Re: Chery A3 (stize i u Srbiju)
MIR BOŽIJI, HRISTOS SE RODI!
Ne, nisam još prešao 319000, ali evo me opet...
@dora i chubbs to što 90% mehaničara ne zna šta je ili nije čulo za mcpherson vešanje i lotusovu šasiju, prosto ne mogu da verujem, a ako je to stvarno tako, pa nije moja sramota što sam istraživao auto koji sam želeo da kupim, a o kom sam do tada veoma malo znao...a to na šta aludirate, odnosno to da sam ja neko iz KVISA ili iz nekih novina, pa to smo sve već jednom prošli, prelistajte postove...Zašto je toliko teško poverovati da ne dobijam pare za ovo što pričam, već sam samo zadovoljan autom?
Zašto ti chubbs smeta način na koji pišem? Ja se samo trudim da moje subjektivno mišljenje potkrepim činjenicama. Osim, toga nemoj da spekulišeš o mom identitetu i o mom zaposlenju jer sam vam svima dao moje ime i prezime pošto se ne stidim ničega, pa možete proveriti, a osim toga pošto vidim da si iz NS-a kao i ja, možemo se naći negde na kafici pa da se i lično uveriš da ti nisam dao lažni identitet. Uostalom, pošto znaš tog nekog Branislava, pitaj njega da li on zna mene...
Da sam samo dobre stvari navodio, onda bi to mogao biti hvalospev, a pošto ima i kritika, teško to može biti. To što su svi moji postovi u ovoj temi nije zato što druge ne čitam, već jednostavno ili nemam šta da dodam jer je sve što ja znam već rečeno ili nisam upućen u materiju pa ne želim da se pravim pametan već hoću nešto novo da naučim. Pored toga, ova tema mi je najzanimljivija jer vozim Cherry. Zamisli da ti naletiš na neku temu na nekom forumu gde velika većina tvrdi kako baš tvoj model BMW-a ima motor od VW bube iz 1960
Da li bi te to možda čak i isprovociralo? Pogotovo kad skontaš da taj auto niko nije vozio ili čuo upaljenog?
Da li si ti možda spreman da pazariš tog merdžu? Verujem da nisi jer da si spreman da odrešiš poveću kesu i istreseš novce na sto prodavca sigurno bi se i ti malo više raspitivao o autu, a pogotovo ako je to auto o kom se na našem tržištu veoma malo zna a veoma puno nagađa.
@migun sa velikom većinom tvojih postova se slažem, a sa tvojim utiscima iz dačije u potpunosti. Ja sam bio zagrejan za novog Duster-a, bio sam siguran da će mi to biti nov auto, ali nakon što sam seo u njega, ohladio sam se i razočarao u momentu.
MIR BOŽIJI, HRISTOS SE RODI!
Ne, nisam još prešao 319000, ali evo me opet...

@dora i chubbs to što 90% mehaničara ne zna šta je ili nije čulo za mcpherson vešanje i lotusovu šasiju, prosto ne mogu da verujem, a ako je to stvarno tako, pa nije moja sramota što sam istraživao auto koji sam želeo da kupim, a o kom sam do tada veoma malo znao...a to na šta aludirate, odnosno to da sam ja neko iz KVISA ili iz nekih novina, pa to smo sve već jednom prošli, prelistajte postove...Zašto je toliko teško poverovati da ne dobijam pare za ovo što pričam, već sam samo zadovoljan autom?
Originally posted by Chubbs

@migun sa velikom većinom tvojih postova se slažem, a sa tvojim utiscima iz dačije u potpunosti. Ja sam bio zagrejan za novog Duster-a, bio sam siguran da će mi to biti nov auto, ali nakon što sam seo u njega, ohladio sam se i razočarao u momentu.
Comment