Pitanja i zanimljivosti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Horsepower
    CBC Senator XXL
    • 29.12.2005
    • 2000

Eleanor kupuju uglavnom bogatasi kojima nije problem dati $125,000 da bi imali klasicni automobil koji se vozi samo vikendom.

Jednom cu uslikati 1970 Chevrolet Chevelle SS koji moj komsija ima. Crveni sa crnim trkackim trakama, potpuno restoriran. Ali vozi ga samo leti, a posto je do nedavno bilo snega ovde nije ga vozio neko vreme.

Ovakav:

Comment

• luci
      CBC Senator XXL
      • 13.03.2006
      • 1103
      • odzaci

125 000 je koja verzija jer unique performance ima tri verzije, jedna imo valjda oko 300ks druga 500 i treca valjda preko 700 ks, i to te kosta pitaj boga koliko samo ako imas vec GT 500 kao osnovu, barem sam ja tako ukapirao..

taj komsijin chevelle koji je motor.. lepo izgelda auto

Comment

• Horsepower
        CBC Senator XXL
        • 29.12.2005
        • 2000

Predpostavljam da je 396 cid (350 hp, 415 lb ft torque), ali nisam siguran. Tip voli Chevrolete jer vidim da osim Chevelle ima i novog Silverada i Trailblazera.

U mojoj ulici zivi takodje jedan tip koji je odlicno sredio 1987-1993 Ford Mustang GT. Kad prodje kroz ulicu nemoguce je ne cuti ga. Nisam ni njega vidjao vec neko vreme to je razumljivo zbog vremena.

Comment

• luci
          CBC Senator XXL
          • 13.03.2006
          • 1103
          • odzaci

pa ni ja ne bi vozio spredjen auto ako bi imao mogucnost da vozim neki drugi, a kod vas se cesto baca so a to je smrt za auto

Comment

• starac vujadin
            CBC Senator XXL
            • 27.08.2005
            • 2617
            • Stari grad

Meni se "Elenor" ne svidja zbog prednjeg dela... neukusna mesavina starog i modernog...

Medjutim, uspeo je da dodatno prosiri interesovanje za takva kola... Evo jednog primerka cak iz Turske koji se prodaje posle dvogodisnjeg "renoviranja"... Ko ima 65000 evra moze da svrati do Ankare da pazari.

Comment

• HEMI 426
              CBC Senator XXL
              • 23.12.2005
              • 1833
              • Novi Sad -United States of Liman

Turci su poznati kao veliki ljubitelji amerikanaca, dugo godina su to bili i najbrojniji automobili kod njih. Posebno su voleli limuzine i Mustange. Negde sam nasao sajt njihovog udruzenja ljubitelja oldtimera, imaju neverovatne automobile. Inace, malo ljudi zna da je dosta Mustanga ( koliko dosta, ne znam tacno ) is srbije zavrsilo u turskoj na ne bas legalan nacin. Naime, kompanija Putnik je svojevremeno kupila dosta mustanga ( 67 i 68 godiste svi sa 6tacima ) za rent a car sluzbe sirom sfrj. Turci su znali da dodju, iznajme auto na par dana, prebace neke njihove tablice i odu kuci.....

Comment

• starac vujadin
                CBC Senator XXL
                • 27.08.2005
                • 2617
                • Stari grad

Mali off...

Imao sam u prilici da vidim izuzetan katalog klasika u Rusiji. To je u stvari oglasnik svih ruskih dilera klasika i oldtajmera, izlazi mislim kvartalno ili jednom u 6 meseci. Fantasticna stampa, reklame za luksuznu robu, propratni tekstovi. A od kola sve ima sto mozete da zamislite iz bilo koje epohe i iz bilo koje zemlje...

Iznenadjen sam bio ne zbog toga sto tamo nema ko to da kupi...naprotiv - tamo ima enorman broj bogatasa i postoji trziste, vec kako su brzo izgradili celokupnu kulturu posedovanja, restauracije i organizovali trziste oldtajmera, a do pre 20 godina nisu imali nikakve mogucnosti da tako nesto.

Comment

• luci
                  CBC Senator XXL
                  • 13.03.2006
                  • 1103
                  • odzaci

rusija je teski paradoks kao zemlja je siromasna i tamo obicni ljudi zive ocajno, ali je puna bezobrazno bogatih kriminalaca ili skoro kriminalaca koji verovatno mogu sebi sve da priuste, tako da su tamo veliki kontrasti, od profesora koji voze raspale lade do poslovnih ljudi koji imaju ogromne garaze klasika

Comment

• Meda
                    CBC Senator XXL
                    • 01.09.2006
                    • 415
                    • Vračar

Evo mali update, nisam slikao mojim mobom, ali mislim da je slika OK kvaliteta

What is the sound of shit happening?

Comment

• HEMI 426
                      CBC Senator XXL
                      • 23.12.2005
                      • 1833

ns mustangs - GT V8

ovako treba da izgledaju felne na Cheerokeju

Comment

• Meda
                        CBC Senator XXL
                        • 01.09.2006
                        • 415
                        • Vračar

Bio sam u Aleksinac nekoliko dana, evo par fotki . . .

Comment

• HEMI 426
                          CBC Senator XXL
                          • 23.12.2005
                          • 1833

woow!
                          e za ovo nisam znao!
                          daj jos neki info ( stanje, vlasnikl, cena.... )
                          Hvala!

Comment

• Meda
                            CBC Senator XXL
                            • 01.09.2006
                            • 415
                            • Vračar

Znam ono sto mi je drug rekao i ono sto sam mogao da vidim.

- Auto nije na prodaju, barem nigde nepise
                            - Stanje auta je solidno, mozda ova koza na krovu nije tip-top ali mislim da je ok. Dosta je prvljav, ali kad bi se oprao bio bi ok
                            - Vlasnika neznam, zna da auto dugo stoji na tom mestu recimo neke 2-3 godine. Dal nema para da ga registruje ili ne radi . . .

Comment

• HEMI 426
                              CBC Senator XXL
                              • 23.12.2005
                              • 1833

jos jedan Buick Sklyark ( rane 80te )

Comment

• Horsepower
                                CBC Senator XXL
                                • 29.12.2005
                                • 2000

1969 Dodge Charger "General Lee" koji je licno pripadao John Schneideru (Bo Duke) prodan za skoro $10 miliona na eBay.

Comment

Working...
                                X