Izgleda nije akumulator pritiska. Probao sam kako si mi rekao, ali se isto ponaša. Znači vergla ujednačeno, ali kao da nema goriva. I onda upali i radi na malom broju obrtaja i kad počne da prima gas onda je sve u redu, ugasi lampicu stop, jedino još malo gori neki crveni krug sa uzičnikom. Ubrzo se i to ugasi. Samo se povremeno pali neka narandžasta lampica sa tri ukrštena creva u obliku slova K, ali mi rekoše da je to normalno kad idem na plin (probao sam na benzin, stvarno se ne pali). Kad smo kod lampica na dipleju mi pokazuje "ABS out of use" ili tako nekako, gori mi žuta lampica ispod brzinomera sa leve strane (kao neki mali autić koji kliza po putu-na to mi liči). Još mi se dešava da sa desne strane skala za ulje, kad upalim auto, skoči i ona skala svetli, i odjedanput padne i skala se ugasi. Ulja ima, proverio na meraču, i ne diže temperaturu iznad 80 stepeni. Merač goriva izgleda ne radi, pošto non-stop sija rezerva i stoji skala u polju za rezervu (na polovini one debele crte na početku), ja sipao bezolovnog za 1000 dinara ono se nije uopšte mrdnulo.
Gde da nađem neku knjigicu za njega, priručnik, može i u elektronskom obliku, ma i na toalet papiru, da malo proučim auto.
Gde da nađem neku knjigicu za njega, priručnik, može i u elektronskom obliku, ma i na toalet papiru, da malo proučim auto.
Comment