Servisi i prodavnice za Alfa Romeo u SCG

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zen
    CBC Član
    • 04.08.2005
    • 80
    • Belgrado, Vrachar

Ja svoju 33-ku odrzavam kod Deshe vec tri godine i prezadovoljan sam. Kod njega sam radio i generalnu na boxeru pre dve god. Covek stvarno obozava Alfe i svima ga preporucujem.

Dejan Dajic - Desha, 011/344-41-59, 063/339-617, Djordja Kratovca 54

123 iz kucice svi

Comment

• Darth Nihilus
      CBC Senator XXL
      • 13.04.2005
      • 417
      • Srbija, Paracin

Prodavnice

Jel ima neko tel ili adresu neke prodavnice u Nisu koje prodaju delove za Alfe? Cesto idem tamo, pa da ne maltretiram ljude da mi salju iz Bg-a.
      Do not underestimate the power of the Dark Side

Comment

• BRABUS
        CBC Senator XXL
        • 15.10.2004
        • 2399
        • London

Stex, evo brojeva

Auto Maki - 018/ 42-510, 267-435, 063/469759
        Auto Bale - 018/ 511-311, 063/406026

Ima jos jedna dobra radnja, imaju dosta stvari i jeftini su - zove se Euro 018, isto je na Obilicevom vencu, al sam negde zagubio vizit kartu. Videcu da iskopam negde. Kod njih inace stalno kupujem, trenutno su najsnabdeveniji.

Comment

• Darth Nihilus
          CBC Senator XXL
          • 13.04.2005
          • 417
          • Srbija, Paracin

Hvala, ako nađeš broj i te treće, javi.
          Do not underestimate the power of the Dark Side

Comment

• vladaromeo
            CBC Veteran
            • 14.12.2005
            • 111
            • ISTOCNA SRBIJA,VINARSKI DEO

AMK ITALIA

Malo nam je neprijatno sto zelimo sami sebe da reklamiramo.
            U okviru naseg kluba postoji servis (jedini u istocnoj Srbiji). Imamo celokupnu gamu delova za sva italijanska vozila po veoma pristupacnim cenama(Specijalni program za stare i retke tipove vozila). Usluge servisa kluba su: Generalne motora, limarijske usluge, remontovanje trapa, restauracija starih modela, tapaciranje enterijera, zamena stakala i ciscenje i vizuelno ispitivanje injection dizni kao i reparacija karburatora.
            Prvih pet clanova AMK Italia i ARCS dobice besplatno ciscenje dizni, i besplatnu zamenu filtera.

Comment

• bojanTI
              CBC Senator XXL
              • 04.01.2006
              • 870
              • Pancevo

Sto se tice servisa AMAG, poslao sam im mail pre pet dana, jer nisam u mogucnosti da im se javim telefonom posto sam u Americi trenutno i nisam dobio odgovor od tada!

Hajde dobro bio je weekend, to je dva dana pa onda jos i dva dana na to sto je Srbija u pitanju i ljudi ne shvataju mail kao nesto podjednako vazno kao i telefon, ali vec je suvise!

Uz svo duzno postovanje, mislim da jedna ozbiljna firma ne bi smela to da dozvoli!
              In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• Nikola
                CBC Senator XXL
                • 29.09.2004
                • 975
                • Indjija/Vojvodina

Bojane, potpuno si u pravu da jedna ozbiljna firma ne bi smela sebi da dopusti takav odnos prema musterijama.
                Neko ce reci, da ovo je Srbija, ali isto tako u ovoj i ovakvoj Srbiji ja znam firme i ljude koji odgovaraju na mail u roku koji se u zapadnom poslovnom svetu smatraju za normalnim. Dakle odgovor na mail u roku od 1h u toku radnog vremena ili najduze 24h. ako se mail uputi van radnog vremena ili u toku vikenda/praznika...
                .:Cuore Sportivo:.
                Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`

Comment

• 156V6
                  CBC Senator XXL
                  • 04.10.2004
                  • 415
                  • BEOGRAD

Dobar mehanicar ne sedi na internetu nego radi svoj posao.. licno znam da covek od ujtru do uvece provodi u servisu radeci ono sto najbolje ume da radi-popravlja Alfe. Ali zato postoji telefon mobilni i fixni(ako vec ne moze licno da se dodje) pa kome je nesto jako vazno i hitno okrenuce telefon na 2minuta i dobiti zeljenu informaciju. Covek je automehanicar ne internet provajder

Comment

• bojanTI
                    CBC Senator XXL
                    • 04.01.2006
                    • 870
                    • Pancevo

Slazem se da pravi majstor provodi najvise vremena u radionici, nisam hteo nikoga da uvredim!

