nije Gile druze....nije!
ajde budi dobar pa pogledaj ovu temu od prve stranice pa ces da vidis brdo automobila iz ns za koje nisi znao i izmedju ostalog auto koji je stojao kod riblje pijace ( nije chevy )
Hemi ne ponavljaj fotke Navatao sam ovde u BGu jednog finog Pontiaca Sunbirda, nije nešto inspirativan auto ali je baš u dobrom stanju. Fotke malo kasnije, odoh da ga slikam ako je tu
nema sta da ponavljam fotke, svaki dan kad izadjem na ulicu vidim nesto US vredno slikanja.... ima jos par automobila baziranih oko mog kvatrta koji treba da dodju na red za slikanje ali jos nisam stigao...
evo danasnjeg ulova, F150
u zadnje vreme vidjam toliko pick upova kao da zivim u texasu!
Inace, ja sam bio sebi trazio jednog takvog kao zimsko vozilo, hteo sam 302 (5.0L) ili 351 (5.7L), ali imaju manu - rdjaju mnogo. Motori su neunistivi (isti kao i Fordovi pickupi iz tog perioda), ali rdjaju mnogo.
Bronco je ukinut posle 1996 kada je predstavljen Expedition koji se preko noci proslavio.
Ih, uzeo seficin auto, pa se slikao... ..nego jel` ti dala da vozis?
Ja videh crni i crveni C6 kupe, crveni C5, ovog iz oglasa sam mozda video, nisam siguran...Verovatno da ih ima jos...mislim da sam video jos neki kabrio
bivsi auto, bivse sefice....naravno da sam ga vozio ( doduse, nakon teskog moljenja )
za crveni i crni C6 znam, ja sam video jos i zuti C6 coupe, i to Z06 verziju, interesujeu me koliko tacno ima C5 jer ih je par komada uslo u srbiju. Znam i za C5 Z06 zute boje sa pg tablicama i crvenu C5 Targa isto iz crne gore, ali da to ne racunam. Odprilike, oko 5 C5 Corvetti ima u srbiji na nasim tablama a znam za bg i ns automobile, ako neko primeti jos koju, neka me obavesti....
lep automobil a moze i relativno jeftino da se kupi...
Comment