OSIGURANJA: CRNA (-) LISTA

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • shebez
    CBC Član
    • 23.03.2011
    • 30
    • Beograd
    • Skoda oktavia

Re: OSIGURANJA: CRNA (-) LISTA

Sto se tice obaveznog osiguranja motornih vozila sva drustva posluju po pravilima Narodne banke Srbije, i duzni su da sve podatke dostavljaju narodnoj banci sto ona javno objavljuje na svom sajtu. Pa iz toga mozete pregledati azurnost osiguravajucih kuca u resavanju i isplati stete.
    http://www.nbs.rs/export/internet/ciril ... index.html
    U ovom mesecnom izvestaju u tabeli, pogledaj te poslednje dve kolone koje pokazuju azurnost u resavanju i isplati stete, pa sami procenite koju osiguravajucu kucu izabrati.

Comment

• Kanarinac
      CBC Senator XXL
      • 08.10.2004
      • 2870
      • BG,Weedikovac

Ajde i ja da napisem moju tuznu pricu,a vezano pogodite za koju kucu???? pa naravno MILENIJUM!!!!

31.12.2010 neki lik udari mog drugara od pozadi na semaforu, ja nisam bio u zemlji i ostavio am mu auto.Zove on mene, kaze lik mu kuka da ne zovemo muriju, oduzeta mu dozvola. Pare nema naravno, kao donece mi. Od toga naravno nema nista, rekoh da popune evropski izvestaj i kraj. Urade oni tako, oko 4 ili 5 januara odem ja do njih. Oni kao kul, nema problema, doci ce procenitelj da slika. I stvarno dodje covek isti dan, islika auto i kao za 10 radnih dana mi javljaju. Kad sam prvi dan dosao pitali su me dal hocu kod njih ili cu kod svog majstora da radim, i ja sam rekao kod svog. Nista posle 15ak dna zovem ja njih, kao gotova je proena, odem uzmem, i vidim broj sati mi je bio mali neshto, oko 11 sati. Kazu javicemo koja je cifra tacno, poshto je bilo sledece za rad>
      -Zadnji vezni lim peglanje farbanje
      - Branik zadnji farbanje
      - sina branika da se ispravi malo
      - stop svetlo napuklo
      - zadnji znak VW
      - i od udarca je pukl cev od auspuha pa sam to zamenio i platio 2000 din

Kad eto posle nekih 10 dana leze meni uplata od 16500 dinara, bez najave ili neceg slicno, samo uplatili. Odem ja kod njih da vidim o cemu se tu radi. Kazu oni meni platili ste auspuh 2000 din, stop svetlo 2000 din, znak 1000 din. Ja oduzmem to od ovih 16500 i meni ostane 11500 da ofarbam branik, vezni lim i ispeglam sve. Pitam ih dal su normalni i u kom diznilendu imaju ove cene, kazu mozete da se zalite. Odnesem ja njima predracun iz servisa na oko 30000 dinara za sve. I onda ide opet cekanje od 10 radnih dana. Nista ne stize naravno, zovem ja njih, kaze meni neki tamo priznato vam je samo delimicno zalba i kao bicete obavesteni. Posle mesec dana stize da su priznali jos 1500 dinara i kao to je to odluka je koncna i nema vise prava na zalbu.

Nista zovem sefa, nekog Sekulic Bojana, kaze on idite u servis, ostavite auto,kad krenu da rade kola, zovite procenitelja da dodje da slika (pr tom ne znam sta ima da slika kad je vec dva puta slikao sve, drugi put kad sam ulozio zalbu). Ostavim ja auto da se radi, krenulo, zovem da dodje procenitelj prvi dan-nema ga, drugi dan zovem-opet ne dodje,treci dan zovem-isto tako. Reko radite auto, necu da ih molim sad da dodju, dacu im fiskalni pa nek plate.

Zavrseno sve, odnesem im racun sa fiskalnim, i opet za 10 radinih dana. to je bilo poetkom aprila, i stize meni obavestenje pre 10 dana da je moja zalba neosnovana i da nemaju nameru da plate i to mi je sto mi je. Zovem tog Sekulic Bojana 29 aprila, kazu nece biti tu do srede, to je 3 maj recimo. Napokon posle 7 dana dobijem ja njega i kaze on meni, a ne to je to kao. Nije bio procenitlj da slika i to je njihov konacan stav. Meni tu pukne film, naduvam i njega i smrdljivu osiguravajucu kucu i sad krece tuzakanje preko suda koje ce trajati ko zna koliko, ali cu istrajati. Znaci zapalio bih govna i ne bih trepnuo. Ajde sto su lopovi, nego sto rade idioti koji nista ne znaju da objasne, posle se prave blesavi.
      Eto koga ne bude mrzelo da procita super, a koga mrzi, razumem ga

I love my

Comment

• 4motion
        CBC Veteran
        • 07.01.2009
        • 112
        • Beograd
        • Opel Kadett E 1.3NB 5b

pa kako da ti kazem, ali zajebao si se, tj. nisi upravu!
        zasto?
        pa oni su ti slikali vozilo - OK
        da li su ti slikali vozilo kada se rasturilo u servisu i mozda pronaslo jos nesto za popravku van osnovnog zapisnika???
        ako nisu uradili dopunski zapisnik, a ti si u servisu njima rekao "ma radite, platicu ja" onda nemas osnova da ih tuzis!
        Dakle, ako ti je servis ispostavio racun mimo satnice date u zapisniku i mimo delova za zamenu,
        onda otkud Osiguranje zna da su ti delovi zaista zamenjeni i zasto ima vise sati za rad od njihovog zapisnika???

eto toliko.....
        srecno

Comment

• Kanarinac
          CBC Senator XXL
          • 08.10.2004
          • 2870
          • BG,Weedikovac

@4motion
          Bio je procenitelj drugi put, i uradio je dodatni zapisnik. I na dodatni zapsinik je stavljeno 1,5 sati. Dakle sve je uradjeno.

I love my

Comment

Working...
          X