Moram da kazem da sam nakon ovog posta sledeci dan dobio odgovor!

Ali, moja zamerka je samo bila u tome da sam navikao da dobijam odgovor na mail vrlo brzo, u svetu to tako funkcionise!

Necu da pljujem po Srbiji, nije ona najgora na svetu, samo hocu da kazem da treba i elektronskoj posti pruziti podjednako paznje i shvatiti je ozbiljno kao telefon i bilo koji drugi vid komunikacije!

U Americi sve pocinje da se prebacije na internet i vise skoro da nemaju staromodnu papirologiju, elektronski potpis je punopravan i vazeci!
                    In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• zen
                      CBC Član
                      • 04.08.2005
                      • 80
                      • Belgrado, Vrachar

Ne bi ni mi da pljujemo po Americi, nije ona najgora na svetu, ali u Srbiji to tako funkcionise. Ako se cudis sto ti majstor nije odgovorio na mail istog dana ili u roku od par sati onda si definitivno previse vremena proveo na zapadu pa si zaboravio da je besmisleno ocekivati identicne standarde u Srbiji kao sto su tamo.

123 iz kucice svi

Comment

• bojanTI
                        CBC Senator XXL
                        • 04.01.2006
                        • 870
                        • Pancevo

Bas mene briga za Ameriku, oni tek imaju svojih problema i mana!

A sto se tice toga sta sam ocekivao i sta je besmisleno, mislim da nam je zbog takvih ljudi ovako kako jeste!

Ono kao:"Ha, to je Srbija, ne ocekuj nista dobro!"

Ako ne pocnemo od sebe samih pa na dalje da sredjujemo zemlju, nece se ona sama srediti, sto znaci da ne mozemo da govorimo stalno kako ne valja ovo ili ono, a ni mi nismo nista bolji!

A sto se tice toga koliko sam ja ovde, ne dugo i nisam uopste zaboravio kako je u Srbiji, samo pokusavam da ja budem odgovorniji prema drugim ljudima i samim tim ocekujem isti tretman od drugih ljudi!

I jos nesto, ja prvi pljujem po Americi i ne volim je, sto im svaki dan ovde pokazujem, ali to me ne sprecava da ne budem glup i prihvatim ono dobro sto mogu od njih da naucim!

Toliko od mene za ovu temu!

Comment

• gaston
                          CBC Senator XXL
                          • 24.03.2005
                          • 324
                          • N BG - Batajnica

Ako nekoga zanima od utorka sam sa Nesom u servisu .

Znaci dok ne stigne mrelijeva dijagnostoka , karbone i ostalo ja radim.
                          27.5 god za djevrekom auta snova :
                          Djulieta 1750, Junior GT 2.0, sud 1.3 , sprint 1.5 QV , sud 1.5 QV , 33 1.3 IE , 75 2.0 TD , 33 1.7 , 164 2.0 ts , ALFA SUD 1.3 , 164- 2.0 TS +156 2.0 ?KW ...za dalje ??????????

NIJE BITNO DA LI JE DO KOLENA ILI ZEMLJE .. VAZNO JE DA JE DO PUPKA

Comment

• kilson
                            Moderator
                            • 09.10.2004
                            • 3216
                            • NoviBGD
                            • AR 75 GT

Bravo Gasho! Pravi potez!
                            Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• vladaromeo
                              CBC Veteran
                              • 14.12.2005
                              • 111
                              • ISTOCNA SRBIJA,VINARSKI DEO

kragujevac

u pripremi je otvaranje prodavnice delova u KG

Comment

euro-018

CAO NARODE!JA SAM GORAN VLASNIK PRODAVNICE EURO-018 U NISU.DOSTA SMO SNABDEVENI DELOVIMA ZA TALIJANE ALI SAMO NOVIM ZA SADA.AKO TREBE NEKI DEO ILI SAVET JAVITE SE.SALJEMO POUZECEM.INACE I SAM CU USKORO KUPITI ALFU 156 SAMO NE ZNAM DA LI CU DILZEL ILI BENZINAC.NERVIRA ME TAJ VARIJATOR.KAKAV JE TO AUTO KOJI SE NE MOZE POPRAVITI ORIGINALNIM DELOM.STRAVA I UZAS.ZATO MISLIM DA UZMEM DIZEL.018-265625---018-290010----064-3068061.POPUST ZA CLANOVE KLUBA.

Comment

Working...
                                X