Adekvatna slika sa blic sajta na današnje poskupljenje benzina
Kako je saopšteno iz Ministarstava energetike, motorni benzini poskupeli su u proseku za 2,87 dinara po litru, a dizel goriva za 3,40 dinara po litru.
Benzin BMB 92 košta 108,48 dinara, evro premijum BMB 95 119,01 dinara, a motorni benzini MB 95 i BMB 95 110,27 dinara.
Nova cena dizel goriva D-1 je 100,42 dinara, D-2 98,57 dinara, EKO 350 dizela 102,15 dinara, EKO 50 dizela 106,38 dinara, evro dizel košta 108,96, a ulje za loženje 78,06 dinara.
Eee da smo mi slozni ko braca Grci .... pa odavno bi na ulice izasli i resili stvar ne samo po pitanju poskupljenja goriva. Al aj sad sta bi bilo kad bi bilo , ovako udri po dzepu i to je to, srecno nam novo poskupljenje
Je li neko probao Euro dizel na pumpi "Vuk petrol" na NBgd, kod Piramide? Cena je 101.90, a navodno je euro 5 i kupuju od Mol-a.
I na MBG pumpi u Pere segedinca (NBgd blizu ovog Vuk petrola) je Evro dizel oko 101 dinar. Vuk petrol spustio, ovi prate, e sad kakvog je kvaliteta.
Danas sam sipao u Bolecu euro dizel po 95.9 na elpovoj pumpi i auto se isto ponasa kao i sa bilo kojim drugim.Koliko sam video tamo je sve jeftinije za 3-10din po litru
Ja sam sipao u Visokog Stevana(iz Cara Dusana BGD) pre nekih mesec dana, cena je bila 10 dinara ispod zvanicne, nikakvih problema nisam imao, cak sta vise auto je odlicno radio i isao.
Na ove dve pumpe trenutno je samo cena Euro dizela niza (101,9 din) sto ima logike jer se Eeuro dizel marzira sa 13 din po lit a ostale vrste goriva 5 din po lit. Nisam sipao jos uvek, ali i jedni i drugi tvrde da je Euro 5 standarda.
Pazi ovo...kupuju napolju evrodizel po 60 dinara i valjaju ga ovde kao D2 jer im se to vise isplati nego da ga nabavljaju od NIS.
BEOGRAD - Prevare s gorivom ponovo su aktuelne! Za razliku od devedesetih, danas je velika verovatnoća da prilikom kupovine dizela u vašem rezervoaru završi evrodizel.
Slaviša Petković, rukovodilac grupe za tehnički nadzor pri Ministarstvu trgovine, izjavio je za Kurir da je kontrola benzinskih pumpi na teritoriji cele Srbije trajala od septembra do kraja decembra i da je od 120.000 tona uvezenog evrodizela poremećaj uočen na oko 12.000 tona.
- Trgovci su kupovali evrodizel iz uvoza, koji je u tom trenutku koštao oko 60 dinara, i prodavali ga kao dizel, čija je cena u našim rafinerijama 80 dinara - kaže Petković.
Reč je o klasičnoj obmani potrošača zbog koje može doći do nepovratnog oštećenja automobila osetljivih na sumpor. Kontrola je pokazala da su prevare s derivatima goriva izvodili svi - od uvoznika do maloprodavaca.
- Neki su čak mešali ove dve vrste goriva i prodavali ga kao dizel - objašnjava Petković, i ističe da je ubedljivo najveći broj zloupotreba zabeležen u Vojvodini, a zatim u Nišu i Leskovcu, gde je u jednoj kontroli pronađeno pola miliona litara mešanog goriva.
Takođe je utvrđeno da jedna pumpa u centru Beograda ima samo jedan rezervoar, a dva točiona mesta s kojih su vozači verovali da toče dizel i evrodizel. Međutim, za koju god biste se vrstu goriva odlučili, sipali biste isto.
Ipak, sumnja se da je broj "poremećaja mnogo veći" pošto je od 1.500 benzinskih pumpi prekontrolisano svega 300. Takođe, Ministarstvo trgovine nije kontrolisalo velike kompanije. Trenutno se pred sudom vode postupci protiv trgovaca koji su obavljali predeklarisanje zbog čega ministarstvo još ne može da saopšti imena pumpi koje su obmanjivale potrošače.
- Pojedine smo zatvarali na osam dana, a kazna za privredni prestup iznosi od 300.000 do tri miliona dinara. Predložili smo sudu i da se vlasnicima oduzme nezakonito stečena dobit, za koju se procenjuje da iznosi oko 30 miliona dinara - kaže Petković.
Krivi kupci što ne paze!
Potpredsednik Lige za zaštitu potrošača pravnik Vojin Biljić izjavio je za Kurir da građani kojima je auto oštećen usled sipanja predeklarisanog goriva imaju pravo da pokrenu tužbu o naknadi štete, ali da je to u praksi gotovo nemoguće dokazati. On naglašava da je u nekoliko slučajeva koje je on vodio sud presudio u korist "pumpadžija", uz obrazloženje da su građani krivi jer su greškom sipali neodgovarajuću vrstu goriva.
Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Poshto svi prichamo,a niko nishta ne radi, evo ljudi koji su pokrenuli neshto.Prvenstveno je u pitanju skupa registracija, ali mislim da ce se proshiriti spisak razloga.
Za bilo sta te kategorije da bi se nesto uradilo potrebno je 100.000 potpisa da bi se podneo zahtev gradjanske inicijative na osnovu koje vlada mora da donese ili uoblici postojeci zakon. Tek s'tim moze nesto pametno da se uradi, a nema sanse da se ista postigne protestnom setnjom i slicno... Mada nikad se ne zna.
Ne radi se o tome da sam/smo (bar ja lično) protiv neke vrste protesta ...
Opet (ja lično) smatram da registracije nisu previsoke.
Nadalje (ja lično) već i protestvujem protiv cene goriva tako što sam vožnju ufiiljio na minimum, tek koliko mora, a o svakom paljenju auta dobro razmislim ...
Eto, po vestima piše da su na pumpama i dalje stare (iako previsoke) cene goriva, prestao sam i da ih pratim, sipam kad moram i koliko mogu.
Radi se o tome da je Srbija jedna od najdepresivnijih zemlja, tj, njeni stanovnici su skoro najdepresivniji ljudi u okruženju.
Ne bih da kvarim inicijativu kojoj bih se rado pridružio ali će mi, kao i mnogima, biti preči posao, porodica, šetnja s detetom, nekakva kupovina i sl. A to je zato što svako samo svoje gleda. Žalosno, ali tako je.
Upravo iz razloga sveopšte depresije, malodušnosti i beznađa gledam da sagradim svoj mali svet i ogradim ga bodljikavom žicom pod naponom kako bih uspeo da odbranim svoj integritet od svekolikog ništavila u kom 99% pojedinaca pliva ...
Došao sam u stadijum da ne želim još jedno razočarenje u sistem/državu/društvo pa sam prestao i da se nadam kolektivnoj svesti i naznakama pozivivnosti.
Siguran sam da se tako oseća i ona minorna manjina koja još ume da misli ...
Comment