,
Ne idite tamo ni za zivu glavu,,,,i nije mi jasno kako navata musterije kad je jos par ljudi koji su se zadesili tamo doslo da reklamira posao.....
ima alat al ne zna ga koristit
Comment
-
-
u bre matori, mogo si da nahebes zbog toga. bijes nekog na radnom mestu ti je isto ko pokusaj ubistva.
ja nemam losih iskustava sa limarima jer sma uvek iso po preporuci poslednji put cak u valjevo ali nisam se pokajao. sta je taj covek uradio ja nisam mogo da verujem ali necu sad o tome ovo je ipak crna lista.
pozdeutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
Comment