zakosnkih 45 dana imao garanciju kod sebe ili ne ako ne odklone kvar dobijas drugi auto! isto tako ako vozilo ima vise od ne znam tacno koliko kvarova pod garancijom dobijas novo vozilo jer se onda smatra kao greska pri zavrsnoj obradi vozila! slobodno uzmi advokata i dobices spor! i nemoj da se ustrucavas da to uradis!!!!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Ajde ne lupajte preterano molim vas...Da sam hteo igracke da kupujem, kupio bih nekog japanca...
Problem sa japancima je sto osim kvaliteta, nemaju NISTA pored toga. Ni kvalitet obrade, ni vozne karakteristike ni motor..o cemu pricamo? Najbolje sto Japan ima da ponudi je Lexus-ov SUV, bese RX(nekibroj), a to nije ni BLIZU klase X5 i slicnih.
The difference between men and boys is the price of their toys
Evo reci cu ti ja, ako dozvoljavas da se umesam ! Kupis Range Rovera ili Mercedesa G i ne verujem da ces imati takvih pehova ! Ja licno volim BMW-a najvise, ali sa toliko zajebancije i nerviranja pa verovatno bi ga ostavio u servisu i ne bi ni otisao po njega, ili bi ga zapalio sa sve tim majstorima i dobavljacima delova i gepeku .
p.s Ne znam kako izdrzavas ?
Range Rover jedini i dolazi u obzir, ako ovi papani nista ne rese u skorije vreme...
Lepo nema sta , da znas samo kakav je bio na Avali kad se vozio ovaj poslednji Rally HSE Sport, Beli sa 20" felnama vozili su ga neki likovi iz Jerebovog tima. Ma vrh.........
Gledao sam test negde, obican (non AMG) na trkackoj stazi se pokazao kao X5 u 4.6 izvedbi (ako se ne varam tvoj je 4.8?), dok je Range Rover (ovaj novi), pored fensi opreme i izgleda dosta zaostao, iako su off-road uslovima svi maltene izjednaceni.
Comment