Ne nazalost, kontaktirao sam ih samo putem telefona
Servisi i prodavnice za Alfa Romeo u SCG
Collapse
X
-
U Trgovačkoj 81, na Žarkovu otvoren je auto-servis ABARTH, koji bi trebalo da radi pre svega Italijane.
Ne znam da li je to isti servis koji je spominjao speedfreak968 ali ukoliko nekog interesuje telefoni su 064/155-56-76 i 064/144-63-98.
Inače nisam dosad bio kod njih i ne znam kako rade i ko radi ali mislim da je vredno spomenuti da postoji.Jednom Alfa, uvek Alfa!
Comment
-
-
Ne pratis fabulu
u ovom servisu clanovima je vec obezbedjen popust..
Comment
-
-
Bio kod Deše, ljudi su profi.
A jedno sam doobro nau?io: NIKAD VIŠE DELOVE NE KUPUJEM U AP SPORTU, RICAMBIJU I LOKALNIm PRODAVNICAMA! Sve što sam zamenio sad ponovo menjam! Od sad samo Delta! Ponovo sam menjao kaiševe, termostat, ležajeve zadnjih viljuški... Prodaju škart!Do not underestimate the power of the Dark Side
Comment
-
-
Lezajevi zadnjih viljuski su im boljka zbog nasih drumova to mi je reklo mnogo ljudi i na to se navikni, e sad mozda su bili neki falsh, ja sam ih menjao i stavio neke svapske original...
Kaiseve si menjao sto? Nije valjda da su vec bili osteceni?Onda su stvarno neki falsh...Daj brzo informaciju posto i ja treba za koji dan da radim veliki servis a nisam jos kupio nista od delova...
Ja sam u Ricambiu kad sam uzeo auto kupio sponu i solju amortizera a ove kaiseve spanere i to mislim da cu da uzmem kod M-a...
Comment
-
-
-
Kakavje to stav!? I treba da se ocrni radnja gde su delovi losi, napravice se selekcija i svima ce biti bolje.
Comment
-
-
Ako se budemo vodili tom logikom, delove cemo kupovati negde u napulju... dakle siguran sam da u svakoj od beogradskih radnji postoje plagijati, savet je samo oprezno! prva uzbuna za to treba da bude razlika u ceni... samo oprez, to je jedini savet... naravno nebranim ricambi, nikad nista od njih nisam kupio!
Comment
-
-
nadam se da niste vec svi zaboravili ovu temu...
aj sad za nas ( mene ) malo manje upucene u sve ovo, ipak sam svez, koliko kosta redovan servis, znaci
cena filtera za ulje?
za vazduh?
za gorivo?
ulje, koliko god ga treba, a mislim oko 4-5l?
i sta god se jos radi?
+ ruke?
da znam koliko da ocekujem, posto treba uskoro da radim, mislim da cu kod deshe jer je najhvaljeniji ovde.
da, 147 je u pitanju.
THX svima sto edukujete manje obrazovan i upucen svet.Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!
Comment
-
Comment