o Stilu...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

o Stilu...

sta sam ja to pljuvao i koga sam pljuvao, samo sam reko istinu, pocinjete da licite na alfiste ali dobro, niste daleko tj istu robu vozite pa me i ne cudi...
    @neshaoct:
    nije tacno. kao prvo sedista su nikakva tj ne drze telo uopste. ajde kad vec pricamo o sedenju da ne pricam o tome koliko auto ljulja i kolko je nestabilan. dakle, volan izvucen do kraja i spusten do kraja i...?
    zdravlje od boga nacicemo se negde da sednes u moj auto da vidis polozaj tela i kako sediste treba da drzi i sta znaci stelovanje volana po visini i dubini. o onom poklopcu za air bag necu ni da govorim kao ni o materijalu od koga je napravljen volan i sve unutra. jedno cu vam samo reci, kakve sam video na placu tamo gde je nas stilo kupljen, tako ni opel ne moze da se razvali...

Poruku izmenio: neshaoct
    deutsche gemacht-gut gemacht...
  • stefanves
    CBC Senator XXL
    • 10.12.2006
    • 1351
    • BG

Zverka da mi ne dirate! Dobar je on, to sto malo pljuje je u opisu njegovog radnog mesta. Bez njega bi bilo vrlo dosadno. Uostalom, ako se brise pljuvanje...nece biti vise cari
    Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
    Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

mali, oladi... nisam imao nameru da bilo koga uvredim a to sto neko shvata licno to sto kazem da je auto k*rac to je njegov problem. jedino mi je zao neshe sto sirom mora da balansira ovde ali ko sto sam mu i na PP napisao , zbog mene ich ne mora da se trudi

dajem sebi za pravo da popljujem stila jerbo posedujem isti i totalno me je razocarao.

Comment

• Bane
        CBC Senator XXL
        • 30.05.2006
        • 344
        • Konjarnik Bg

Originally posted by zverko
        dajem sebi za pravo da popljujem stila jerbo posedujem isti i totalno me je razocarao.
        to je od brace nemoj da prisvajas sve

A ono za alfiste kad se vratim sa odmora

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

kod nas nema moje tvoje, sve je bre to nase... kez nego jak ti odmor kad dezuras uz cannon

Comment

• Karter
            CBC Veteran
            • 06.05.2007
            • 133
            • NBG

brate to shto ti je ruzna plastika od wolana i ostala plastika,nije problem stila,wec toga shto si uzeo smrdljiwu najgoru opremu sa gumenim wolanom,ja sam se wozio u swakakwim automobilima i zawrshna obrada na stilu je extra,swaka plastika kwalitetna i swe,sedishta,dugmici,podeshawanja,ama brash swe,bolje nego od pola automobila trenutno na trzishtu! i to ti je karawan,udji u stila sa 3 vrata,spushten sa welikim i shirokim gumama pa cesh da widish kako swe lepo radi,pogotowu po kriwinama itd itd.......i za te pare za koje si kupio stila necesh naci ni jedan bolji niti kwalitetniji auto od njega,tako da ono.............kupi audi a8 pa se wozi!
            2007 otishao Fiat Stilo 1.9 JTD
            sada Passat 2.0 TDI

Comment

• Darth Malak
              CBC Senator
              • 26.05.2008
              • 207
              • Beograd

al se ti naljuti ???? ko je rekao da losa plastika ? istina ima i bolje + odakle ti da sam uzeo najgoru opremu ???

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

kartere ne lupetaj molim te... ako ima bolji od DINAMIC opreme ja se izvinjavam ali nema sa koznim volanom sigurno. fiat i zavrsna obrada, ocemu bre ti pricas. ne moras da vozis A8. kupi jaje pa ces lepse da se vozis. plastika je jeftina i tu je kraj. uostalom ne bi kostao toliko koliko kosta da nije kao sto jeste, truba... daj mi jedan uato iz te klase od koga je stilo bolji, da nije mozda bolji od puga 307 ili xsare??? ili mozda G4 jedino abart vadio ona centralna konzola sa velikim displejem ali i to je sviranje one rabote... pitanje je kolko ce dugo da radi.

Comment

• Darth Malak
                  CBC Senator
                  • 26.05.2008
                  • 207
                  • Beograd

ajde molim Vas bez prepucavanja ! prodao stila pa sta , ocu astru H -verovatno pa sta !

Koliko para toliko muzike ...

da je mogla biti bolja plastika , mogla je a sto se tice opreme bilo je skoro sve osim koze , j**e mi se za kozu

Svaki auto ima svoje prednosti i mane , kao sto rekoh oduvek sam vozio opele benzince , napravio sa izlet sa stilom i suma sumare nit sam bio odusevljen ali ni razocaran a ti stom poredis moj ex stilo jtd 1.9 sa A8 ???

samo je razlika nekih 30000-40000 a mozda manje mozda vise evra , naravno zavisi od paketa opreme

Comment

• zverko
                    CBC Senator XXL
                    • 19.08.2005
                    • 7085
                    • BGD
                    • Audi A4

ma nema tu prepucavanja samo mi nije jasno kako neko moze tako nesto da kaze, sto neko jednom rece u temi za ferari tunung: "ne moze to vujadin da kaze". e sad ja kazem ne moze to karter da kaze kad to bre nije tacno. krsi pravila foruma i dovodi u zabludu siroke narodne mase koje ovo citaju. to je kaznjivo!!!
                    ti dzimi kupi astru ako nista drugo manje ce cvrcaka da ima unutra a i manje glavobolje oko silne elektronike.

