Autoservis mehanika (+) iskustva ili ti bela lista...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • jeronimo
    CBC Senator XXL
    • 27.10.2005
    • 390
    • beograd
    • ваз 21214-20

Re: Autoservis mehanika (+) iskustva ili ti bela lista...

da li neko može da preporuči nisan servis u novom sadu, u pitanju je nisan mikra K11(2001)...
    bitan je kvalitet rada, ovi u zvaničnom servisu stavljaju mineralno ulje a po preporuci fabrike ide sintetika,i ne pristaju na ništa drugo....
    prva, druga,kuplung,treća- ruski ti je menjač sila...

Comment

• knezz
      CBC Početnik
      • 28.11.2010
      • 4
      • RS

uradjen veliki i mali servis , popravljena zadnja brava koja nije mogla da se otvori (besplatno).
      sve uradjeno extra i relativno brzo u JAPAN SHOP -u smederevski put 20z , kaludjerica
      gazda car, majstori extra
      PREPORUKA!

Comment

• opasnigusar
        CBC Član
        • 16.08.2010
        • 30
        • beograd

Pa evo i ja da se oglasim . Posto sam obisao skoro sve servise na Vozdovcu i Banjici , naleteo sam na jedan ili 2 koja su mi zaista kupila paznju. Posto je trebalo odraditi na ženinom opelu veliki a meni na audiju servo pumpu , veliki i stelovanje ven.,nasao samo je jedan ispunio očekivanja a to je za mene kvalitet i cena . Nisu nesto ljubazni ali kad bolje razmislim i nemoraju biti samo da urade posao i da me to sto manje kosta..
        Moj glas za audi i opel servis definitivno ide servisu Matijaševic -Danila Bojevica ( neznam koji broj) 011-397-30-32. Ja nemam obicaj da nikog hvalim posto kod nas ima malo servisa i ljudi za tako nesto ali ovi su mene i par ljudi koji su otisli tamo - bukvalno odusevili znanjem .
        evo i slike servisa , da vidite da se radi o pravom sevisu a ne nekoj supi , u kakve sam pre toga vise puta bio poslat.

ko je brzi od ptice trkacice?!

Comment

• opasnigusar
          CBC Član
          • 16.08.2010
          • 30
          • beograd

PS : Kad idete u servis nebi bilo lose da se pozovete na Ivana , posto je i meni tako receno, manje se ceka , odnosno odmah vas primaju....
          ko je brzi od ptice trkacice?!

Comment

• Gaga
            CBC Veteran
            • 27.11.2010
            • 124
            • Novi Beograd

Topla preporuka svima koji imaju potrebe za limarsko-farbarskim radovima na svojim kolima:

SZ Autolimarska-lakirerska radnja "Jovanović", 29. novembra 22, Vrčin (nalazi se u centru Vrčina pored pošte), vlasnik Dragan Jovanović, 011/805-34-78, mobilni: 063/250-511. Nalazi se u centru Vrčina pored pošte i u istom dvorištu mu je i kuća u kojoj živi sa porodicom.

Radi vozila: Mercedes, Subaru, Audi, BMW, SAB, Jaguar,....
            U sistemu je Unika osiguranja

Jeste da je skup, ali je kvalitet radova izuzetan, i neviđena preciznost, radi sa najkvalitetnijim materijalima. Čovek je umetnik, a ne majstor za ove poslove. Školu je inače završio u Nemačkoj i ima certifikat za ove poslove od fabrike Mercedes. Radi sa sinom, a i otac mu je radio isto ovaj posao u Mercedesu u Nemačkoj.

Svoju Mečkicu CL 500, 95' godište ( na slici) kad ju je kupio pre tri godine, rastavio je do detalja i sredio kompletnu.

Comment

• boban1982
              CBC Senator XXL
              • 14.03.2010
              • 1106
              • Batajnica
              • SAXO VTS-BIC

Uvek ce biti zadovoljnih i nezadovoljnih musterija,mislim da ne postoji servis koji je idealan i iz kojeg je svaka musterija izasla zadovoljna,naravno ima i svakojakih musterija,nisu samo servisi krivci za neke nesporazume i slicno.Ljudima je izgleda najbitnije da plate sto manje,a sto nema kvaliteta to ih ne brine,a opet sa druge strane pojedini servisi deru po usima,a to opet ne znaci da rade kvalitetno...Jako je bitna i pedantnost u radu,da ti vrate cist auto,a ne umazan od ulja,mnogi majstori ne mare za to nego onako masni sednu pa isprljaju ceo enterijer,zamaste haubu,krila i sve tako ostave...

Comment

• maliomladinac
                CBC Senator XXL
                • 21.11.2008
                • 995
                • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

Jos jedan + za servis Goran na Altini.
                Zamena paknova po toliko jeftinoj ceni da nemam reci, jos su mi obradili dobose, ocistili sve, podmazali sajle rucne i pregledali kompletan auto da mi kazu sta kad trebam da menjam.
                Rade sa dobrim delovima, majstori su kvalitetni, pedantni, Goran(vlasnik) je uvek bio tu ako me nesto zanima da pitam pa cak i pogledam kako se sta radi, pun razumevanja, kulturan... Otisao sam kod njega po preporuci i do sad nisam cuo da neko nesto lose kaze za njega i njegov servis.
                Ne iz licnog iskustva ali skoro tako, oteran je auto sa cudnim kvarom loseg ubrzanja i cudnim radom motora. U servisu su ociscenje dizne, step motor, usis, sve zivo sto je vezano za paljenje i kvar nakon par sati nije otklonjen. Ni jedan dinar nije naplacen coveku! Pola auta su mu remontovali, stavili mu neke nove delove i dinar mu nisu naplatili! To je posteno i to je ono cega uglavnom nema. Napravili su losu dijagnozu i platili iz svog dzepa svoju gresku, kad bih mogao i Puga bih kod njega odrzavao...
                Preterah vec u ovoj poruci, toliko...

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
                061/665-94-23

Comment

• boban1982
                  CBC Senator XXL
                  • 14.03.2010
                  • 1106
                  • Batajnica
                  • SAXO VTS-BIC

To je lepo cuti za nekoga,prosto mi deluje neverovatno,taj se verovatno ubija od posla!A koje marke vozila on radi?

Comment

• Ognjen
                    CBC Senator XXL
                    • 21.02.2008
                    • 438
                    • Novi Beograd
                    • -

Radi Fiat, i ubija se od posla. I od mene ide velika preporuka za njega.

Comment

• maliomladinac
                      CBC Senator XXL
                      • 21.11.2008
                      • 995
                      • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

Ubija se od posla, i zakazuje se 10-15 dana unapred kod njega, UVEK mu je PUN servis.

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
                      061/665-94-23

Comment

• Vlada_nbgd
                        CBC Senator XXL
                        • 11.09.2005
                        • 1066
                        • Novi Beograd/Topcider
                        • ford focus sport pack

Sve preporuke za auto servis "Gavra",covek je za manje od 24h sredio auto koji se vuce po servisima zbog istog problema 3 meseca.Inace u piatnju je fiat stilo 1.6 i njegova problematicna elektronika.Auto je takve probleme pravio da je vlasnik hteo neispravnog da ga proda,samo da ga se resi jer vise nije imao zivaca da se njime bakce, ali je na moj nagovor auto oteran(odslepan) kod Gavre i problem resen u roku od odmah .Na kolima je izmedju ostalog bio neisprvan i ECU koji je u servisu popravljen.O profesionalnosti i postvanju rokova ne treba trositi reci...

Kontakt:

Code:
                        http://www.autogavra.com/
                        FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• Ognjen
                          CBC Senator XXL
                          • 21.02.2008
                          • 438
                          • Novi Beograd
                          • -

Odg: Autoservis mehanika (+) iskustva ili ti bela lista...

Može neka preporuka za dobar Opel ili Renault servis, koji radi i kombi vozila, konkretno Opel Vivaro sa reno dci motorom. Poželjno na Novom Beogradu ili u Zemunu, ali može i dalje.

Comment

• Ognjen
                            CBC Senator XXL
                            • 21.02.2008
                            • 438
                            • Novi Beograd
                            • -

Odg: Autoservis mehanika (+) iskustva ili ti bela lista...

Preporuka za Renault servis MM Rajkovic u Malom Mokrom Luku, Grobljanska 1. Nije preterano veliki, ali je jako dobro organizovan servis. Banalnu stvar, jako tesku za dijagnozu resio je za sat vremena.
                            Veliki +

Comment

Working...
                            X