naravno pod krsh sam mislio limarijski krsh, malo udaren, ovdje trul, losa boja, itd. to su najjeftiniji auti jer ne lice na nista. motor nadji koji radi, cak i ako nije u cvijetu maldosti jer se da sredit jednostavno. getribu ces tesko nac da ne krchi , ako nadjes imao si srecu. obavezno gledaj jel spera radi, to se tesko da nac i reparacija je skupa. kardan i gume kardana se bezveze za TS-s, ima ih na svakom uglu.
ALFA ROMEO 75 - Rising Of The Legend!
Collapse
X
-
Ej drugari,
Dva dana sam malo zivlje vozio, i juce krenem do grada na prvom semaforu kranem da kocim i cujem onako lep zvuk tuk,tuk,tuk, pustim kocinicu nista. Kada sam dao gas i krenuo isti zvuk se cuo samo jako slabo.
E sad pomagajte, ja nesto kontam da sam mozda pokidao gume kardana ili je otisao onj srednji lezaj,ako nisam sta bi moglo biti. Sada sam na poslu pa cu posle posla da legnem ispod kola da vidim sta bi moglo da bude.
Unapred hvala
Comment
-
-
Sumnjam da su gume, trebalo bi da imas mnogo vise problema na polasku nego na kocenju. Ako nije nesto sto lupka, proveri kocione obloge - mozda se neka raspala, pa sad seta...
Originally posted by JovanaSamo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
Comment
-
-
Sektonomashi?
Videh ovo u sekciji oglasa, da li je neko raspolozhen za drugi par (ja cu uzeti jedan par)?
CYBER CAR
(auto program)
Šumatovačka 40
11000 Beograd
tel.: (+381) 011/2438-008
(+381) 011/2446-850
fax.: (+381) 011/2447-127
360din/kom Osram Silverstar H4, zvanicni distributer.
Cena od letos kada sam ja nabavio. Hoce da zezaju na par, traze da kupis pakovanje od 4 tako da se organizujete unapred da ne bi bilo dzaba cimanje. Uzgred city-jem salju 4kom.
Btw, uskoro idem na dogovor oko popusta za klub u vezi Koni amorta!
Comment
-
-
xenon plasma 100/90,sa 4. releja,i dovodnim kablom od 2.5mm na svaki relej,350-500 din par i ima ih bukvalno u svakoj prodavnici sa zuto plavim staklom,nisu one plave,nego sijaju i cisto belo a efekat na putu je savrsen,imam ih na svim autima i na predhodnom,jedini je problem sa losim kontaktima na sijalici hoce da se zatope,zato celicne buksne za sporete,koje se malo rasire i stoje extra
a ove sam stavio i skinuo odma to vece jer nisu ni za piiiiip,sijaju zuto ali se toliko lose vidi put
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
E Drugari,
Ja sam juce od 16:00 do 22:00 menjao glavni cilindar kvacila. JBM ja onog ing koji je projektovao taj deo auta. Ali ja sam dosao kuci kolima.
Da ne bi Tokya ne bih zavrsio sigurno jos dva sata.
Ali i to smo zavrsili i idemo dalje.
Pozdrav.
Comment
-
-
a jesi sad prepravio,da zasledeci put nedaj boze bude lakse,sto niste rekli da ce te skidati da posaljem ceo dopis kojim redom,al dobro bar ste se druzili,ja sam hteo da zavarim srafove i i na cilindru razbusim rupe i stavim matice al zavrnu i poceo da montiram i zaboravioko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
@ killaz
Oce ja.
Imam ove 'Plazme' koje je Ljube preporucio, i odlicne su, ali hocu da ih uporedim sa Silverstarom za koji sam cuo samo reci hvale.
Originally posted by JovanaSamo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
Comment
-
Comment