DA PITAM NESTO PROSTO,POSTO OD SKORO VOZIM XM-A ....ONAJ PREKIDAC ZA KLIMU,S DESNE STRANE VOLANA,(PISE STOP NA NJEMU) ....KAD JE UKLJUCEN,TJ KAD MU SVETLI KONTROLNA LAMPICA IZNAD NJEGA,JEL TADA KLIMA UKLJUCENA ILI ISKLJUCENA
Gde ti nestadoše XMovci? Tjah... Ajd pojasni, raspitaću se za tebe kod ovih što voze XMa.
Dakle šta te zanima - na centralnoj konzoli imaš kontrole za klimu - imaš li digitalnu, automatsku, ili onu stariju sa kontrolama u vidu kružnih prekidača?
Logično je da lampica svetli kad radi, e sad, sa tim Francuzima čovek nikad ne zna...
ti na centr.konzoli su mi jasni,nego ima sa desne strane volana dprekidac za klimu.znam da lampica znaci da je prekidac u kljucen,ali ne znam jel pali ili gasi klimu,na njemu pise stop,sto znaci valjda da zaustavlja klimu kad je ukljucen?tj da mi non stop radi kad nije ukljucen
Bio sam vlasnik raznih Citroena... prvi auto DS21 palace... pa Dijana... pa Viza 1124 cm3 (dvanaest godina)... pa AX 1.1... pa BX... i konacno XM 2.0i
Video sam da ste nesto stali sa pisanjem, ovaj auto se cudo, mozda i bolji od ajkule, kako ga zovu napolju "leteci cilim" ali nevidjeno...
Imam ugradjen gas, lik pre mene je vozio dve godine samo na gas, iskljucio je benzinsku pumpu, ja sam to sve vratio ali paljenje na benzin zeza, nekad upali na benzin nekad ne, kad upali radi normalno a kad ugasis i probas ponovo on nece... neznam sta to moze da zeza. Inace na gas ide ko blesav... Ima sve na struju i sve radi...tu je cak i duplo zadnje staklo koje su neki skidali, smeta im, ono sto sam gledao u prodaji, malo sam konfuzan ali ovo je prvo pisanje ovde... video sam da je gosp. Djukic imao neki CD za XM-a ja sam poskidao svasta, pa da se cujemo... pozdrav.
DA LI JE MOZDA AUTO NA PRODAJU ?????
OZBILJAN SAM KUPAC...
pitanje za one koji se bolje razumeju a widim da ih ima ewo krenuo sam da malo pregledam hidrauliku i otklonim swe neprawilne pojawe..prwa je ukljuciwanje pumpa i cuweno kliktanje swakih 5-6 sekundi e sad kako citah po forumu 1 od uzroka moze biti neisprawan kocioni wentil pa se jawlja weliki powrat ulja iz zadnjih amortizera te pumpa radi intenziwnije da bi odrzala pritisak pozadi...inace kad ugasim kola padne zadnji deo za nekih sat wremena mozda i pre.. e sad rece neko da skinem powratno crewo sa rezerwoara za lhm i da gledam jel je weliki powrat ulja...ali me zanima koje crewo...na rezrwoaru ima 1 najdeblje,1 malo uze i nekoliko najuzih od kojih je jedno opleteno..koje je od zadnjeg dela? jel se taj wentil menja ako ne walja ili moze da se ocisti reparira itd.i da pitam kad wec kuckam...od skoro mi se desawa da nece da se digne auto na leru a ranije je hteo....a sad ne gasi onu crwenu lampicu ..nisam probao duze od minut mozda bi kasnije i digao...nego dam das malo oko 3000rpm i onda krene da dize..i moze li ona treca bomba napred sto je...akumulatorska waljda,
ako nije dobra,da uzrokuje to ? ili onaj wentil od malopre...i jos 1 pitanje...rece mi neko da kad recimo sednem na prednji deo kola ili zadnji treba relatiwno brzo da iskoriguje wisinu medjutim kod mene nece dok ne dodam gas kao malopre kod podizanja...fali pritiska,ali gde da trazim manjak...akumulatorska,wentil...pumpa(daleko bilo) ima li neki nacin da prowerim akumulatorsku bombu ..mislim experimentalno?
Spustis ga na najnizi i odvijes 1/4 kruga saf do akumulatorske(kljuc 12)ako sisti vazduh dobra...Zavijes i trazis dalje...Nije me bilo dugo ali evo me tu sam...Vidim dosta novih citroendzija...Kako se bese ubacuju slike?
Comment