Servis za turbine

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • parmin
    CBC Početnik
    • 26.08.2010
    • 1
    • Beograd

Re: Servis za turbine

Treba da radim turbinu. Mislim da je ona u pitanju. Naime, vidim da mi je crevo koje dolazi iz turbine vlažno od ulja, a primetio sam da mi slabo vuče, a onda odjednom cimne pa povuče sa svih 110 konja. U pitanju je Pežo 406 2.0 HDI. Sada me interesuje da li oni u Užicu skidaju turbinu ili to treba ja da uradim. Da li treba da je sam nosim u Užice odavde iz Beograda i ako im pošaljem recimo autobusom danas, da li je i kada vraćaju. Kako plaćam?
    Mada mi je ovaj u Leštanima mnogo bliži kući, ali nisam video neke preporuke za njega.

Comment

• alexa05
      CBC Senator XXL
      • 23.07.2006
      • 1769
      • Smederevo
      • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Jel taj servis u Uzicu isti onaj koji servisira i Bosch pumpe?
      EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• Stratos
        CBC Senator XXL
        • 10.09.2008
        • 2594
        • Novi Sad

Nije.Servisira visko ventilatore i vodene pumpe,osim turbina,a i proizvode ponešto.

Comment

• civi
          CBC Senator XXL
          • 26.07.2005
          • 1492
          • Pozarevac

Imamo zaglavljen wetgate na 1.9tdi 130ks avx ,motoru el zna neko el moze samo on da se zameni poz i el ima neko iskustva sa onim aftermarket stelujucim poz
          Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
          - Kako to misliš, kočim?

Comment

Working...
          X