Ovo je oprema u presretacu, i ovo nisi video u MB 190:
Video si ovo, odnosno Fama Prolaser montiran u auto:
I dosta vise sa naklapanjima, ovde ste svojevremeno mogli procitati komentare coveka koji je ugradjivao sisteme u presretace, i lepo je rekao o kojim se vozilima radi: BMW 530i(x), 607 3.0, Passat 3.2 i Superb 3.2 - za Audije i MB nisam tako siguran, ali sam 101% siguran da se ne radi ni o kakvom MB 190.
The difference between men and boys is the price of their toys
Kako mi je preneseno tako sam i zapamtio, ali nije i da ti nisi u pravu - 2.9 litre (2946 cc) "3.0" ES9 V6, 211 PS (155 kW; 208 hp) and 218 lb·ft (296 N·m)
PUG je taj 2.9 ili 3.0 kako god, sa 211ps, a oktavija nema nego su A6 u pitanju, pored S80 2 komada, pasata 3 komada, 2 BMWa 530ix i ta 2 PUGa 607 (u bez enterijeru )
I one slike sto je 206ica postavio su tacne, nije presretac sve sto jurca po putu i zaustavlja, a corse, MB190 nema sanse pa oni su pravljeni da jure ljude koji voze 200+, zamisli sa 190kom da jure nekog ili korsom, moze ona da bude i OPC suvise je to malo i lagano vozilo za jurcanje tim brzinama.
Nema 407, lista je ta sa opremom koju je 206ica stavio, ostali nisu ono sto se zove presretac, moze da vas jure i kojesta da rade, ali nemjau kamere sa cuvanjem snimaka.
Ima ovde u temu bikvalno sve receno i koji je uredjaj i kako radi i kako meri i .... sve sto treba, koja su vozila bar jedno 3-4 puta, i kolike su kazne i koga sve jure tj. koliko moze da se vozi da te ne diraju i da se ne ponavljam, samo malo pretrage.
drugar mi je potvrdio danas da ga je startovao presretac od batocine prema nisu,crni bmw petica valjevo table.tek kad je presao preko 140kmh su ga zaustavili a pre toga su ga izazivali.inace su mu pokazali i snimak na kameri.imaju blinkere na zadnjem braniku!
Zar ne bi mogao moderator da prečisti malo ovu temu i da u prvom postu napiše sve relevantne informacije i u suštini, tema može da stoji i zaključana, pa kad ima novih informacija da se dodaju...
Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.
Comment