Chery A3 (stize i u Srbiju)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • akulesevic
    CBC Član
    • 08.06.2010
    • 18
    • Novi Sad

Re: Chery A3 (stize i u Srbiju)

MIR BOŽIJI, HRISTOS SE RODI!
    Ne, nisam još prešao 319000, ali evo me opet...
    @dora i chubbs to što 90% mehaničara ne zna šta je ili nije čulo za mcpherson vešanje i lotusovu šasiju, prosto ne mogu da verujem, a ako je to stvarno tako, pa nije moja sramota što sam istraživao auto koji sam želeo da kupim, a o kom sam do tada veoma malo znao...a to na šta aludirate, odnosno to da sam ja neko iz KVISA ili iz nekih novina, pa to smo sve već jednom prošli, prelistajte postove...Zašto je toliko teško poverovati da ne dobijam pare za ovo što pričam, već sam samo zadovoljan autom?
    Originally posted by Chubbs
    Cela tvoja prica oko čerija jako liči na reklamiranje istog. Da si napisao, dobar je, svidja mi se, lepo pegla rupe, jos bih ti i poverovao ali posto si napisao to sto si napisao i kako si napisao, verovatno imas neke veze sa branislavom ili sa nekim novinama, casopisom koje treba da predstave taj automobil sirokim narodnim masama, upitne objektivnosti i nezavisnosti. Vreme ce pokazati.
    Zašto ti chubbs smeta način na koji pišem? Ja se samo trudim da moje subjektivno mišljenje potkrepim činjenicama. Osim, toga nemoj da spekulišeš o mom identitetu i o mom zaposlenju jer sam vam svima dao moje ime i prezime pošto se ne stidim ničega, pa možete proveriti, a osim toga pošto vidim da si iz NS-a kao i ja, možemo se naći negde na kafici pa da se i lično uveriš da ti nisam dao lažni identitet. Uostalom, pošto znaš tog nekog Branislava, pitaj njega da li on zna mene...
    Ali i pored izobilja tema koje se ovde mogu procitati i o kojima se moze diskutovati, ti imas 17 postova, sve do jedan je hvalospev na racun čerija.
    Da sam samo dobre stvari navodio, onda bi to mogao biti hvalospev, a pošto ima i kritika, teško to može biti. To što su svi moji postovi u ovoj temi nije zato što druge ne čitam, već jednostavno ili nemam šta da dodam jer je sve što ja znam već rečeno ili nisam upućen u materiju pa ne želim da se pravim pametan već hoću nešto novo da naučim. Pored toga, ova tema mi je najzanimljivija jer vozim Cherry. Zamisli da ti naletiš na neku temu na nekom forumu gde velika većina tvrdi kako baš tvoj model BMW-a ima motor od VW bube iz 1960 Da li bi te to možda čak i isprovociralo? Pogotovo kad skontaš da taj auto niko nije vozio ili čuo upaljenog?
    U poslednjem postu si naveo kilometražu koju si napravio sa njim, 16 postova pre toga si ga gledao u izlogu kao i ja. Zaboravih, imao si i probnu vožnju. Evo ja juce provozah mercedes sl 65 amg, turbo, giga, mega i pojma nemam kakav je. Ne znam ni koliko konja ima a ni kakvo tačno vešanje ima. Možda je to zato sto sam tupan i znam samo da stisnem gas i držim volan pravo. biiip! sam se k'o grlica od ubrzanja.
    Da li si ti možda spreman da pazariš tog merdžu? Verujem da nisi jer da si spreman da odrešiš poveću kesu i istreseš novce na sto prodavca sigurno bi se i ti malo više raspitivao o autu, a pogotovo ako je to auto o kom se na našem tržištu veoma malo zna a veoma puno nagađa.

@migun sa velikom većinom tvojih postova se slažem, a sa tvojim utiscima iz dačije u potpunosti. Ja sam bio zagrejan za novog Duster-a, bio sam siguran da će mi to biti nov auto, ali nakon što sam seo u njega, ohladio sam se i razočarao u momentu.

Comment

• Crki
      CBC Član
      • 26.07.2008
      • 71
      • Požarevac
      • ford fokus

akulesevic
      Tema posta: Re: Kineski Chery
      PostPoslato: Sub, 08. 1 2011. 2:19
      Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub, 08. 1 2011. 1:54
      Pozdrav svima!
      Opekao sam se na CBC-u pa sad ne znam kako ovde da počnem...
      Učlanio sam se i tamo i ovde radi diskusije o Tiggu čiji sam ponosni vlasnik i pošto sam izneo svoje generalno dobre utiske o autu ispade da sam prodavac chery-a ili nešto slično, pa sam u žaru "borbe" pozvao moderatora na kafu da se uveri ko sam, ali će se izgleda od toga napraviti mini skup, pa ako sad i forumase odavde budem vodio na kafu, mogu slobodno da prodam auto da bi platio račun :lol:
      Ja ne znam šta je sa tim ljudima tamo (ne sa svim naravno), ali ja sam ispao mentol i apsolutno nekompetentan da sudim o autu koji vozim samo 19000 km dok su svi ostali imali kontakt s' njim samo preko sajma ili interneta.

