Ta svetla nisu bas po mom ukusu....mislim da ako se dvoumis izmedju chip-a i svetla, trebalo bi da uzmes chip.
Inace, koliko si platio i gde si uzeo EVO spojler ? ja mislim da cu da ga uzmem i ja
EVO spojler me je izasao negde oko 250e radio sam ga u Matrixu ne znam koliko si upoznat sa firmama ovde kod nas u BGu momci su stvarno kvalitetno to odradili,posto si ti u svabiji savetujem ti da ga narucis preko alfisti.net-a i uradis ga tamo kod nekog ozbiljnijeg limara
Originally posted by Sasha
56V6, jedva cekam da vidim fotke,a kad zavrsim auto dolazim u BG da to zalijemo!
Sale sta je na kraju ispalo za stop svetla jesi sredio konacno? Kad dodjes u BG idemo na cepi,a mogli bi da organizujemo u Bg-u (ili NS-u) skupljanje samo naseg klana ni to nije losa ideja u perspektivi
U jebote...pa dosta si ga platio. Ovde su oko 90 evra, a kod Fandja su 100, doduse, bez stop svetla (neznam ima li tvoj) + farbanje....sto nije skupo mnogo.
Sale sta je na kraju ispalo za stop svetla jesi sredio konacno? Kad dodjes u BG idemo na cepi,a mogli bi da organizujemo u Bg-u (ili NS-u) skupljanje samo naseg klana ni to nije losa ideja u perspektivi
Nasao sam ih u Italiji i sad trazim nekog ko bi mogao tamo da ih preuzme i posalje do NS.Ja sam uvek raspolozen za druzenje,tako da cim Sprint bude gotov,nesto cemo organizovati!
U jebote...pa dosta si ga platio. Ovde su oko 90 evra, a kod Fandja su 100, doduse, bez stop svetla (neznam ima li tvoj) + farbanje....sto nije skupo mnogo.
Al spojler je stvoren za Alfu 156
Ajde bre...okaci jednom vec te slike
OCU cim nakacim proklete momo retrovizore koji treba da stignu grrrrr ,7-10 dana max i sve ce biti na mestu ...a spojler je tacno izasao negde oko 220 sad sam se setio naravno ruke + farbanje uracunato,u pravu si Fandjo je jeftiniji ...ali ja tad nisam znao za njega..
U Engleskoj je coupe community dosta razvijeno, a kada oni preporuche nekoga za tuning i zakache na site, onda je to sigurno dobra kombinacija...
"...Sa 260 ks pri 6250 rpm i 355 Nm pri 3000 rpm, Coupe se ponasha onako kako bi se ponashao eventualni update modela sa strane Fiata..." Cena chip tuninga iznosi 425 eura i totalno je "safe way" chak i u extremnim uslovima exploatacije...
Tako bih ga rado posedovao,ako oce neko da se menja dajem bravo i doplacujem,odma
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment