vratio se sa krfa, i tamo pandure jedva da sam i video, i to su se više turistički ponašali
tamo je totalna opuštencija
Međunarodna vozačka dozvola
Collapse
X
-
Hm, izgleda da sam imao srece: ni u ulazu u Bugarsku, ni unutar nje, ni na izlazu mi niko nije trazio medjun.dozvolu. Ali traze ovlascenje vozac nije i vlasnik vozila.
A i da su trazili ne bi je dobili , posto je NEMAM
Originally posted by Valent VudrigaKako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
Putujem za par nedelja u Hrvatsku, moze li mi neko reci da li mi treba medjunarodna? Bolje tih 2000din da sunem u rezervoar
I jos da pitam, da li zeleni karton od prethodnog vlasnika vazi i za mene, ime je naravno isto kao u saobracajnoj?
Comment
-
-
Vidi to shto tebi nisu trazhili medjunarodnu ne znachi da ne treba.Mozhe nekom panduru da se digne i da mu trazhi medjunarodnu i shta onda?Dakle idesh u drugu drzhavuznachi treba ti sve shto ti treba i za madjarsku.
Auto se vodi na drugog, dakle trebi ti i medjunarodno ovlashcenje.Ne vidim chemu polemika.
Comment
-
-
nije.imam kod sebe overen ugovor o kupoprodaji i zeleni karton.
Da li je to dovoljno, uz pasos i obicnu vozacku?
posto nisi vlasnik, moras da od vlasnika dobijes posebno medjunarodno vazece obvlascenje.
ugovor o kupoprodaji ne vazi van Srbije, a ne vazi niti u Srbiji kao osnova za voznju tudjeg vozila.
vozacka je dovoljna.
prenesi auto na svoje ime, i postani vlasnik cime otklanjas sebi moguce probleme i dodatne troskove.
to je najefikasnije, a ionako moras to da uradis pre ili kasnije.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-

Comment