servis macura je na tosinom bunaru kod grand motors-a,medjutim ja bas i nemam neke reci hvale,kad sam se zalio da mi je volan ostao ukrivo posle centriranja majstor uhvati da ga skida preko one stvari i polomi sirenu i sto je najgore kao desava se nije ti to skupo...
Imao sam problem sa brisacima na Puntu 2 naime prednji desni se otkacio. Naravno, zvao sam Deltu da pitam koliko je popravka i oni kazu da se ceo set menja u kompletu(motor i makaze), i sve to staje 14000 din :O
Preporucili su mi u Ninicu(oni to ne rade) coveka koji se zove Zuca, i ima radnju na partizanskom putu, jedan kilometar posle OMV pumpe, tel mu je 343 5343, sredio je problem za cas posla i nije puno naplatio..
Inace, covek steluje kilometar satove, sajle za rucnu, kocnice..svaka preporuka.
Ako imate problema sa OPEL vozilima, savetovao bih ti da svratite do OPEL servisa Goran Ristic, Čardaklijina br4. 011/2424868. Odlican je majstor, radi samo OPEL i hoce da da savet preko telefona i ne vacari za kintu. Inace taj servis je drzao njegov cale Dragan i rade OPEL decenijama unazad.
Evo sad sam zvao taj tvoj servis gde ne vacare za kintu i traze mi 1200 din za ciscenje step motora. Ovde na forumu su ljudi to odradili za max. 700din.
Garaza sa plavim vratima u Banatskoj u Zemunu. 064/2610665
Pre desetak dana mi je menjao poklopac diferencijala i sredjivao ostatak delova koji su bili skrljani .
Korektan je, lepo radi i zna posao. Mnogi ga znaju i preporucuju, a decko je inace Biker. Vozi domaci cross shampionat ...
Ford servis Chupa
mehanika za sve modele Forda
korektan odnos i cene
vlasnik ima i dve radnje za Ford delove, takodje korektne cene
Zanatski centar, iza Hipodroma, Pastroviceva 12, poslednji servis sa desne strane
063-444-041
servis macura je na tosinom bunaru kod grand motors-a,medjutim ja bas i nemam neke reci hvale,kad sam se zalio da mi je volan ostao ukrivo posle centriranja majstor uhvati da ga skida preko one stvari i polomi sirenu i sto je najgore kao desava se nije ti to skupo...
E da kazem ja "reci hvale" za ove hohstaplere iz servisa "Macura". Otisao sam kod njih kako bi samo ustanovili da je amortizer na prednjem levom vesanju kriv i kako je tocak nabijen u karoseriju od siline udarca u ivicnjak.
Naglasio sam majstoru i sekretarici pojedinacno da NECU da mi se ista radi oko tockova, vec da samo hocu izjavu o steti kako bih isti dostavio DDORu. Ostavio sam im auto jer je bio red ispred, i kad sam se vratio majstor je vec "podesio" trap!! Pritom je i unistio amortizer koji jeste bio kriv ali ga je on slisovao bez potrebe i auto i dalje ide ukrivo i volan ne stoji pravo.
Kad sam odbio da platim, pretili su mi da ce vratiti sve na autu kako je i bilo, a ja sam se uplasio da ce mi nesto namerno upropastiti pa sam im lepo platio..verovatno sam pogresio, ali sta je tu je.
Dakle, radili su na kolima iako nije trebalo, i to sto su radili nisu dobro uradili jer je tocak i dalje nabijen u karoseriju. Ovo je jedan kukuruz servis koji treba izbegavati u sirokom luku.
P.S. Danas mi drugar kaze da su mu odvratno uradili trap. Otisao je u servis "Adam" koji je u tosinom bunaru odmah posle Studenjaka kad se ide prema Zemunu i jako je zadovoljan. On njih preporucuje.
Comment