Autoservis mehanika (+) iskustva ili ti bela lista...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • engine
    CBC Član
    • 24.03.2007
    • 58
    • Srbija, Beograd, Banovo Brdo

Tehnicki pregled, registracija, osiguranje, auto pranje, auto skola, i najbolji mehanicar {Rajko} za ZASTAVA vozila a i druga - Desetka plus, Borska 43/m, 011/3582504, 3056223. www.desetkaplus.co.yu

Yugo sam odrzavao kod coveka dok je jos radio na drugom mestu,a sad i Skodu i extra sam zadovoljan.

Comment

• neshaoct
      Banovan
      • 18.08.2007
      • 1754
      • Beograd, Rakovica

Originally posted by bobanms
      Originally posted by bakara
      Originally posted by RankoK
      .Diagnostiku mi nikad nisu naplatili...
      Pa po meni i ne treba da naplacuju dijagnostiku...to im je sredstvo za rad, to sto neki naplacuju, je cist bezobrazluk
      A da li doktor ne naplati magnetnu rezonancu ili ultra zvuk ???

SVASTA
      Nije bas svasta...
      1.Odvezem Stila na proveru [ kasnije sam ga i kupio ], auto bio na dizalici, povezan na komp, sve zajedno trajalo bar 15-ak minuta, i platio - NISTA !
      2. Poceo da prijavljuje greske na ABS i ASR sistemu [ zbog slabijeg akumulatora ] , i posle zamene akumulatora, auto povezan na komp i greske obrisane, platio sam - NISTA !
      Naravno, u tom servisu sam odrzavao Bravu 1.6 skoro dve godine, a sada i sa Stilom 1.6 sam nastavio...i sasvim je normalno sto mi nisu naplatili te stvari....
      Druga je stvar kada se nekome pojavis prvi put u servisu....

Comment

• Dzalf
        CBC Član
        • 28.07.2006
        • 85
        • Beograd/Zarkovo

Alfa Romeo 33 III serija.
        Pre jedno mesec dana dobijem udarac u moju stranu - rezultat iskrivljen i uteran tocak i iskrivljen amortizer koji treba da se zameni.
        Molio bih ukoliko neko zna da mi preporuci dobrog (ali ne preskupog) majstora koji bi mi uradio par stvari oko trapa vezanih za gore pomenutu havariju (racunajuci i centriranje trapa).
        Zbog stanja auta i njegove mobilnosti pozeljni bi bili Zarkovo, B.Vode, B.Brdo, Cerak, Vidikovac.
        Hvala unapred.
        Jednom Alfa, uvek Alfa!

Comment

• engine
          CBC Član
          • 24.03.2007
          • 58
          • Srbija, Beograd, Banovo Brdo

Ja trap, a i jos sto sta zavrsavam u:
          Lav Auto, Servis i prodavnica za sva vozila, Jablanicka 1, Zarkovo, Beograd, 011/2390-009, http://www.lavauto.co.yu

Comment

• Kanarinac
            CBC Senator XXL
            • 08.10.2004
            • 2870
            • BG,Weedikovac

Jedino shto za centriranje trapa u lavu za 17ce uzimaju 2300 dinara Iako ne znam kako to mozhe centriranje 17ce da bude skuplje od 15ce ...

I love my

Comment

• alf
              CBC Veteran
              • 26.01.2007
              • 156
              • Marinkova bara

Nikako "LAV",odraće te...
              Za Alfe imaš servis "ABARTH" -Trgovačka 8a u Žarkovu tel. 2500-194.
              Imaju i delove, što se tiče usluge nemam neka iskustva sa njima,mada su saradnici AR kluba.Znam samo da će biti mnogo povoljniji od LAV-a.
              Trap ne centriraju,to možeš da uradiš kod Vesića u Vodovodskoj,ja tamo centriram svoju Alfu i zadovoljan sam.

Comment

• milophoto
                CBC Početnik
                • 06.10.2008
                • 4
                • Beograd

Tata mata za Fiata,Goran auto Altina. Jeste da se zakazuje i ceka ali vredi

Comment

• jombaue
                  CBC Član
                  • 27.11.2008
                  • 55
                  • Novi Sad/Uzice

Re: Autoservis mehanika (+) iskustva ili ti bela lista...

Da ne otvaram novu temu,
                  treba preporuka za VW servis u Novom Sadu. Treba da radim veliki servis na ford galaxiju. U njemu je VW 1.9 TDI motor

Comment

• jombaue
                    CBC Član
                    • 27.11.2008
                    • 55
                    • Novi Sad/Uzice

Bilo ko?

