Da auto je jos u Nisu. Otprilike i znam gde je vlasnik, auto je u voznom stanju i verovatno ima neki fordov motor trenutno ne verujem da je ostao original,ako kojim slucajem naidjem na njega jos koji put probacu da se raspitam malo vise o njemu
Super, drago mi jedan klasican amerikanac i dalje "trci" a ako vidis vlasnika obavezno ga ispitaj sta, kako, koliko i slicno...
Nego, da li je to jedini takav auto za koji znas ili si vidjao jos neke amere. Ja sam cuo da u nisu treba da bude Pontiac Le Mans 1970 i AMC Javelin 1971 kao i jedan Mustang 1966, da li znas nesto o njima?
Imam novosti,ali nazalost ne za Pontiaca i AMC-a nego za oldsa.Auto je ofarban u plavu boju nisam stigo da slikam.Popricao sam sa vlasnikom cica od 65++ godina,auto je 74. po njegovoj prici i rec je o Skylark-u ima fordov V6 iz Granade od 2300ccm i nije na prodaju,a kako on kaze nudili su mu 5000evra,a i da ga prodaje ne vredi te pare.Sofersajbna nije njegova nego je neka umetnuta i udihtovana nekim gitom i jako ruzno izgleda.Nazad ima i originalna svetla i u finkciji su bili su neki od skode kad ga je on kupio,a one je hteo da ga ulepsa pa mu je stavio ove od autobusa i nije nesto preterano dobro ofarban. Ne zna gde je motor sa ovim je bio kad ga je kupio verovatno ga je prosli vlasnik promenio.
Sve u svemu zanimljivo,ali i ne bas mnogo.Slikacu ga neki dan pa da vidite kako mu stoji nova boja.
drago mi je sto je taj buick preziveo ali mi je zao sto su ga uskrnavili...inace, vlasnik verotavtno ne zna ali to je ipak bio 400 GS!!!! Kada je bio nov, imao je V8 Wildcat od 400 cid i snagu 325 ili 340 KS! to sto je auto bio preterano snazan i skup za voznju, mora da je nateralo originalnog vlasnika da ga iskasapi.....
Super, bas ti hvala! Enterijer deluje pristojno ( ako me oci ne varaju ), auto je sveze farban, na proslim slikama je bio crven a zao mi je sto su ga uskrnavili sa zmigavcima i stopaljkama od busa, prednji desni tocak je original GS 400 a zadnji izgleda nije, ovu sliku sa "kederom" ne bi komentarisao.... jel ima rdje?
evo nesto za Horsepowera, nabasao sam na njega kad sam izlazio iz kafica, jutros...
Nije mi bio digitalac tu kad sam slikao,inace bi se videlo da ono nisu kederi Enterijer i nije toliko dobar ima dosta lose uradjenih izmena, sedista do duse jesu dobra.
A sto se stopova tice to i nije neki problem video sam kako je uradjeno i moze lako da se vrati u prvobitno stanje. Ne bi trebao da je truo jer je skoro radjena limarija, pre manje od mesec dana.
I u pravu si ipak je GS verzija pise na tabli. E sad problem je samo motor, a ako sam lepo razumeo cicu on je negde u BG
Comment