Comment

• neshaoct
                      Banovan
                      • 18.08.2007
                      • 1754
                      • Beograd, Rakovica

...ali nema sa koznim volanom sigurno...
                      Ima Stilo sa koznim volanom...i koznim sedistima...i pomeranjem sedista na dugme...i grejanjem sedista, itd...itd...
                      Bio je jedan takav na nasem okupljanju...plus ima i sky-window...

A, kozni volan [ bez ovog ostalog ] je mnogo cesci nego sto ti mislis...

Stilo kojeg si ti imao nije spadao u ocuvanije...cak suprotno, sto je i normalno s'obzirom da je bio Policijski...
                      Cak su mu i sedista bila ''naceta'' od pendreka i pistolja...

Comment

• neshaoct
                        Banovan
                        • 18.08.2007
                        • 1754
                        • Beograd, Rakovica

...kao prvo sedista su nikakva tj ne drze telo uopste. ajde kad vec pricamo o sedenju da ne pricam o tome koliko auto ljulja i kolko je nestabilan....
                        Sedista u tvom Stilu su stvarno bila nikakva, sto sam vec napisao...
                        Cvrste ivice skoro da nisu ni postojale, sto je rezultat njegove eksploatacije kao Policijskog vozila...

Koje gume imas na Audiju, a koje si imao na Stilu ?
                        Naravno, na Stilu si vozio ''krofne'' sa profilom 65, i onda kazes da
                        ljulja...
                        Sedi u spustenog Stila sa 17 felnama, pa sigurno neces reci da ljulja...plus si imao verziju sa 5 vrata, koja je i napravljena drugacije od verzije sa 3v...vislja je za 5 cm, mekanija [ udobnija, jer je to ipak kao porodicna verzija sa 5v ], plus si vozio krofne na njemu..., i tako si dosao do zakljucka da ljulja - 'ajde !

Bilo bi cudno da takav ne ljulja pri ostrijoj voznji...

Comment

• Darko
                          CBC Senator XXL
                          • 29.03.2005
                          • 528
                          • Beograd

Pa to jeste, njegov Stilo sigurno nije reprezent sto se opreme tice ali bogami skoro svaka mu jeste na mestu. sedista ne drza nista, plastike su lose u odnosi na bilo koji nemacki auto i dosta cvrci. Al opet kazem, svako gleda neki odnos ulozeno dobijeno, ja licno sam spreman na mnogo stvari da zazmurim jer realno taj abarth mi se cini fin zbog te opreme a i 3v Stilo mi skroz ok izgleda. Ne zelim da da lupam jos 3000e kojij nemam za negi A6 iz 1999 koji je presao 640.000 i za koga cu da mislim da li cu ujutru da ga nadjem na parkingu i slicno... Gledam koliko mogu da se pruzim i sta mogu finansijski da podnesem i Stilo se nekako najvise uklapa u to. A da ima mana ima ih poprilicno i realno dosta vise nego na 90% nemackih auta i tu nema sta da se prica...

@ nesha

Abarth ljulja, probao do sad vec 4, sa 17" fabrickim i apsolutno ljulja isto ko 1.6 3v koji drugar vozi isto na 17"...

Comment

• neshaoct
                            Banovan
                            • 18.08.2007
                            • 1754
                            • Beograd, Rakovica

...uostalom ne bi kostao toliko koliko kosta da nije kao sto jeste, truba...
                            Koliko kosta kod nas Golf 2 ?
                            Jel' to znaci da je kvalitetan, i da vredi tih para ?
                            Naravno da ne...

Pogledaj koliko se trazi za kvalitetnog Stila u GER :

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=3
                            http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... eNumber=11
                            http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... eNumber=13
                            http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... eNumber=20
                            http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... eNumber=20
                            http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... eNumber=30

izdvojio sam od 5.500 do preko 7.000 eura za Stila isto godiste...

Eto, isto sa 5v, stariji od tvog bivseg za dve godine, a koliko bi hiljada eura bio skuplji u odnosu na cenu koju trazis za svog ?
                            Kako je moguce da svi ovi budu 1-2 godine stariji od Stila kojeg si ti imao, a da ipak budu skuplji za 1.000+ eura od cene koju ti trazis za svog ?
                            Plus, sto na ove cene tek dolazi carina, porez, transport...itd...

Imao si jednog od losijih Stila...koji je bio slabo ocuvan [ sto je i ocekivano s'obzirom da je bio Policijski ]...i ti si sve to znao...
                            Ali, nemoj donositi zakljucak da je svaki takav...
                            Bar ove cene iz GER za godista 2001. i 2002. ti nesto govore...

Kvalitetan, ocuvan primerak Stila je na ceni svuda...i u GER, i kod nas, i u potpunosti je cenovno uporediv za npr. Astrom...

Druga je stvar kakvi stizu kod nas, na nase trziste...i takvog si ti
                            imao...

Comment

• neshaoct
                              Banovan
                              • 18.08.2007
                              • 1754
                              • Beograd, Rakovica

Originally posted by Darko
                              ...@ nesha

Abarth ljulja, probao do sad vec 4, sa 17" fabrickim i apsolutno ljulja isto ko 1.6 3v koji drugar vozi isto na 17"...
                              Moras navratiti jednom na Fiat-Lancia okupljanje...
                              Jedan spusten Stilo sa 17, i jedan spusten sa 16...
                              Ovaj sa 16 je skoro uradjen...

Imajte na umu da takav Stilo jos uvek ima oko 1.300 kg-a...
                              I, nije neki mali auto kao Saxo ili sl...kojeg patosiras, i nema vise ni malo ljuljanja...

Comment

Working...
                              X