Presretaci i u Srbiji

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

Re: Presretaci i u Srbiji

na 120 te ne zaustavljaju.
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• mugos
      CBC Senator XXL
      • 18.09.2007
      • 555
      • BG/sada Novi Beograd

Originally posted by nickname
      A 120 je šta? Bezbedna brzina da te tako zaustavljaju?
      Kao što je neko u postu predhodno napisao da tolerišu do 150, šta ćeš na auto putu sa 200 na sat. Idi brate pa vozi formulu.
      Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.

Comment

• BRABUS
        CBC Senator XXL
        • 15.10.2004
        • 2399
        • London

Originally posted by vujke
        Pre 1h scena sa autoputa kod Malog Pozarevca: u traci iz pravca Nisha naspram iskljucenja za Mladenovac iz pravca Beograda policija sa autom u zaustavnoj traci zaustavili Tamic sa gancima i trkeljisu ih. Nailazi sleper stranac i na nekih 150m policajac iskace u srednju traku i mase nervozno da ga zaustavi Vozac je stao nekih 100m nize uz vidne napore da se zaustavi pod teretom, sta je dalje bilo nisam video ali ovo ocigledno postaje sve cesca praksa.
        Kod Mladenovca zaustavljaju kamione koji se ne iskljuce na tu petlju, jer nije dozvoljen prolaz kroz Beograd, vec moraju obilaznicom, par puta sam video prosle nedelje kako su zaustavljali

BTW. Ima policije parkirane pod uglom od 90 stepeni u odnosu na auto put kod motela Stari Hrast i kod Jagodine, ali iskreno neznam sta rade, da li mere brzinu ili su na stand-by za nesto drugo

Comment

• Player
          CBC Senator XXL
          • 13.04.2006
          • 458
          • Novi Sad
          • Alfa Romeo GTV V6 TB

Originally posted by mugos
          Originally posted by nickname
          A 120 je šta? Bezbedna brzina da te tako zaustavljaju?
          Kao što je neko u postu predhodno napisao da tolerišu do 150, šta ćeš na auto putu sa 200 na sat. Idi brate pa vozi formulu.
          Napisao sam kad bih ishao 200, a ne da sam ishao 200... ali ok tolerishu 150, recimo kad bih ishao 153 kako bi me zaustavio? Jel ok tako?
          Ili je i to za formulu
          Nije poenta u brzini nego odakle im ideja da na taj nachin zaustavljaju na autoputu.

Ako neko vozi brzo obichno je u levoj traci, kad pandur mashe lizalicom da ga zaustavi taj lik mora da seche desnu traku i naglo da kochi da bi stao. Meni to ne zvuchi bezbedno uopshte....

Brzinu sam dao bzvz kao primer samo... 200 i nije strashno u dobrom autu. Strashnija mi je baba u Jugu kad ide 100-120 nego neki A8 na 200
          Objects in the mirror appear
          TO BE LOSING !!!

Comment

• BOOST
            Founder - Admin od Začetka
            • 29.09.2004
            • 8726
            • Gislaved//Sweden
            • SAAB 9000 AERO R; SA

O cemu vi diskutujete!

Presretaci su uvedeni da bi se ispunile propisane zakonske klausule o nacinu kontrole brzine na auto putevima.

NEMA ZAUSTAVLJANJA bez propisanog.

Jes da nema ograde od divljaci pored auto puta ali je ipak klasificiran kao takav.
            To sto policija ima tim kursadzija nije nas problem vec unutrasnj problem policije i nek se oni trude da resavaju te slucajeve.
            Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
            move your mind

Comment

• StudentBGD
              CBC Senator XXL
              • 18.12.2007
              • 1027
              • Beograd

Originally posted by BRABUS
              BTW. Ima policije parkirane pod uglom od 90 stepeni u odnosu na auto put kod motela Stari Hrast i kod Jagodine, ali iskreno neznam sta rade, da li mere brzinu ili su na stand-by za nesto drugo
              Zapisuju registracije teretnih vozila i na taj nacin nesto kontrolisu. Redovno prletim pored njih i nikada nista..
              Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• mugos
                CBC Senator XXL
                • 18.09.2007
                • 555
                • BG/sada Novi Beograd

Aman, po propisu je da pratiš presretač do prvog parkinga, gde lepo dobišeš poklončić
                Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.

