Originally posted by sri98
Video sam ovaj cuveni auto o kojem se toliko sad nesto prica... ali samo 3.400 za takav auto.... mislim da valja verovatno bi kostao vise,ali u svakom slucaju mi ne treba tako nesto jer 2.0 je veliki potrosac, recimo da bi ipak 1.8 bila zlatna sredina tipa - moze da ide brzo kad zagusti. Kazem Vam,nisam nesto preterano zahtevan...
Elem , moj drug ima B2 iz '85 , 1.6L, 75KS , doduse automatik i lepo vuce, ali zbog automatskog menjaca trosi kao tenk - 15L/100km a pritom radi neverovatno lepo za svoje godiste. Sad ne znam koliko je velika razlika izmedju Audi B2' 85 1.6L i Audi B3 '89 1.8 koji bih ja uzeo kad bi nasao neki povoljan , tj. za 3Ke.... pretpostavljam da jeste,ali ja nisam neki mega ljubitelj brzine, pogotovo sto imam slab vid i svestan sam da bih mogao ugroziti neciji zivot, stoga mi je bitnije da je udoban, stabilan i da ne prelazi 12L/100km, jer ne bih bio jedini vozac... ima jos jedan zenski koji voli da vozi u trecoj , tu i tamo u cetvrtoj (zasad peta i ne postoji)

Audi 80 je po meni lep auto, za svoje godine odlicnog dizajna, enterijer je mozda nesto zbog cega mi se posebno svidja jer je moderan i dalje. Dakle i izgled je .... mislim da ne davim vise - sto rece neko - najbolji auto za relativno male pare.... u odnosu cena : kvalitet.
Pitao sam za Lavlju kandzu ili zeder i cene jer su komsiji ,iznad mene, podigli "jaje" (kako ovo zvuci a?

Cisto sumnjam da bi Alarm cuo na 7. spratu....
Zasad jos ovoliko

Comment