Chery A3 (stize i u Srbiju)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Marcus
    CBC Senator XXL
    • 19.10.2007
    • 631
    • Novi Beograd - B62

Re: Chery A3 (stize i u Srbiju)

Ovaj sraf sam i ja primetio, al mi nije ni na pamet palo ovo za 3 brzinu Dobro zapazanje...

Slazem se da ce za desetak godina predstavljati konkurenciju vecini proizvodjaca, ali da ce i ovi trenutni modeli biti dobro prihvaceni u zemljama poput nase...

p.s Nadam se samo da nece biti dosta detalja u hrom varijanti, kao ove komande za klimu... Znam da oni sve vole da ukrasuju, samo valjda nece preterati kad su kola u pitanju...

Comment

• Gruja
      CBC Senator XXL
      • 09.02.2006
      • 614
      • Bgd
      • Alfa 75 TS

To nije pepeljara vec "kaseta za odlaganje sitnica", pepeljara je iza menjaca...
      No i nebitno, vec i na slikama ova plastika i sraf podsecaju na ove nove Lade, videcemo uzivo. Trebace njima jos malo da postanu ozbiljni "igraci"...
      Transaxle u krvi...

"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana

Comment

• RANK
        CBC Senator XXL
        • 28.02.2007
        • 1635
        • Beograd
        • FIAT MAREA WEEKEND 1

U odnosu na ladu i daciju, ovo je svetlosnu godinu ispred, posebno kad se u obzir uzme cena, takodje, treba uzeti u obzir da je ovo automobil duzine 4.25m, dakle nije u kategoriji logana...
        "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• Marcus
          CBC Senator XXL
          • 19.10.2007
          • 631
          • Novi Beograd - B62

Ono sto fali u temi, jeste crash test

Zatim spy photos, mada ona slika odozdo Rdja?

I na kraju, onaj motor od 1800ccm.... 130hp/170nm Max speed 185kmh

Comment

• 206
            Admin od ispočetka :)
            • 09.12.2004
            • 9548
            • Beograd
            • 206

E moraju ovi zutaci nesto da urade na svoj nacin i negde da zamute vodu C-NCAP radili na 56 km/h, a pravi NCAP se radi na 64 km/h. Izgleda mala razlika ali daleko od toga...
            The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Marcus
              CBC Senator XXL
              • 19.10.2007
              • 631
              • Novi Beograd - B62

Jedan mali off... al ajde...

Tih 8 km je razlika upravo tolika da se ovaj auto zvekne jos jace, a putnici ko zna u kakvom bi stanju ostali...

Zasto kazem off? Radio sam igrom slucaja u RTS-u u sektoru za merenje gledanosti... Pa kad u novinama izadje da je Pink najgledaniji sa 25% stanovnistva, a RTS 22%, niko ne gleda ono sitno sto pise ispod da su merili samo do 55 godina starosti... Kad se meri do 75 kako i treba, RTS je bio gledaniji od Pinka za 3-4% ( 28% naspram 24% )

Isto to pokusavaju i kinezi da provuku kroz sitne brojke koje mogu da okrenu kupce ka njima / od njih...

Comment

• Marko001
                CBC Senator XXL
                • 09.09.2006
                • 1070
                • Belgrade

Dobro je da su Kinezi uopste naprvili taj svoj C-NCAP test i poceli da obracaju paznju na pasivnu bezbednost... s obzirom da brzo napreduju generalno verujem da ce i u tom aspektu...

Ako osvoji na evropskom ncapu npr. 3 zvezdice mislim da ce se kod nas solidno prodavati uostalom i sandero/logan imaju 3 zvezdice.

Comment

• Keketarac
                  CBC Senator XXL
                  • 01.09.2007
                  • 588
                  • Novi Sad
                  • Seat Ibiza 1.2 TSI

Prodavci i proizvodjaci deru kozu sa ledja. Daju popust 3-4.000 evra na automobil, i opet ga prodaju sa zaradom (sigurno ga ne prodaju ispod cene), a ove godine cene automobila su mnogo nize nego prosle. Koliko su onda ranije zaradjivali?
                  Nisam implicirao na kvalitet Kineza u odnosu na kvalitet Evropljana, i odnos cena-performansa. Naravno da tu Kinezi nemaju sta da traze, za sada. Mozda za te pare auto nije los. Ciljaju na odredjenu grupu kupaca, i to je to.

Btw. Sandero i Logan sa bocnim vazdusnim jastucima i pirotehnickim zatezacima sa limiterima sile imaju bodova na NCAP za 4 zvezdice

http://www.euroncap.com/tests/dacia_san ... 00340.aspx

Comment

• Armageddon ///M
                    CBC Senator XXL
                    • 26.04.2008
                    • 447
                    • SRB
                    • Ne

Sto ovo volim da vidim, 1.6 a dvostruki izduv
                    Ambitious but rubbish.
                    http://www.youtube.com/streetracerm5

Comment

• sonebg
                      CBC Početnik
                      • 06.06.2008
                      • 4
                      • Beograd-Rakovica

Mene ovo podseca na "Anycool" telefone. Lice na najskuplje verzije "Nokia, "Samsunga" itd. A kvalitet O. I ko ih na kraju kupuje? Niko. Pa za tih 9000 mogu da biram par novih modela a o polovnjacima da ne pricamo.

