Mazda MX-5 Miata
Collapse
X
-
Koliko ja znam ova je mazda u ginisovoj knjizi rekorda po broju napravljenih automobila (mislimd a je oko 600.000 komada) iskopacu sve što na?em pa ?u dodati a verovatno ?e i ostali.
btw ja je imam , samo 1:47 burragoI don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
-
-
Originally posted by RedboXKoliko ja znam ova je mazda u ginisovoj knjizi rekorda po broju napravljenih automobila (mislimd a je oko 600.000 komada)
Evo nekih podataka:
Motori za Mk1: 1.6(120ks), 1.8(130ks) oba DOHC 16v.
U kombinaciji sa zadnjom vucom i malom kilazom ovo ide k'o ludo!
P.S.Originally posted by RedboXbtw ja je imam , samo 1:47 burragoshuto-expressway.com
Comment
-
-
Pa jeste najprodavaniji model u klasi roadstera, ne uopste samo u toj klasi, pa Mazda je napravila bum sa tim modelom kad ga je izbacila znaci do tad segment roadstera je bio totalno ne zanimljiv za proizvodjace, a posle Miate je bilo utrkivanje ko ce da izbaci nesto u tom segmentu.
Comment
-
-
Miata je najrpodavaniji roadster na svetu!
Da ne spominjem da je ona napravila i zadala domaci svim proizvodjacima koji su se ikada oprobali u ovom segmentu.
Vise puta proglasavana kao najzabavniji auto za voznju, a pritom je nikada nije pogonio neki jak motor, vec je tome zaduzena raspodela tezine 50-50, zadnja vuca i odlicno vesanje, naravno ni mala tezina nije odmogla
Prvobitno se proizvodila sa 1.6 motorom od celih 90ks koji su bili vise nego dovoljni za brzo jurcanje kroz krivine, kao i uzivanje u laganoj voznji.
U engleskoj se mogao dokupiti Turbo kit koji je podiza snagu za 1/3 uz garanciju fabrike (jer je to zapravo bio motor iz 323 GTX koji je imao turbo i 120ks), kasnije se pojavio i veci turko kit sa kojim je snaga rasla na preko 150ks, ali biste izgubili garanciju, jer su bile potrebne prepravke na motoru.
Interesantno je da su dve struje vukle pri dizajniranju ovog automobila, japanska koja je isla na proverenu varijantu motor i pogon napred ili varijantu motor u sredini sa zadnjim pogonom, dok je druga bila americka koja je bila za opciju sa motorom napred i zadnjim pogonom.
Zna se koja je preovladala, posto auto ima savrseni balans
Probao sam prvu generaciju (NA), doduse u raspad stanju, sa 1.6 motorom od 90ks i auto zaprepascujuce dobro ide, a tome je zasluzna niska tezina (~950kg). Postojala je varijanta i sa 1.8 (BP) motorom od ~130ks, ali je znatno redja od ove sa 1.6.
Inace ti motori su preuzeti iz Mazdame 323, kao i jos neki delovi kako bi se cena konacnog proizvoda svela na minimum
Vozio sam drugu generaciju (NB) sa 1.8 (BP) motorom od 140ks i to cudo leti, krivni prolazi k'o da ih nema, upravljivost je neverovatna.
Nadam se da ce decko sa 2. generacijom imati vremena da dodje na sledeci skup posto je zauzet, ali je rekao da ce dati sve od sebe, pa i vi da vidite to cudo uzivo
Comment
-
-
Sta bih dao za bar jednu povecu Buragovu maketu(ako bar ne mogu pravu da imam
)
P.S.Mislim da ovo nije Burago, vec Majorette, ako se nevaram.
@Vocko:Svaka cast na tekstu!!!
Nisam znao da je postojao i taj motor od 1.6 90ks(verovatno 8v).
Ljudi jer vidjate Miate po gradu?Ovde kod mene u Medaku 3 ima jedna siva Mk1 sa lepim alu-felnama petokrakama.Takodje znam za crvenu(Mk1) u bulevaru(ima montirano nesto metalno iznad gepeka, valjda za dodatne stvari)Jos jednu vidjam kod Cobanovog Odmora na Crvenom Krstu isto crvena(Mk1), skroz fabricka.Video sam i na trgu, sivu, poslednje generacije...
Ma prelepe su sve, pogotovo meni prva generacija...
Bas steta sto su tako retke.shuto-expressway.com
Comment
-
-
@V-Tec u pravu si nije burrago nije ni majjorete nego mislim da su kinezi nesto na H, ali rade bolje i od jednih i od drugih
imam njihovog orginalnog ficu 750 GLE sa slovenackim tablama a radili kinezi, ludiloI don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-
-
Originally posted by V-Tec
Motori za Mk1: 1.6(120ks).
pa koker jaz vem imajo ti motorji oznako b6 ne BP kot je bilo zgoraj napisano!!
lp
Comment
-
Comment