AUTO SERVIS STOJANOV - MAJSTORSKA POSLA

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Denisns
    CBC Član
    • 23.11.2007
    • 48
    • N.Sad

I ja sam bio sa mojim Paliom i nikad vise a ko neveruje neka ide kod Stojanova pa neka ga **** a na kraju ovce i sluze za ****nje a upravo smo mi te ovce koje posteno oce da plate uslugu a majstori i servisi kao Stojanov
    samo gledaju kako da nas oderu a po mogucstvu i da ti zamene neki deo sa neispravnim pa eto tebe ponovo za mesec dva,...Bilo bi dobro kad bi se otvorio neki novi zvanicni servis za Fiate u Novom Sadu ali neki normalan!

Comment

• Lord_o21
      CBC Senator XXL
      • 29.04.2006
      • 494
      • Novi Sad

Ima, ali u Futogu i nije mi zao da odem jos tih par km...
      ...technology is the only Replacement for Displacement.

Comment

• Sasha
        CBC Senator XXL
        • 04.10.2004
        • 4126
        • Novi Sad

Taj u Futogu nije zvanican. I na njega dosta ljudi ima prituzbe. Moj savet je da nadjete dobrog majstora po preporuci.
        www.arcs.org.rs/forum

Comment

• delta2
          CBC Početnik
          • 27.11.2007
          • 2
          • Novi Sad

Loše iskustvo

Pre oko godinu dana sam vozio Lanciu Deltu na servis kod "Stojanova" da pregleda sistem za ubrizgavanje, proveri klima uređaj, i jos par stvari.
          "Stojanov" je pročistio dizne i, navodno, dodao gas u klimu (mada nisam siguran da li običan freon ili R134a), a ostalih pet stavki samo prepisao sa mog spiska za pregled na svoju fakturu (ne rade zadnje maglenke, teze prebacuje iz 3. u 2.-gu brzinu...) i naplatio oko 100eur. Kada sam pitao zašto nisu pokušali još nešto da urade (naravno da me pre toga pitaju), odgovorili su da nisu imali vremena! Nisam mogao da verujem!!!
          Nekako u slično vreme je i moj prijatelj vozio svoju Alfu kod "Stojanova" jer mu je auto povremeno "trzao", a ponekad se i gasio. Umesto da urade pravu dijagnostiku sistema za ubrizgavanje, priključili su Alfu na komp i "ustanovili" da je sve u redu. Usput su mu, navodno, zamenili kočione diskove mada im to niko nije rekao - auto je inače fenomenalno kočio. Na leto smo prijatelj i ja zajedno, svako svojim autom, išli u Grčku i njega je Alfa počela da zeza iza Soluna. Jedva se dogegao do Halkidikija. Posle je morao da plati šlep službu do servisa u Solunu oko 300 eur. Grčki majstori su vrlo brzo ustanovili da je u pitanju pumpa za gorivo, ugradili orginal novu i naplatili oko 250 eur. Pa zar "Stojanov" to nije mogao da blagovremeno uradi?
          Sada mi Lanciu održava novootvoreni servis "Fiatino" i za sada sam zadovoljan, posebno time što ulažu veliki trud da identifikuju i uzrok lošijeg funkcionisanja auta, a ne samo da na brzinu zamene deo i otmu pare...

Comment

• drsarac3
            CBC Član
            • 04.11.2007
            • 18
            • Novi Sad

auto centar stojanov prvi u europi daje dozivotnu garanciju na lakiranje vozila.
            danas procitao!
            otiso je svak ko valja

Comment

• Wiz
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 3104
              • Nish

znaci olade te odma posle

Comment

• drsarac3
                CBC Član
                • 04.11.2007
                • 18
                • Novi Sad

Originally posted by Wiz
                znaci olade te odma posle
                otiso je svak ko valja

Comment

• zoranbg
                  CBC Senator XXL
                  • 23.03.2005
                  • 4098
                  • Rooster's Hill , Beog
                  • Grande Punto 1.2

@Wiz
                  Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• AlexRS
                    CBC Senator
                    • 27.10.2007
                    • 234
                    • Borca

Ovaj nije mi jasan taj deo zamene delova na njihovu ruku?! Mislim platio bi im taj posao.... ali preko 5-og opstinskog!!!

