Originally posted by jim_mojo
ALFA ROMEO 75 - Rising Of The Legend!
Collapse
X
-
-
-
samo da vam se pohvalim:
vozio sam se danas u jednoj extra ocuvanoj sektasici koja nije, na zalost, na prodaju.
momak koji je vozi, inace Lafista bradi u jednom Niskom servisu i bio je ljubazan da mi isprica nesto o automobilu i da mi dozvoli da napravimo neki krug.
inace ja se nisam vozio u novijem, tj ocuvanijem automobilu!
auto ima nova,originalna sedista , nove,originalne tapacirunge, nigde ogreban, nigde udaren,prva farba i pravih 90000tak km na satu.
posto je auto 1,6 karb i ima dovoljno prostora u haubi da se izvadi trenutni motor i stavi novi, npr. v6!
ide kao zmija, ali koa sto rekoh nije na prodaju!
jos ne mogu da verujem u kakvom autu sam se vozio i koliko je neko vodio racuna o njemu!
i tako....
evo i nekih slika:
[img=http://img229.imageshack.us/img229/5840/dsc00265ow8.th.jpg]
[img=http://img216.imageshack.us/img216/1283/dsc00266ei9.th.jpg]
[img=http://img219.imageshack.us/img219/8656/dsc00267ud5.th.jpg]
Comment
-
-
Au bre ako je ovo stock onda je moj auto u minusu... posto na 195.50.15 mi nema skoro razmaka izmedju branika i gume
Mnogo je ovo visoko napred... i za stock...
Inace sutra cemo videti odnosno cuti kako zvuci sekta sa 1 metar auspuha i 2 lonca manje... dao sam da mi se napravi auspuh koji izlazi sa strane i izbegava pumpu za benzin, diferencijal, menjac kocnice i sve sa strane... 2 cevi iz grana do lonca i 1x60 iz lonca ispred zadnjeg tocka izlazi... spajaju se u loncu... ne znam kako ce da zvuci niti kako da ide, ali probacemo sutra...
ako me izkljuce iz saobracaja posle 200m znacu da treba da se utishavakako smo nesto racunali lonac do sredine obrtaja ~3000 bi trebalo da bude dubok i tih... (relativno) a posle da pocinje da se cuje kad protok premashi kapacitet lonca... mada ko zna...
Comment
-
-
@flavio:
mislio sam da ce resizovane biti lake za otvaranje.
da kolege ne gube vreme
mogu da editujem post i stavim slike u pravoj velicini, nije problem.
ja stvarno ne znam koja je fabricka visina 75-ice.
koliko sam razumeo, vlasnik nije nista menjao, osim ugradnje plina i stavljanja felni.
Comment
-
-
odlicna baza za ugradit nesto jace, izgleda vrlo ocuvanoTS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
nova stranica
Comment
-
-
Chekam da mi jave da li je rodilo pa da odem u zhetvu
SuperflyTNT: Znash li chiji diferencijal ima 44 zuba?
Comment
-
-
Originally posted by killazChekam da mi jave da li je rodilo pa da odem u zhetvu
SuperflyTNT: Znash li chiji diferencijal ima 44 zuba?
AR 75 1.6
4.550 : 1 ( 9/41)
AR 75 1.8
4.300 : 1 ( 10/43)
AR 75 2.0 , TS , 2.5 QV
4.100 : 1 ( 10/41)
AR 75 1.8 Turbo
3.900 : 1 ( 11/43)
AR 75 3.0 America
3.545 : 1 ( 11/39)
AR 75 3.0 QV
3.727 : 1 (11/41)
naravno postoje i razne kompbinacijeTS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
nova stranica
Comment
-
-
Bice da sam nekako prebrojao visheProvericu vecheras...
Merenje snage u Centru Boban je izmedju 25-35 eur.
Comment
-
-
-
Comment
-
-
e i onda ljepo procitas sta pise sastrane i znat ces od cega je. pretpostavljam od 1.8 ali vidices vec.TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
nova stranica
Comment
-
Comment