CITROEN Dyane

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • djukic
    CBC Senator XXL
    • 27.03.2005
    • 2526
    • Beograd

Ovo je tabla od spaceka. A gore je od meharija... Gledao sam jedan danas u bgd-u u jadnom je stanju ali gazda nece da ga prodaje. Hebiga capice ga cigani...
    https://t.me/pump_upp

Comment

• @lix
      CBC Senator XXL
      • 17.12.2004
      • 875
      • Panchevo, Serbia; Moscow, Russia

Ne verujem da njihova saznanja idu bas toliko daleko. Mehari i Ami su za njih nepoznanice...
      Što više za što manje

Comment

• Gorcha
        CBC Veteran
        • 29.03.2006
        • 114
        • Jagodina

Ma, cim vide tocak sa 3 srafa, ode u secenje. Ali su im "DAJANE" najdraze...
        DS, 2CV, AMI, TA

Comment

• @lix
          CBC Senator XXL
          • 17.12.2004
          • 875

Pa tu bi mogao i neki R4 da postrada. Ionako ih ima mnogo.
          Što više za što manje

Comment

• milica
            CBC Početnik
            • 15.07.2006
            • 8
            • Beograd

Alix, obećala sam ti da cu postaviti slike moje Dijane, ali ne znam kako se to radi. Da li bi mi objasnio?

Comment

• VladaGS
              CBC Veteran
              • 12.03.2006
              • 144
              • Beograd

Originally posted by Gorcha
              Ma, cim vide tocak sa 3 srafa, ode u secenje. Ali su im "DAJANE" najdraze...
              Najdraže! Moju uvek merkaju, a kod mene u Mirijevu ima Cigana kolko voliš.
              Još me nisu pitali dal hoću da je prodam, ali i to očekujem.Suviše je dobra za njih a i svaki dan se vozi, pa valjda vide da nije još njihova kategorija. :x
              Citroen GS club 1976.
              Citroen AX image 1991

Comment

• djukic
                CBC Senator XXL
                • 27.03.2005
                • 2526
                • Beograd

Cuvaj se mogu lako da je ukradu. Ako nepripazis pa da je nadjes u komadima negde u nekoj ciganskj rupi.
                https://t.me/pump_upp

Comment

• Gorcha
                  CBC Veteran
                  • 29.03.2006
                  • 114
                  • Jagodina

Jezik pregriz'o
                  DS, 2CV, AMI, TA

Comment

• @lix
                    CBC Senator XXL
                    • 17.12.2004
                    • 875

bora2CV je napravo "Paciju kandzu" gvozdjuriju koja cuva kolica od pohotnih ganera

Planiram da nabavim jednu, jes' da ce da me gledaju k'o budalu, ali cinjenice su cinjenice.
                    Što više za što manje

Comment

• kale
                      CBC Član
                      • 23.05.2006
                      • 50
                      • Beograd

Slazem se!

Sve bih ucinila da sacuvam voljenog ljubimca pa nek me gledaju kako hoce...

Comment

• VladaGS
                        CBC Veteran
                        • 12.03.2006
                        • 144
                        • Beograd

U svakom slučaju te gledaju.
                        Citroen GS club 1976.
                        Citroen AX image 1991

Comment

• orange
                          CBC Član
                          • 30.08.2006
                          • 23
                          • beograd

pozdrav,
                          ne znam kako mi promace ovaj vas forum, ali nikad nije kasno...vozim narandzastu dijanu vec 3 godine, tako da ne mogu da verujem da ovo postoji. krenuo sam da trazim po internetu da li postoji mogucnost da se dobije atest za gas na vazdusnjacima, pa kao moglo je u novom sadu a sada ne moze...da li uopste neko vozi dijanu na plin ovde i kakva su iskustva za atest, posto mi se ne smara sa pandurima po tom pitanju. majstor mirko iz panceva mi je nesto objasnjavao, kao da vidimo u septembru, mozda ce moci tada...da li da stavljam plin na divlje pa sta bude ili da cekam neku promenu zakona? spominjete da je dijana mali potrosac, a ja se bas ne bi slozio, meni guta 8-9 litara, sto i nije tako malo. vlado, vidim da smo komsije iz mirijeva, samo te nisam vidjao, gde si u kom kraju?ja sam na granici sa karabuburmom

Comment

• Flavio
                            CBC Senator XXL
                            • 13.06.2006
                            • 1926
                            • 012 Centar
                            • KaraWagon 1.4T.Spark

Pozdrav i tebi @orange!
                            Reci ce ti odgovorni da se prvo predstavis u tome namenjenoj temi.
                            A ja da dodam da,koliko znam,ovde ima forumasa koji voze Citro vazdusnjake i sa 2 i sa 4 cilindra na TNG.Neko od njih ce ti vec objasniti o tome.

Comment

• VladaGS
                              CBC Veteran
                              • 12.03.2006
                              • 144
                              • Beograd

Pozdrav Orange. Ja sam na početku Mirijeva, bliže Blevaru.
                              Ako pratiš Diane po gradu sigurno ćeš me videti i prepoznati (pogledaj avatar to sam ja, samo sa crnim felnama). Pošto ja svaku -dianu primetim sigurno sam i tebe primetio, ako imaš neki karakterisitčan detalj napiši pa da se setim. Par puta sam video jednog momka sa narandžastom Dianom u Mirijevu kako se sa devojkom vozi i ljuljuška Dianu levo desno. Možda si to bio ti?
                              što se tiče plina, ima Diana sa plinom. Lično sam pričao sa čovekom i gledao sistem kako je izveden. Greje se plin uljem, koje je uzeto iz hladnjaka i potom vraća u hladnjak. Momka je cela akcija koštala oko 400 evra. Mislim da je to sada jeftinije. Čak mislim da se tako može dobiti atest, jer po standardu plin ne sme da se greje toplim vazduhom već samo tečnošću.
                              Postoji i varijanta sa uzimanjem ulja iz filtera za ulje ali tu treba jedan deo koji mislim da je od nekog fiata.
                              Potrošnja treba da je oko 10l plina. Naravno isplati se extra, samo mora i motor da ti je u dobrom stanju.
                              Ja sam više pristalica varijante da se Diana vozi kako jeste, za uživanje a neka Zastava sa plinom da se explatiše.
                              Eto, nadam se da sam ti bar malo pomogao? Ako još nešto treba ti piši, a ako me negde vidiš ti samo sviraj, ja se i ovako svima u Dianama javljam.
                              Takvi smo mi Citroenaši.
                              Pozdrav.
                              Citroen GS club 1976.
                              Citroen AX image 1991

Comment

• @lix
                                CBC Senator XXL
                                • 17.12.2004
                                • 875

Pre svega dobrodosao. Sad imas i dozvolu za pristup Citropodforumu. Kao to vec rece FlavioPO mozes da nam se u par crta predstavis (sebe i Dijanu naravno ).

Video sam dve Dijane narandzaste u tom kraju. U stvari jedna ima crna prednja i zadnja krila a druga je bila potpuno naradzasta. Tu drugu sam nekoliko puta video u gradu, sto kaze VladaGS. Mladji par a cini mi se da je i neko dete bilo unutra. Jedno vreme smo paralelno vozili po Brankovom mostu u guzvi - pa mi pade na pamet da si to ti.
                                Što više za što manje

Comment

Working...
                                X