Comment

• JNC
                        CBC Senator XXL
                        • 19.12.2006
                        • 1332
                        • Beograd

U zabludi si ako mislis da ce ovo da ide slabo, ti telefoni se prodaju vrlo dobro, kao i sva roba odande, jednostavno ljudi najvise gledaju cenu i to je realnost.

Comment

• sonebg
                          CBC Početnik
                          • 06.06.2008
                          • 4
                          • Beograd-Rakovica

Razumem ja sta ti hoces da kazes ali sam uporedio telefone zato sto znam par ljudi koji su ih uzeli pa sad ne znaju sta ce sa njima da rade nece niko da ih kupi a dali oko150eur za kopije a poceli da se kvare.Licno bih pre uzeo "Daciu" nego tog kineza. Ako nista drugo Dacija je stara fabrika stoji Reno iza nje a oni napravili fabriku pre par godina ukrali liniju od nekoliko modela nabudzili kao dodatnu opremu koja ce se verovatno pokvariti cim auto izadje iz garancije pa ces bosti srafciger u prozor kada crkne podizac itd. Jednostavno neverujem im nista. Zadovoljan sam ja i mojom Astrom starom 11god ne bih je nikada dao za njihov auto.

Comment

• 206
                            Admin od ispočetka :)
                            • 09.12.2004
                            • 9548
                            • Beograd
                            • 206

Svi su pre 10-15 godina mislili da u zivotu ne bit kupili Daciu, ili Skodu, pa je situacija danas malo drugacija. Uhvatice i Kinezi prikljucak, polako, samo sto oni nece cekati da ih neko od starih fabrika pogura, kao sto je bio slucaj sa ove 2 pomenute - nego ce, kako su krenuli i kako se stvari u Svetu odvijaju, verovatno kupiti neku od tih "starih fabrika" i iskoristiti ih da ih nauce da prave auto na svoj nacin.

Jako je malo potrebno da ovi Kineski automobilcici budu prava konkurencija, uprkos tome sto to sad izgleda jako daleko - ne bih se kladio protiv njih.
                            The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• ToNcA
                              CBC Senator XXL
                              • 31.01.2006
                              • 868
                              • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
                              • Mazda 6 2.0d

Za razliku od anycool koji imaju gomolu gluposti koje nicemu ne sluze (ok ona dfora sa dva sima je dobra ali sad je imaju i drugi) ovo je auto sa volanom i cetiri toska koji ima istu korisnost kao i svaki drugi (prevozno sredstvo).

Naravno, za sada ne bih ni razmisljao o kupovini Kineza ali pre 10 godina tesko da je neko zeleo da kupi Koreanca a sada ne bih imao nista protiv ProCeed-a .

Po meni je ova konkurencija auto-kartelu koji sada imamo potpuno ok jer malo se cini da su se proizvodjaci automobila uljuljkali (Kia/Hyundai su zauzeli svoje mesto i sada se sve stisalo) i ovi Kinezi bi mogli da budu za par godina prilicno ozbiljan igrac narocito ako iskoriste situaciju i pokupe malo zapadne tehnologije preko propalih proizvodjaca...

Sve u svemu ocekujem da Cherry bude novi Hyundai za par godina samo nadam se da se nece pridruziti ostalima i prihvatiti cenovnu politiku vec da ce predstavljati dobru protivtezu drugima i naterati ih da malo preispitaju svoju politiku cena.

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• zoranbg
                                CBC Senator XXL
                                • 23.03.2005
                                • 4098
                                • Rooster's Hill , Beog
                                • Grande Punto 1.2

da ne filozofiram .. ali.
                                istorija je dokazala da neide sve linearno i predvidivo.
                                "ako su korejanci onda tje kinezi,pa tje kineze da zeznu indijci pa tje.."
                                naprimer u srednjem veku se zivelo mnogo gore nego u vreme starog rima.
                                gore u svakom pogledu.

mozda kinezi zarate medjusobno,mozda dodje do nekih promena koje ih upropaste ,mozda ovo mozda ono.. a mozda i uspeju.

bio je Geely (ako se tako zove) za 6000 evra pa ko ga kupovao?
                                dobro ovo je verovatno mnogo bolje,ali opet ..9000 evra ?.

mozda je interesantno da se vidi koliko je taj A1. tu treba oni da se izbore prvo.ovo je malo vetji zalogaj.
                                ali videtjemo.
                                Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

Working...
                                X