ma tako treba!!!
Razbio auto na parkingu i "pobegao"
Collapse
X
-
Ja bio kod sudije za prekrsaje i jedno od pitanja bilo je: "Kolika vam je plata?".Ja onako zgrozen pitanjem odgovaram, kakve sad to ima veze sa prekrsajem,a oni "Pa da znamo koliku kaznu da vam odredimo".Takodje rekose da se ne proverava ta izjava o primanjima koja ulazi u zapisnik,pa sam rekao neku mizeriju od plate.
Ako te pitaju nesto slicno, znaj da se to ne proverava,slozi neku tuznu pricu i ne brini - pobesneli Maks je uvek pozitivac.
Comment
-
-
@servis.impuls
To se neće desiti.
btw, našao sam čoveka (ime, adresa) ali ne da bih mu platio, informacija nikad previše.
@alf
Ma ne bežim ja od odgovornosti šta bude biće, platiću šta sam dužan ali samo državi. Hvala tebi na podršci i ostalima koji slično misle.
Comment
-
-
Meni je odredila dva prekrsaja,jedan je bio sto sam se udaljio sa mjesta nezgode nerazmjenivsi podatke(3500 din.) a dr. sto sam se obisavsi vozilo vratio u svoju traku neuvjerivsi se da li je to bezbjedno(9000 din.)I troskovi suda 500 din.
Pitala me za platu,ja rekao 12000i na osnovu toga i neucinjenih prekrsaja ranije odredila mi ovaj minimum od 9000.Inace kazna za taj prekrsaj je od 9000 do 40000 din.
Ponudila mi je i da platim na rate ali cim sam dobio uplatnice odma sam se ratosiljao da se ne podsjecam svaki mjesec.VW 1200 1972god.
VW Golf 1.3 1988god.
FIAT Punto 1.9 JTD 2001god.
Comment
-
-
Evo i ja da se zapljunem sa par reci podrske!
Moje vozilo nema takav pulling power tako da sam svojevremeno morao svojerucno da izvrsim par modifikacija na objektu koji je ogranicavao moje ustavom zagarantovane slobode!
I neka si mu rek'o!!!... and then the damn thing gone wild!
Comment
-
-
Originally posted by Bane?Možda je i taj u yugu žurio da vidi dete koje se razbolelo, pa nije imao gde da se parkira...
Ne moze zbog necijih problema ceo svet stati...
off: Toliko sam zeleo da pregazim valjkom sve one taxiste koju su strajkovali i blokirali ceo grad... a o mitingasima da ne pricam!!! Na livadu, pa tamo uzvikivanje i prozivanje !!! neki moraju i da rade !!!
Comment
-
-
Nije fer ni od tebe a bezobrazno je od tog sto se tako parkirao.
Ja licno zato vozim auto sa branicima, ruzan, star....
Kuke i ljudi sa nula tolerancijom su cudo cak i kad su svi parkirani kako treba. Mnoga vozila su prilicno izlupana bez potrebe a posebno su osetljivi ovi novi. Sve zivo puca kao nista a kostaaaaaaa. Ovde bi te odrali za to ako se vec zna da si ti to uradio. Steta se placa osiguranju ostecenog a da li se pise prijava ili ne i kome to je druga stvar. On je STAJAO. Kraj price.
Verovatno ces imati srece jer je jevtin auto a i ako imas kasko. Inace....
Procitali smo skoro ovde za onu ludu zenu sto grebe auto. Znaci ona je luda i svako bi je udavio zbog toga da je zatekne da to radi. Oni koji guraju i lupaju druge bez razloga su pametni. Jel tako?
Sto meni nisi tako razlupao auto. Ne bi imao ni svoj jos dugo.
Motka uvek ima dva kraja. Kako se samo malo ne plasite sebe samih.
Normalan covek ako nekog zakaci na parkingu i nema vremena da ceka ostavi vizitku na brisacima a neko eto uzima "pravdu" u svoje ruke jer je kratak sa zivcima ili vremenom. To se inace leci manje ili vise uspesno.
Razumem ja tebe jer sam i sam veoma impulsivan ali se to ne sme raditi tako ni u navecem ludilu. Zbog gluposti i glave padaju a svi se posle kaju umesto da su jednostavno otisli ili prespavali "problem". U vecini slucajeva je to moguce.
Comment
-
-
Moj Marko ima cetiri meseca. Da me neko zagradi i da nedajboze ja moram da krenem zbog njega, prvo bi zapisao tablice tog juga, onda bi nasao nacin da ga sklonim (pri tome nebi birao sredstva) a posle bi verovatno nasao i tog coveka da se snjim obracunam. Ja NIKAD nism nikog zagradio. Nezelim da razmisljam da li ceveku moze da zatreba auto, da li mu je hitno ili samo mora po cigare.
Inace u blokovima na Novom Beogradu je nepisano pravilo da parkira auto ali i da ga izbacis iz brzine. Ako nekom zasmetas on te jednostavno gurne levo desno...
Stvarno da mi se desi takva situacija, jugo i vlasnik bi jos gore prosli...
Comment
-
-
Potpuno podrzavam KKK, jer i ja imam takvih problema i to sa ljudima iz komsiluka koje i kad pozovem da pomere automoibile da bih izasao prave se ludi, tako da sada razmisljam da uzmem jednog raspalog Uaza kojim bi oslobadjao sebi prolaz! Saab Power ne mozes da poredis Zapadnu kulturu, i nasu nekulturu u saobracaju, jer ljudi ovde su jednostavno takvi da razumeju samo zakon sile, cast savesnim izuzetcima!
Comment
-
-
Ja ne mogu da verujem kakvih ima likova i gde sve parkiraju.KKK je uradio nešto što je trebalo odavno neko da uradi.Pre izvesnog vremena,tramvaj je čekao pola sata sa sve putnicima, da dođe izvesni gospodin,koji je parkirao vozilo na šinama i otišao da podigne pare iz obližnje banke.Kada je došao nije se ni okrenuo,nego se cinično nasmejao i odvezao se svojim putem.
Sa obzirom da država ne može da zaštiti poštene građane, od raznih likova, koji kroje pravila prema svojim potrebama,a na tuđe se ne osvrću(pa ne mogu da verujem šta je taj lik imao u glavi kada je tako zagradio čoveka i otišao),ne bi me čudilo da se ovako nešto ne ponovi.
Comment
-
-
Originally posted by dranixOn je STAJAO. Kraj price.
Nije sve tako jednostavno....
Comment
-
-
Originally posted by dranixSto meni nisi tako razlupao auto. Ne bi imao ni svoj jos dugo.
Dođi u BG i zagradi "crnog džipa" na gore opisan način.
Originally posted by dranixMotka uvek ima dva kraja. Kako se samo malo ne plasite sebe samih.
Ne poznajem te, ali zaključio bih iz tvog pisanja da dugo živiš u jednom uređenom društvu. Naravno da se plašim, ali posle godina provedenih na ovom prostoru naučiš da to kontolišeš.
Kada odem "preko" uvek me zapanji "blagost" tamošnjih stanovnika, čudim se njihovom naivnošću i mislim u sebi, bato ne bi ti sastavio ni dva dana kod nas. A onda se setim odakle sam došao i shvatim da nisu oni blagi već normalni a mi smo ti koji su pobegli van svih normi.
Comment
-
Comment