Comment

• vesna
                      CBC Početnik
                      • 13.01.2008
                      • 2
                      • Novi Sad

Mislim da ce mnogima biti interesantno moje iskustvo,jer sam zena vozac i uopste se ne razumem u automobile.
                      Nedavno sam imala kvar na mom Puntu i voznja od sevisa do servisa bila je pravi hod po mukama.Niko nije mogao da mi popravi auto, a nisu hteli otvoreno da mi kazu da ne znaju.Jedini servis koji mi je bio ostao je Stojanov.Kada sam otisla bila sam prijatno iznenadjenja ljubaznoscu i profesionalnim odnosom zaposlenih.Za promenu neispravnog dela na autu zvali au me iz servisa i trazili moje odobrenje,a nije istina ni da su najskuplji jer su mi opravku naplatili manje nego sto su mi ostali trazili za manje kvarove.
                      Nije mi jasno cemu ovoliko pljuvanje,jer ispostavilo se u mom slucaju da je to jedini servis u koji mogu otici bez ikakvog straha da ce me prevariti ili mi vise naplatiti.Iz ovih razloga preporucujem ih svim vozacima koji zele da im profesionalci odrzavaju auto

Comment

• prolupator
                        CBC Senator XXL
                        • 02.09.2005
                        • 3968
                        • Zemun

Originally posted by vesna
                        jer sam zena vozac
                        Mozda bas zato
                        OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• mugos
                          CBC Senator XXL
                          • 18.09.2007
                          • 555
                          • BG/sada Novi Beograd

prolupator
                          Definitivno
                          Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.

Comment

• rajmax63
                            CBC Prijatelj
                            • 02.04.2005
                            • 1415
                            • Bačka Palanka
                            • AUDI A6 2.0TDI 170KS

znači ko je iz NS-a neka mu Vesna vozi auto kod Stojanova
                            blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
                            Audi ima crveno T

Comment

• zankiki
                              CBC Početnik
                              • 05.01.2008
                              • 1
                              • Novi Sad

sad sam pročitao raspravu od početka i to nema veze sa vezom...

da je stojanov ili bilo ko drugi u zemlji srbiji nekom polomio ručicu od menjača verujte mi da bi prvi oni zalepili i pravili se da se ništa nije desilo, a ne ostavili tako da otpadne čim sedneš u kola....

što se tiče kantica i ulja, ok je ako ti ostane za dosipanje, ako ti ne zatreba manje ćeš kupiti sledeći put kad dodješ na servis...

Comment

• *IvanT*
                                CBC Senator XXL
                                • 30.01.2005
                                • 3234
                                • Srbija, Beograd, Kara

Originally posted by vesna
                                Mislim da ce mnogima biti interesantno moje iskustvo,jer sam zena vozac i uopste se ne razumem u automobile.
                                Nedavno sam imala kvar na mom Puntu i voznja od sevisa do servisa bila je pravi hod po mukama.Niko nije mogao da mi popravi auto, a nisu hteli otvoreno da mi kazu da ne znaju.Jedini servis koji mi je bio ostao je Stojanov.Kada sam otisla bila sam prijatno iznenadjenja ljubaznoscu i profesionalnim odnosom zaposlenih.Za promenu neispravnog dela na autu zvali au me iz servisa i trazili moje odobrenje,a nije istina ni da su najskuplji jer su mi opravku naplatili manje nego sto su mi ostali trazili za manje kvarove.
                                Nije mi jasno cemu ovoliko pljuvanje,jer ispostavilo se u mom slucaju da je to jedini servis u koji mogu otici bez ikakvog straha da ce me prevariti ili mi vise naplatiti.Iz ovih razloga preporucujem ih svim vozacima koji zele da im profesionalci odrzavaju auto
                                Vesna, Vesna...

@tech from stojanov

Glupo je opravdavati se na ovaj način. Kad si već registrovan, napiši svoju stranu medalje, jer je na taj način znatno poštenije i više ljudi može da ti veruje. Ovako...
                                http://www.lovatogas.co.rs

Comment

Working...
                                X