Bog sve vidi
Sta ako...?
Collapse
X
-
Ma imun je na mene.....da me je do sada gledao sta sam sve radio odavno bi
dosao po svoje
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Ne stvarno.....BMW se pokazao kao najbolji u nekoj srednjoj kategoriji.
Svi veliki motori 5.0 itd. su veoma skupi za odrzavanje...ne ekonomicni itd. mnogo muka. Isto tako i top modeli tipa "M'.... su strasno skupi za odrzavanja i ne retko problematicni.
Najbolji u eksplataciji su se pokazali sestaci srednjih kubikaza od 2.5 do 3.5L kao na primer 325 u kockici - ne unistiv delovi svuda i pristupacni, prelaze pozamasne kilometraze. Isto tako i 3.5 u petici ne unistiv motor.
Od novijih najbolja i najproverenije varijante su 2.5, 2.8 i 3.0.
Na primer idealan je 330i bez previse tih hi-tech *ranja koji pored ostalih navedenih ne pravi probleme takvog tipa.To date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
Pazi kad ne mogu da verujem !!! Ozbiljno si poljuljao moju ljubav ka BMW-u, ali skroz!
Bice dobro ako se zavrsi samo sa cupanejm kat-ova. Nije mi jasno da tolika firma zeli tako mali profit s ovog naseg jadnog trzista da forsira modele koji su neprilagodjeni ovdasnjim uslovima. Ili, 'ajd da im predlozimo da MI budemo test poligon za njihova vozila, pa ako izdrze nas, valjace i ostatku sveta
Evo, X5 je prs'o k'o tikva na ovdasnjem terenu... A mnogo lep auto, mnogo....
Comment
-
-
Gde prso.....da mu se ovo nije dogodilo ne bi znao koliko brzo jeep moze da ide
.
I sta mu se dogodilo....crko katalizator....pa nije to BMW-ov katalizator. Takve katalizatore voze mnoga vozila danasnjice samo je pitanje koji motor ih tera i sa kakvim gorivom.
Cak nije problem ni katalizator....nije crkao....sace je kao novo...vec receno da ima pristupa bukvalno je mogllo da se isece 2 mm i opet kao nov ili bikvalno da se ismirgla. Doslo je do prigusenja protoka izduvnih gasova i otuda i pada snage- logicno. kao da ti se raspadne lonac i pregrade naprave prigusenje....zamenis ga i opet kao novo. Potrosni materijal i jedno i drugoTo date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
A zamislite da vam neki čudom padne 100k evra sa neba i kupite najnoviji bmw m5 i onda vam menjač posle 10 000 km umre i zaustavi vam auto da čak ne možete ni da ga odgurate u stranu.
Preko 51% vlasnika novih m5ica na tom forumu je imalo problema sa menjačem čak 11% je zamenilo celokupnu transmisiju.
Comment
-
-
Te brojke ipak govore da nesto mnogo ne valja...
A to da je kat potrosan deo, ne prihvatam, uostalom, cak i ako se tako tretira, u garanciji se mora ispostovati obecano, tome i sluzi garancija. Kad kupis Ladu, dobijes garanciju 35K km (valjda), a kad kupis BMW, dobijes dve godine, mnoga platis i jose je je*b k'o nevinog cvorka, pa moras da se vozis bez kat-ova. Sto je mnogo mnogo je.
Comment
-

Comment