Comment

• Chubbs
                  Everybody lies
                  • 29.01.2006
                  • 5807
                  • Novi Sad
                  • Audi A6 1.8T

'ajd da napisem i ja koju.

redovne kontrole sa staticnim radarom na auto putu ne postoje, odnosno, internom odlukom su suspendovane do daljnjega. deljeni su i flajeri sa tim informacijama prilikom ulaska u nasu zemlju, jer su nas stranci poceli obilaziti zbog precestih izlazaka policije na auto put i ciljanja stranaca. sve jasno zasto.

osim redovnih presretaca, koji krstare sveki dan, postoje i vandredne kontrole sa staticnim radarom. redovni saobracajci ne znaju kada ce se pojaviti neki cvarkonja sa radarom pod miskom, uzeti jednog ili dvojicu sa sobom i na auto put da malo kontrolisu. ovo se radi jednom ili dva puta nedeljno. cak te radare ni nemaju u stanici, pa ni ne mogu samovoljno da izadju da "rade".

o savetu ne zaustavljati se... svaki dan na klisi(lokalni novosadski zatvor) zaglavi bar po jedan stranac sa 200+ km na 10-15 dana.
                  Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.

Comment

• prolupator
                    CBC Senator XXL
                    • 02.09.2005
                    • 3968
                    • Zemun

Ima radara i na auto-putu, i ja sam kod PO petlje video pre par meseci jednog, a i na putu za NS sam video jednog.
                    To je bilo nakon pogibije 15ak ljudi zbog sulude brzine u dva dana u par odvojenih slučajeva. Nijedan od tih slučajeva nije bio na autoputu.
                    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• BOOST
                      Founder - Admin od Začetka
                      • 29.09.2004
                      • 8726
                      • Gislaved//Sweden
                      • SAAB 9000 AERO R; SA

Originally posted by Chubbs
                      o savetu ne zaustavljati se... svaki dan na klisi(lokalni novosadski zatvor) zaglavi bar po jedan stranac sa 200+ km na 10-15 dana.
                      200+ je nesto drugo, ako je zakon tako propisao kaznu spreman da je prihvatim, ali ce ti ako su pravi ici zamnom do najblize policijske stanice a ne ja za njima.
                      Nepada mi napamet opet da podvucem NOCU, jer necitas dovoljno dobro sta sam napisao, da stajem ikome na auto putu.
                      Zemlja je klasificirana kao nesigurna i nepoverljiva po pitanju nocnih zaustavljanja na auto putevima, nisam ja to uradio a ti koji me savetuju da se tako ponasam ima da ukoliko dodje do peripatija vrse svoj diplomatski posao.
                      Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                      move your mind

Comment

• Chubbs
                        Everybody lies
                        • 29.01.2006
                        • 5807
                        • Novi Sad
                        • Audi A6 1.8T

citam ja pazljivo, u to ne treba da sumnjas, samo ne zelim da neko izvuce pogresan zakljucak pa da ne staje uopste jer se lako previdi to "nocu"

a to za diplomatiju, pa tako je zec bezao iz bosne jer su tamo strojili magarce. dok on objasni da nije magarac, odose...

Comment

• StudentBGD
                          CBC Senator XXL
                          • 18.12.2007
                          • 1027
                          • Beograd

Upravo bilo na vestima sa propratnom reportazom:

Poceli su na autoputu da mere i sa staticnim radarima pored kojih je i kamera koja snima prekrsaj. Koliko sam video na tv snimaju sa parkinga i rekose da je radar na nekih 10ak km od naplatne rampe. Oni ne zaustavljaju vec salju dojavu kolegama iza naplatne rampe koji vas zaustavljaju i pisu kaznu. Kontrola ce da bude redovna na Koridoru 10 .

Izgleda su resili da nas "uokvire"
                          Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• gorans
                            CBC Senator XXL
                            • 09.03.2010
                            • 1525
                            • Beograd

Danas oko 14h vracao sam se iz nisa i na naplatnoj rampi stoje saobracajci sa motorolom i zaustavljaju pojedina vozila iz pravca BG,odma cim prodju naplatnu.Uzmem karticu i krenem ka BG i vidim o cemu se radi,kilometar pre naplatne rampe iz pravca BG-NI u zaustavnoj traci okrenut u kontra smeru stoji zeleni Pezo 206 sa civilnim tablicama i u njemu radar pa kad vas upecaju javljaju kolegama na naplatnoj.Blicao sam narednih 10km.Znaci obratite paznju na prilazu naplatnim rampama da postujete ogranicenje.

Comment

• Shazalakazoo
                              CBC Senator XXL
                              • 15.10.2007
                              • 545
                              • Beograd

To sa laserskim radarima?

Comment

• GSi
                                CBC Senator XXL
                                • 15.04.2007