Comment

• Jesa
                      CBC Senator XXL
                      • 23.03.2008
                      • 344
                      • Beograd
                      • Honda Civic 1.4 LS

Robert Pancevo - servisira Japance, mazde pretezno, ali radi i ostala japanska i daleko-istocna vozila.

Svog CRX-a od prvog dana servisiram kod njega. Covek je pedantan, posten i veoma povoljan.
                      064 135 13 39
                      www.reverbnation.com/eclipsebgd

Comment

• siplom
                        CBC Početnik
                        • 18.06.2009
                        • 1
                        • kragujevac

Re:

Originally posted by bakara
                        Originally posted by RankoK
                        .Diagnostiku mi nikad nisu naplatili...
                        Pa po meni i ne treba da naplacuju dijagnostiku...to im je sredstvo za rad, to sto neki naplacuju, je cist bezobrazluk
                        Majketi?Pa bre prijatelju<kako ti zamisljas uslugu u servisu>kad neciju mukom stecenu opremu,pogotovo onu za dijagnostikovanje koja kosta gotovo koliko i tvoj automobil, za njenu primenu od strane majstora, smatras bezobrazlukom.Pa bre prijatelju,ja tebe a isve ostale koji imaju slicno misljenje kao ti, uopste nerazumem.Sta treba da radi?Po tvom, stvarno bezobraznom misljenju,bogati verovatno bi trebalo on tebi da plati, zar ne?Nego sve mi se cini da si ti jedan od onih koji smatraju da su bogom dani i da samo ono sto oni misle to je tako a daj boze da nisi jedan od onih koji koji samo ceni svoje bez imalo postovanja prema tudjem.

Comment

• prolupator
                          CBC Senator XXL
                          • 02.09.2005
                          • 3968
                          • Zemun

Br'te ... meni u životu nisu naplatili dijagnostiku kao stavku na računu ...
                          Postoji cena delova, potrošnog materijala i cena radnog sata!!!
                          To je isto kao da ti vulkanizer naplati svoj kompresor, balansirku i već šta god ... ili da ti doktor naplati rontgen aparat ili stetoskop ?!
                          Zato se i razlikuje cena radnog sata kod "ovih" i "onih" majstora...
                          Zamisli da ti dođe zidar i naplati lopatu i mistriju ?!
                          OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Gavra
                            CBC Senator XXL
                            • 06.03.2008
                            • 2031
                            • Beograd

Originally posted by prolupator
                            da ti doktor naplati rontgen aparat ili stetoskop
                            Za neupucene
                            Ultrazvuk =2000din
                            Rentgen= 1500din
                            CAT skener= 4500din
                            MR= 11000din

Ovako izgleda cenovnik u AMBULANTI gde se pregledaju ljudi.Cak i na sebi svi prvo probaju sa rentgenom i ozrace se bespotrebno,onda shvate da moraju na ultrazvuk pa potvrde da problem postoji i na kraju odluce da plate magnetnu jer vise ne mogu da slusaju mozda je......

Majstori isto postoje sa raznim aparatima i strucnoscu,neki ne naplacuju jer ne znaju pa se vezbaju na vasim kolima,smatram OK.Vi probate jeftinu dijagnozu on proba da popravi pa sta ispadne

Neki odmah naplate jer znaju sta treba da se uradi i ne trude se da Vam objasne zasto mora vec samo ispostave racun.Kod onih prvih se ide vise puta za istu stvar,ovi drugi se pamte po racunu i resenju.
                            Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• Jesa
                              CBC Senator XXL
                              • 23.03.2008
                              • 344
                              • Beograd
                              • Honda Civic 1.4 LS

Smarate kad pocnete ovakve rasprave

Koristite pp
                              www.reverbnation.com/eclipsebgd

Comment

• stevak
                                CBC Senator XXL
                                • 31.05.2009
                                • 1215
                                • Zemun
                                • Saab 9000 cs 2.0T

Autoelektričar- Nova Varoš
                                Ako vas zadesi nevolja na putu prema moru, u Novoj Varoši se nalazi izvrsan autoelektričar koji, uz to, i nije skup. Ne dere prolaznike nego naplaćuje redovnu (malu) cenu. Servis "Danilović", Svetog Save br. 100. Nazvao sam ga pit bul jer ne odustaje dok ne nađe kvar.
                                Najtoplija preporuka
                                ex SAABotražitelj

Comment

Working...
                                X