$44,360
Novi muscle cars
Collapse
X
-
ja u principu ne gledam sta je povoljno nego sta mi se dopada pa onda sta je dobro, tako da stavaljam challengera ispred mustanga,
ali ne bi se slozio da charger ne izgleda u skladu sa imidzom, po meni izgleda upravo u skladu, brutalno, jedino mi se ne dopada sto ima cetvoro vrata...
Comment
-
-
pa marauder je jeftiniji koliko sa te razumeo,
pazi ja ti kao alfista kazem, ako ti se nesto dopada a mozes to sebi da priustis uzmi to.... ja bi uvek radije uzeo chargera nego maraudera, nekako mi je taj marauder za penzionere...
a sto se tice razlike izmedju chargera i challengera stvar je ukusa, ja sam pre za dvoje ili troje vrata...
Comment
-
-
Marauder je jeftiniji zato sto je stariji (proizvodio se samo '03 i '04). Cene mu se krecu tu od $13,000 do $20,000 zavisno od miljaze, a za te pare bi mogao kupiti V6 Chargera ili mozda cak i V8 Chargera sa vise milja (i godinu-dve mladjeg od Maraudera).
Ali cu definitivno staviti gril od Mercury Grand Marquis. Takodje mi se mnogo vise svidjaju prednja svetla na Grand Marquis, mnogo su cistija.
Comment
-
-
Uff, ne mogu da se slozim sa vama u vezi novog Chargera.Cinjenica je da je agresivan i brutalan, ali za limuzinu radjenu na mercedesovoj platformi. Jednostavno, uticaj Mercedesove C klase je nekako suvise ocigledan. Originalni, stari Charger mi je jedan od najomiljenijih automobila i mislim da je novi trebao da lici na njega. Po meni pravi muscle car treba da bude 2+2 Coupe, sa okruglim farovima i dugackim nosom, zato mi se i novi Challenger toliko svidja. Prosto odise na rane sedamdesete...
No dobro, ukusi se razlikuju, a svako ima pravo na svoje misljenje, tako da je cool.Mopar je ipak Mopar.
Sto se tice novih muscle cars-a, mislim da je Ford uradio najbolji posao sa novim mustangom. Po meni, novi 'stang je upravo ono sto jedan muscle car treba da bude. 4.6L V8; 0-100kmh za 5,1 sec; i 13,5 sec na 400 metara, i sve to za 26.000$.
Kad bi se kojim neverovatnim cudom desilo da krene uvoz u Srbiju, mislim da bih prodao stan, kupio GT verziju i onda ziveo u njemu.Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
Comment
-
-
Originally posted by HorsepowerDa se auto kojim slucajem zove recimo Monaco (koji je bio cuveni Dodge 4 door sedan iz 1960ih i 1970ih) umesto Charger, da li bi ti se onda svidjao?
Ma bio bi on cool, samo da nije tog Mercedesovog uticaja...
P.S. Jesu li Blues brothers vozili policijsku verziju '74 Dodge Monaco?Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
Comment
-
-
[quote=HEMI 426]Originally posted by "Pro_Touring_Mopar":3obmhh5eJednostavno, uticaj Mercedesove C klase je nekako suvise ocigledan.
ajd objasni molim te![/quote:3obmhh5e]
Pa svi znamo da je LX platforma prakticno pozajmljena od Mercedesa. Prednje suspenzije su pozajmljene od starije generacije S-klase, zadnje 5-link vesanje je uzeto od prethodne E-klase, kao i 5-stepeni automatski menjac, zadnji diferencijal i EPS. Posle svega ovoga, gledajuci 300C, kao i Charger, koji je jako slican njemu, ne mogu a da ne pomislim da je Mercedes umesao svoje prste i u dizajn ovih automobila. Prednji kraj sa onim velikim grill-om mi je nekako suvise Mercedesovski.
Kad je nova C klasa u pitanju... ne znam, ali onaj veliki grill i namrsteni kockasti farovi (koji su inace Mercedesov trademark), suvise podsecaju na ono sto imamo na novom Chargeru... Mozda malo preterujem, ali definitivno smatram da saradnja sa Merdzom, Chrysler-u nikako nije trebala...Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
Comment
-
Comment