Comment

• Chubbs
        Everybody lies
        • 29.01.2006
        • 5807
        • Novi Sad
        • Audi A6 1.8T

mini skup je odrzan. Rostilj pojeden a kafa popijena. E sad, sto on nije smeo da se pojavi, pojma nemam.
        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• zoranbg
          CBC Senator XXL
          • 23.03.2005
          • 4098
          • Rooster's Hill , Beog
          • Grande Punto 1.2

nemas pojma ?
          pa jel vidis kakav ti je avatar .
          Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Chubbs
            Everybody lies
            • 29.01.2006
            • 5807
            • Novi Sad
            • Audi A6 1.8T

kad sam na rostilju onda je u futroli, ne nosim ga tek tako
            Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.

Comment

• sri98
              Admin od Trpeze
              • 24.10.2004
              • 7262
              • Republic of Konjarnik
              • Toyota Corolla E 210

na rostilju nije nosio ni futrolu, samo trenerku.
              Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Originally posted by Crki
                akulesevic
                Tema posta: Re: Kineski Chery
                PostPoslato: Sub, 08. 1 2011. 2:19
                Korisnikov avatar

Pridružio se: Sub, 08. 1 2011. 1:54
                Pozdrav svima!
                Opekao sam se na CBC-u pa sad ne znam kako ovde da počnem...
                Učlanio sam se i tamo i ovde radi diskusije o Tiggu čiji sam ponosni vlasnik i pošto sam izneo svoje generalno dobre utiske o autu ispade da sam prodavac chery-a ili nešto slično, pa sam u žaru "borbe" pozvao moderatora na kafu da se uveri ko sam, ali će se izgleda od toga napraviti mini skup, pa ako sad i forumase odavde budem vodio na kafu, mogu slobodno da prodam auto da bi platio račun :lol:
                Ja ne znam šta je sa tim ljudima tamo (ne sa svim naravno), ali ja sam ispao mentol i apsolutno nekompetentan da sudim o autu koji vozim samo 19000 km dok su svi ostali imali kontakt s' njim samo preko sajma ili interneta.
                Može ovo neko da mi rastumači, ko se gde učlanio, ko sad koga hvali a ko peče?? E Čubse, razočarao si kao čovek i kao komunista, on se uvek nosi... dal je roštilj ili bilo šta ali....

Jednog dana će možda se sete i plate neki jadni baner da se ne bi ovako reklamirali
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Chubbs
                  Everybody lies
                  • 29.01.2006
                  • 5807
                  • Novi Sad
                  • Audi A6 1.8T

ma ovo je otisao da kuka na vrele gume kako ga mi ovde ne volimo.

Comment

• banekg
                    CBC Senator XXL
                    • 06.09.2010
                    • 1274
                    • Nis
                    • Toyota Carina e 2.0

A i vi kad pravite te rostilje diskriminisete nas juznije od Bg-a - samo Bg i Ns - mi'sim stvarno...idem i ja na vrele gume da se zalim
                    Long Live CBC!!!

Comment

• sri98
                      Admin od Trpeze
                      • 24.10.2004
                      • 7262
                      • Republic of Konjarnik
                      • Toyota Corolla E 210

da si pratio temu, znao bi i kada i gde

Comment

• banekg
                        CBC Senator XXL
                        • 06.09.2010
                        • 1274
                        • Nis
                        • Toyota Carina e 2.0

Pa pratio sam, al nisam nametljiv, a vi se pozivate medjusobno...i gde je taj smile sto se vrti.
                        A i od ovih sto voze Lagunu, ne moz' ni da se isprati sve - kad god otvorim sajt, prvo me medju oci udari njihova tema sa preko 200 strana.
                        Long Live CBC!!!

Comment

• sri98
                          Admin od Trpeze
                          • 24.10.2004
                          • 7262
                          • Republic of Konjarnik
                          • Toyota Corolla E 210

sledeci put slobodno iskazi samoinicijativu

a smajli? evo ga

Comment

• banekg
                            CBC Senator XXL
                            • 06.09.2010
                            • 1274
                            • Nis
                            • Toyota Carina e 2.0

Long Live CBC!!!

Comment

• Cherokee_NS
                              CBC Senator XXL
                              • 08.02.2009
                              • 802
                              • Novi Sad

Ajde malo vratite se na temu

Vidim da je ovaj Chery postao kvalitet, cim ga kupuje beogradska komunalna policija

http://auto.blog.rs/blog/auto/domace-tr ... a-beograda
                              Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• Dora
                                Nadzornik!!!
                                • 24.10.2004
                                • 17451
                                • Novi Sad
                                • FIAT

ma ovo je otisao da kuka na vrele gume kako ga mi ovde ne volimo.
                                Rekao sam već 100 puta, koga volim tog i je... prema tome bolje da ga ne volim
                                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                                X