CAO NARODE!JA SAM GORAN VLASNIK PRODAVNICE EURO-018 U NISU.DOSTA SMO SNABDEVENI DELOVIMA ZA TALIJANE ALI SAMO NOVIM ZA SADA.AKO TREBE NEKI DEO ILI SAVET JAVITE SE.SALJEMO POUZECEM.INACE I SAM CU USKORO KUPITI ALFU 156 SAMO NE ZNAM DA LI CU DILZEL ILI BENZINAC.NERVIRA ME TAJ VARIJATOR.KAKAV JE TO AUTO KOJI SE NE MOZE POPRAVITI ORIGINALNIM DELOM.STRAVA I UZAS.ZATO MISLIM DA UZMEM DIZEL.018-265625---018-290010----064-3068061.POPUST ZA CLANOVE KLUBA.
pa valjda ces moci da ga popravis ako imas nov deo
neznam dal je neko vec napisao prodavnica AB Motors Dimitrija Tucovica 23 Beograd tel.011/4449103 salju pouzecem i mislim da su korektni sa cenama bar za delove koje sam ja kupovao.
Ne bih da zvuci kao oglas , ubedljivo naj povoljnije cene SELENIJE i TUTELE , + popust za clanove na cenu i besp zamena ulja , a za forumase bez kartice
samo besplatna zamena.
Na mobil i esso nema popust iz principa.
Filteri , spaneri , kaisevi , ne spominjem samo popust na ugradnju .
27.5 god za djevrekom auta snova :
Djulieta 1750, Junior GT 2.0, sud 1.3 , sprint 1.5 QV , sud 1.5 QV , 33 1.3 IE , 75 2.0 TD , 33 1.7 , 164 2.0 ts , ALFA SUD 1.3 , 164- 2.0 TS +156 2.0 ?KW ...za dalje ??????????
NIJE BITNO DA LI JE DO KOLENA ILI ZEMLJE .. VAZNO JE DA JE DO PUPKA
Servis i prodavnica se zovu DUNAV INZENJERING , na servisu nista ne pise , ne stizemo , ko zna zna , a prodavnica je izmedju zem opstine i pijace u maloj ulicici koja ide ka parkingu , recimo juce su stigli i PK kaisi ,zupcasti 86 -100 zuba za boxere i ostatak ergele , Prim , standardni filter vazduha 146 1.6 -550 ddin. , ulja UNIFLO -315 din. Ima svih fabrickih preporucljivih NGK svecica , cekamo Iridijum , ima cak i TUTELA mast za lezajev ZK 3 .
U servisu se sve sto je vise od malog servisa zakazuje , moze i na PP a ako Laki dozvoli stavicu i Fixni broj ili moj mob.
Djulieta 1750, Junior GT 2.0, sud 1.3 , sprint 1.5 QV , sud 1.5 QV , 33 1.3 IE , 75 2.0 TD , 33 1.7 , 164 2.0 ts , ALFA SUD 1.3 , 164- 2.0 TS +156 2.0 ?KW ...za dalje ??????????
Broj tel servis 011/2606-740
U prodavnici za sada samo mob , menjaju kablove 065-6908-799
Naglasiti da je poziv iz kluba.
Juce stigli GATES kaisevi , made in Belgium , opredelili smo se za MONRO program jer jedini daju garanciju , dve godine , a i prave se u zapadnoj evropiza razliku od nekih kao boljih koji se rade na pr u Rumuniji .
evo sam vam se odnedavno pridružio i imam odmah jedno pitanje:
- pošto me put barem 1 godišnje odvede do vas zanimaju me, zlu ne trebalo, KVALITETNI servisi na relaciji ČAČAK-KRALJEVO-RAŠKA (dakle, na tom području ), s naglaskom na Kraljevo i Rašku.
Za Kraljevo i Rasku zaista ne znam, sto se tice Cacka, tamo imas ovlasceni Deltin servis, brojevi telefona su im 032/380050 (051, 052). Za neku nevolju i oni ce sasvim valjano da obave posao. Ja kod njih nista nisam radio pa ne mogu nista da kazem o kvalitetu usluge, no, kao sto rekoh, sigurno ce odraditi posao za nedaj Boze
Ukoliko neko iz kraja koji tebe interesuje zna servis koji bi mogao da preporuci, siguran sam da ce to ovde i da napise.
BTW, jes' da nije to podrucje, ali ni Krusevac nije nesto mnogo daleko, tamo takodje imas Deltin servis. Kod njih sam bio i mogu da ti kazem da su momci fantasticni. Njihov broj je 037/432996 i 037/441493
When Henry Ford saw an Alfa go by he used to lift his hat in salute, so should BMW owners!!!
Ja sam iz Kraljevo i iskreno da ti kazem opet jedini veliki zvanicni servis za Alfe koji ja znam je u Cacku Delta sa generelijama koje ti je dao predhodnik.
Medjutim u zavisnosti sta radis na autu imas dobrih majstora koji su se specijalizovali za Alfe. Recimo meni mehaniku, motor, trap, servo odrzava jedan od bivisih vozaca i mehanicar za trka po nadimku Backo iz sela Oplanici kod Kraljeva i prezadovoljan sam njegovim radom a nije ni skup obozava covek Alfe, ima 155 1.8 TS, njega toplo preporucujem, pozoves, zakaze ti kad da dodjes i ispostuje dogovor i termine i odradi posao vrhunski .
Sto se tice elektronike ima ih vishe svi uprtili neke racunare i glume majstore. Iz licnog iskustva a i po pricama drugih najbolji elektricar u Kraljevu je covek po imenu Sladjan iz naselja Jarcujak, fenomenalan lik, Kazu da je pre nekoliko godina kupio auto italijana i da ga zezala elektronika i da su ga setali od majstora do majstora dok nije pukao i rastavio svoje vozilo na majmanje delice i onda polako sastavljao i covek naucio, sad mu nema ravnog u ovom kraju, mada lakse je da nedaj boze zakazes operacuju na mozgu nego da dodjes na red kod njega od guzve.
Ako te pak dijagnostika interesuje tu vecina Kraljevcana predlaze servis Padrino i Bojan koji se ovde najduze bavim ovim poslom i vrlo je precizan u detekciji kvarova , mada za njegu kazu i da je najskuplji, koliko para toliko i muzike uvek bilo.
Ok, druze, zelim ti lep provod i da ti uopste ne zatrebaju moje informacije, javni mi na pm kad budes dolazio, mozemo se upoznati i popiti pice sto da ne.
Pozdrav
Ok, druze, zelim ti lep provod i da ti uopste ne zatrebaju moje informacije, javni mi na pm kad budes dolazio, mozemo se upoznati i popiti pice sto da ne.
Pozdrav
A prije da parkiramo crvenu i crnu jednu do druge!
AB Motors je ok. Inace moju alfu (75-1.8ie) održavam sam pa mogu nekome od forumasa i da pomognem sto se toga tice (malo se razumem i u einspritz-e) makar sa savetom. Takodje verujem da ima ljudi i sa foruma koji nesto mogu da odrade i u licnoj reziji bez odlaska majstoru. Beograd je isuvise komercijala da bi svoje automobile koji su stari i po dvadesetak godina odrzavali po ceni koja je vise primerena novim i skupim automobilima.
Comment