Može li neko da preporuči pouzdan servis za Alfe u severnom Banatu ili bar u tom delu Vojvodine.
Da li je neko imao iskustvo sa VILMAKS servisom iz Kikinde?
jbga sad sam video tvoj post, imaš u ZR servis Đukić www.fiat-djukic.co.yu (na vizitki piše da su ovlašćeni serviseri za Fiat, nisam bio) na putu za KI, što se tiče Vilmaxa zatvoren je ali je glavni majstor otvorio servis kući i što je najvažnije iz Vilmaxa je uzeo examiner(osim dijagnostike nisam imao drugih poslova sa njim, ali je OK lik).
ako ti treba adresa ili fon javi.
takođe u KI imaš servis Drax(vozi AR 147, nisam bio kod njega)
Jos jedna pohvala za Deshu. Maksimalno profesionalan pristup, zna znanje, stvarno sam zadovoljan. Konacno sam nasao majstora koji hoce da saslusa i cima se dok ne resi problem. Sto neko rece, kad preuzmem auto iz Deshinog servisa potpuno sam siguran da je sve ok.
Jedino sto imas "malu" rupu u novcaniku nakon toga...
Ljudi, nije to space shuttle, svaki imalo strucniji majstor moze da vam odrzava Alfu kako treba, samo vi kupujte kvalitetne delove i nema frke, a to kvalitetno naravno ne mora da bude kupljeno u Delti itd...
srđane totalno si u pravu!! ja sam bio kod 4 majstora za 6 meseci,i mogu reći da sam od Deše mnogo više očekivao,i primere ću lako navesti,a imao sam do sada 20-ak mojih kola,bio u 30-ak servisa i u Bg,i van njega.tako da nisam laik!! što se tiče delova,mislim da mi ovde treba da pomažemo jedni drugima,da lakše dođemo do delova,da pohvalimo,ili iskritikujemo radnju,ili servis.jer mislim da će svima biti lakše,a i prodavci i serviseri će poraditi na kvalitetu!! i za kraj,pohvale za GANDRAK-a (bar za sada )
Može li neko da preporuči pouzdan servis za Alfe u severnom Banatu ili bar u tom delu Vojvodine.
Da li je neko imao iskustvo sa VILMAKS servisom iz Kikinde?
Za alfu jedini u Kikindi ko zna posao je DRAX, 063 50 20 50
Kod njega servisiram auto nekoliko godina a obisao sam majstora dosta, a najvise alfi je upravo on radio tako da ima iskustva.
Igor sto je radio u Vilmax-u nije bas za alfe i izbagava da ih radi, cak sam kod njega isao da radim optilku, jest da nije nista naplatio ali nije je dobro uradio pa mi drax sredio u auto kuci i sad je sve ok. Jedino sto ima examiner.
Za alfu u kikindi, DRAX
Sto se tice Djukica iz ZR, bezi dalje od njega, desha je za njega malo dete. Za dobardan ti uzme 3000 din, imao sam lose iskustvo.
@zepelinbg i testera, vidi ova dva sto su me ispalila za felne onako redom se poredjali
Odlican majstor sa iskljucivo originalnim delovima,sam ih donosi iz Italije bez zamerki za poslednje 3 god.Sinisa iz Istarske na Topciderskom brdu.Nema tajni, izuzetno poslovan precizan u dijagnostici.Delovi jos jednom kazem SAMO ORIGINALNI po normalnim cenama!Apsolutna preporuka! kontakt tel. 0643131323
Da li neko zna nešto o servisu za Alfe "Roda" na ledinama u Beogradu?
Užasno mi je blizu, po reklami bi rekao da je odavno tu i uvek ispred ima dosta Alfi.
Hvala za info.
Nego da li je neko bio kod njih i kakva su iskustva?
Kao što rekoh mnogo sam blizu njih i bilo bi mi odlično kada bi nešto vredeli da mogu kod njih da idem.
Do sada sam uglavnom išao kod Deshe, ali se ne uklapam sa njegovim sistemom rada, ono ostaviš Alfu u 9:00 dođeš po nju u 17:00.
Sada recimo treba da menjem ulje i treba da ostavim Alfu na ceo dan.
Opet, ne volim da menjam majstora, znači kad mi neko održava auto hoću i ulje da mi menja.
Comment