Naravno, ubace mu podatke u JIS da ima zabranu voznje u Srbiji u trajanju od 3 meseca, na granici provere i prc, sipak ce da ga puste da udje u zemlju za volanom. Ako proba, sankcije su kao za nase vozace koji voze pod zabranom.
The difference between men and boys is the price of their toys
Sta je tu cudno sto voze 200 auto putem?Neka postave radar na zrenjaninskom putu izmedju Padinjaka i Besnog Foka i garantovano ce da navataju nekoga sto ide preko 200 a ogranicenje je 80km/h.Ja dok sam bio mlad i lud obavezno sam tu peglao 210-230 km/h! Zato na 15km puta ima 20 spomenika.Ja sam imao srece da nisam napravio nesto pri toj brzini.Sada kada sam malo sazreo,prvi sam za to da se za prekoracenje brzine i pijanstvo ide pravo u zatvor.Trebaju nama jos vece kazne i nepodmitljiva policija i da vidis rezultate!
Sticajem okolnosti svaki dan sam na putu (komercijala), tako da sam prosle nedelje kod skretanja za KG vido A6 sa bosanksim tablama kako je zaustavio jednog lika. Da li neko zna smeju li panduri i sa stranim tablama da zaustavljaju?
a sta je vozio taj drugi lik i cije su bile tablice?
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment