Fiat Coupe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 156V6
    CBC Senator XXL
    • 04.10.2004
    • 415
    • BEOGRAD

Originally posted by BRABUS
    Ta svetla nisu bas po mom ukusu....mislim da ako se dvoumis izmedju chip-a i svetla, trebalo bi da uzmes chip.

Inace, koliko si platio i gde si uzeo EVO spojler ? ja mislim da cu da ga uzmem i ja
    EVO spojler me je izasao negde oko 250e radio sam ga u Matrixu ne znam koliko si upoznat sa firmama ovde kod nas u BGu momci su stvarno kvalitetno to odradili,posto si ti u svabiji savetujem ti da ga narucis preko alfisti.net-a i uradis ga tamo kod nekog ozbiljnijeg limara

Originally posted by Sasha
    56V6, jedva cekam da vidim fotke,a kad zavrsim auto dolazim u BG da to zalijemo!
    Sale sta je na kraju ispalo za stop svetla jesi sredio konacno? Kad dodjes u BG idemo na cepi,a mogli bi da organizujemo u Bg-u (ili NS-u) skupljanje samo naseg klana ni to nije losa ideja u perspektivi

Comment

• BRABUS
      CBC Senator XXL
      • 15.10.2004
      • 2399
      • London

U jebote...pa dosta si ga platio. Ovde su oko 90 evra, a kod Fandja su 100, doduse, bez stop svetla (neznam ima li tvoj) + farbanje....sto nije skupo mnogo.

Al spojler je stvoren za Alfu 156

Ajde bre...okaci jednom vec te slike

Comment

• Sasha
        CBC Senator XXL
        • 04.10.2004
        • 4126
        • Novi Sad

Killaz cestitke za tekst
        Originally posted by 156V6
        Sale sta je na kraju ispalo za stop svetla jesi sredio konacno? Kad dodjes u BG idemo na cepi,a mogli bi da organizujemo u Bg-u (ili NS-u) skupljanje samo naseg klana ni to nije losa ideja u perspektivi
        Nasao sam ih u Italiji i sad trazim nekog ko bi mogao tamo da ih preuzme i posalje do NS.Ja sam uvek raspolozen za druzenje,tako da cim Sprint bude gotov,nesto cemo organizovati!
        www.arcs.org.rs/forum

Comment

• 156V6
          CBC Senator XXL
          • 04.10.2004
          • 415
          • BEOGRAD

Originally posted by BRABUS
          U jebote...pa dosta si ga platio. Ovde su oko 90 evra, a kod Fandja su 100, doduse, bez stop svetla (neznam ima li tvoj) + farbanje....sto nije skupo mnogo.

Al spojler je stvoren za Alfu 156

Ajde bre...okaci jednom vec te slike
          OCU cim nakacim proklete momo retrovizore koji treba da stignu grrrrr ,7-10 dana max i sve ce biti na mestu ...a spojler je tacno izasao negde oko 220 sad sam se setio naravno ruke + farbanje uracunato,u pravu si Fandjo je jeftiniji ...ali ja tad nisam znao za njega..

Comment

• kilson
            Moderator
            • 09.10.2004
            • 3216
            • NoviBGD
            • AR 75 GT

Mali update za Coupe-a...

Sqadra Chip Tuning - Holland www.sqadra-tuning.com

U Engleskoj je coupe community dosta razvijeno, a kada oni preporuche nekoga za tuning i zakache na site, onda je to sigurno dobra kombinacija...

"...Sa 260 ks pri 6250 rpm i 355 Nm pri 3000 rpm, Coupe se ponasha onako kako bi se ponashao eventualni update modela sa strane Fiata..." Cena chip tuninga iznosi 425 eura i totalno je "safe way" chak i u extremnim uslovima exploatacije...

Vishe o tome: http://www.fiatcoupe.net/articles.php?ID=10

A za ljubitelje i srecne vlasnike, odlichan site sa josh boljim forumom: www.fccuk.org
            Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• kilson
              Moderator
              • 09.10.2004
              • 3216
              • NoviBGD
              • AR 75 GT

Interesantni linkovi;

Engleska
              Fiat Coupe Technical
              Nemacka
              Fiat Coupe Club UK - sa kvalitetnim forumom

Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• civi
                CBC Senator XXL
                • 26.07.2005
                • 1492
                • Pozarevac

Tako bih ga rado posedovao,ako oce neko da se menja dajem bravo i doplacujem,odma
                Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
                - Kako to misliš, kočim?

Comment

Working...
                X