Konacno slike novog Accorda
Collapse
X
-
premali tockovi i preveliki grill
ostalo sasvim fino, mada verujem da uzivo izgleda 8x bolje
a ovo, sto i pored velikih tockova ostaje ovoliko mesta, mi budi nadu da ce biti neka varijanta sa nekim fabrickim devetnaesticama i puuuno snage na osoviniKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
Enterijer je vrhunski, jako mi se svidja, a ocigledno je slika sedana neka Comfort verzija, pocetna...
Karavan izgleda super, sad ima malo vece tockove, bolje je, ali definitivno, zelim nesto sa znakom...
Kad bi napravili nesto kao Mazda 6 MPS, joj, recimo neka ubace neki motor sa 260-280 konja u vrh ponude, mislim da bi mogli da nasviraju 2.4 fabricki..
Ako ne, ubacice 3.0 V6...Ako uopste planiraju..
Comment
-
-
Dobro je, mnogo bolje izgleda nego prethodni model. Bas me interesuje da li su promenili nesto u vesanju... Tockovi nisu mali i verovatno da ima nesto u tome sto Honda nece da stavlja predimenzionisane tockove na svoja kola...
edit
I evo vidim da jesu promenili vesanje i set up (hvala Bogu)
"the Accord should be decent to drive, too - the Honda engineers used the 3-Series as a handling benchmark and gave the Accord double wishbone front suspension with a multilink setup at the rear. Wider and with a lower centre of gravity than the outgoing model, the new Accord looks set to match the Mondeo on the road."
Takodje se hvale sa Motion Adaptive ESP, koji ne bi trebalo mnogo da se "mesa vozacu u posao"...
Comment
-
-
Ovo sam preuzeo sa Top Gear-a, ali i najboljima se desava da pogrese. Posto sam jos malo "istrazivao" video sam da su u stvari hteli da kazu da su s novim modelom hteli da dostignu 3-ku u svakom smislu, a ne samo u lezanju. To i nije cudno posto je 3-ka godinama vazi za etalon u toj klasi prema kojoj se ostali odredjuju. Meni licno vise nije, ali je ostalo to uvrezeno misljenje...
Comment
-
-
Originally posted by TRIO_driverNe svidja mi se, majku mu, kad ce dimenzionisati tockove kako treba..Kao da ima copave, do 80 km/h..
NSX je inace fabricki imao 15 naprijed 16 pozadi.
Comment
-
Comment